23.3.2016

LATELY FAVORITES


Niin kuin tuossa edellisessä postauksessa lupailin, olisi vuorossa mun viimeaikojen lemppareita. Kokosin sekalaisen ryhmän tuotteita, joko uusia tai vanhoja, joista oon viimeaikoina innostunut kovasti, ja jotka ovat raivanneet tiensä kyllä mun aika vakiintuneiksikin kavereiksi. 

// As I promised in the previous post, here would be my current favorites! Unfortunately the in depth translation will be missing this time, but feel free to ask and leave a comment if you have any questions or you would like to hear more about any of these products! 


Eucerin Sensitive Skin In-Shower Body Lotion *. Tämän suihkussa käytettävän kosteusemulsion sain yllärinä mun ystävältä, ihan vaan testimielessä. Muisteltiin, kun aiemmin testailtiin Nivean vastaavaa in-shower lotionia, ja niimpä S päätti raottaa kosmekaappiaan ja heittää mulle muutamien muiden voiteiden lisäksi tämän kokeiluun! Mä olen tosi laiska käyttämään kosteusvoiteita ja herään niiden käyttöön yleensä vasta silloin, kun tilanne on jo äitynyt aika pahaksi... Niimpä tää on ollut, jos ei nyt vaikutuksltaan, niin ainakin illuusionsa takia tosi hyvä; se, kun tiedät hoitavasi ihoasi edes jotenkin. Isosta, riittoisasta pullosta myös iso plussa! Tämä ei jätä ihoa tahmaiseksi, vaan oikeastaan aika ihanan sileäksi ja pehmeäksi.

Vita Liberata Luxury Tan pHenomenal 2-3 Week Tan Mousse "Dark". Mä viime kesänä vihdoin päädyin kokeilemaan monien hehkuttamaa Vita Liberataa, ja en kyllä voi muuta kuin yhtyä ylistysjoukkoihin. Ylivoimaisesti paras itseruskettava mitä oon kokeillut, vaikka hintansa puolesta ehkä vähän turhan tyyris. Mutta jos kauniin ja erityisesti myös luonnollisen värinen rusketus on priorteettina ykkösenä, niin kyllä siitä silloin on valmis myös maksamaan hieman enemmän. Tämä kyseinen VL:n versio ei ole ihan se sama mihin viime kesänä ihastuin, mutten enää kuollaksenikaan muista mikä versio se mahtoi olla. Tämäkin on kuitenkin ollut tosi hyvä! Sävynä Dark ei ole liian tumma, vaan ensimmäisellä levityskerralla väri, ainakin mun lakananvalkoisella iholla, on juuri kevyen päivettynyt. Väriä saa syvennettyä sitten käyttämällä tätä pari peräkkäistä päivää. Mousse on mun mielestä paras koostumus itseruskettaville, kintaalla kun moussen saa työstettyä ihoon niin tasaisesti, että rajoja on miltei mahdoton saada aikaan! Tämä on ehdottomasti mun lemppari nyt, kun aurinko alkaa paistamaan, vaatteet kevenee ja kalmankalpea iho ei enää tunnu mukavalta.. ;D

Biozell Color Mask Sävyttävä Tyvispray "Light Brown". Pakko myöntää, silloin kun näissä oli kova uutuushype päällä, mä vähän jopa boikotoin näitä vastaan. Jos jotain tuotetta hehkutetaan liikaa, mulla nousee automaattisesti karvat pystyyn ja alan välttelemään ko. tuotetta -esimerkkinä nyt vaikka Baby Lipsit, joihin en vieläkään ole sortunut, enkä muuten tulekaan sortumaan, haha. Tähän tyvisprayhin sorruin oikeastaan vahingossa! Olin nimittäin etsimässä mun parin vuoden takaista suosikki kuivashampoota Biozellin riveistä, sellasita pientä violettia spraypurkkia. Se oli tummille hiuksille tarkoitettu, eli sillä sai tyvikasvun myös hyvin piiloon. Mutta eipäs vaan löytynyt! Se on taidettu vallan lopettaa..? Noh, huomasin sitten nämä, ja koska muuta vaihtoehtoa ei oikeastaan ollut, nappasin yhden kokeiluun. Ja pakko taas myöntää, olin ennakkoluulojeni kanssa väärässä, sillä täähän on ihan superia kamaa! Rakenne ei ole ihan aivan niin tuuheuttava mitä tuo "edeltäjänsä", mutta muuten erittäin samankaltainen. Freesaa, tuuheuttaa ja piilottaa tyvikasvua. 10+!
 

IsaDora Quick Dip Nail Polish Remover *. Mä en ole aiemmin kokeillut näitä tällaisia dipattavia kynsilakanpoistopurkkeja, mutta tätä kokeiltuani oon aivan myyty! Siis kuinka kätevä voi joku tuote olla?! Sormi vaan pehmeiden sienien sisään ja ta-daaa, lakat on poissa! Tää IsaDoran aine myös tuoksuu todella hyvältä, aika mansikkaiselta oikeastaan, ei siis tarvitse kakistella ällöttävässä kynsilakanpoistoainehuuruissa. Peukku!

IsaDora Quick Dry Dropper *. Sain IsaDoralta myös tällaisen toisen tosi kätevän tuotteen; kynsilakan pikakuivattajatipat. Tätä ei siis lakan tavoin levitetä sudilla kynsille, vaan korkissa on kiinni pieni pipetti, minkä avulla ainetta tipautetaan yksi-kaksi tippaa lakan päälle, ja ihan muutamassa sekunnissa lakka on kuivahtanut! Varoisin kuitenkin silti suurempia kolhuja välittömästi lakkauksen ja tämän kuivattajan jälkeen, sillä vaikka lakkauksen pintakerros tuntuukin kuivalta, voi alla olevat lakkakerrokset silti olla alttiita kolhuille ellei niiden anna kunnolla kuivahtaa. Mutta pika-apuna tää on kyllä loistava! 

Lierac Anti-Blemish Dual-Phase Concentrate. Tästä kirjoittelin lyhyesti tuotteen ostamisen jälkeen (klik), joten sen suuremmat tuotteen käyttötavat jääköön nyt esittelemättä. Ideana kuitenkin näin tiivistetysti vanupuikolla dipata tuolta pohjalta vaikuttaja-ainetta ja levittää sitä sitten näppyjen päälle. Ja halleluja, siis tää on ihan taivaallinen tuote! Ihan parissa päivässä katoaa yksittäiset paukamat! Suosittelen todellakin kokeilemaan!

 


IsaDora B.B. Cream *. Postauksessa (klik) kerroinkin, miten en aiemmin ole ollut BB-voiteiden ystävä, mutta miten tähän ihastuin kertaheitolla. Niin hyvä yksinään käytettävänä, kuin myös paksumman meikkivoiteen kaverina silloin, kun paksua peittoa ei välttämättä koko kasvoille halua/tarvitse. Tätä voi kevyesti levittää myös vaikkei muuten meikkaisi, ilman, että näyttäisi että kasvoilla olisi meikkiä. Tavallaan siis vähän huijata sitä "meikitöntä" naamaa näyttämään tasasävyisemmältä. Tosi monikäyttöinen ja monipuolinen tuote, tykkään! (Postauksessa lupailin myös meikkikuvia tämän kanssa, eh, pitääpäs ryhdistäytyä sen lupauksen kanssa!)

jane iredale Smooth Affair Primer *. Tämä rasvoittuvalle iholle tarkoitettu pohjustusvoide yllätti mut emulsiomaisella koostumuksellaan (klik), ja onkin ohittanut mun aikaisemman ikisuosikin, Lumenen mattapohjustajan! Kauhulla tunnen miten tuubi hupenee ja hupenee, eiii en halua tän loppuvan koskaan! :D Tuoksu, koostumus, lopputulos...kaikki on tässä todella miellyttäviä!

Rimmel Magnif'Eyes Mono Eyeshadow "All About The Base" *. Ihan mun ykkös contour-sävy tällä hetkellä. Kyllä, luit ihan oikein, käytän luomiväriä varjostusten tekoon. Mulle tämä kyseinen sävy on just eikä melkein sopiva, mutta en luonnollisestikaan voi luvata tämän sopivan jokaiselle ihonsävylle varjostukseen. Tämä on kuitenkin todella hyvä myös alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan luomivärinä. Sellainen perus vaaleanruskea luomiväri, jollaisen jokainen tarvitsee (tai 'tarvitsee'), eikä tätä suinkaan ole hinnalla pilattu; vain 7,90 €. Oikein suuri plussa myös napin isosta koosta! Tämä on riittoisa!

MONKI Blusher "Orange". Tämän poskipunan ostin viime kesänä, ja jotenkin se jäi melko vähäiselle käytölle, Nyt alkuvuonna löysin kyseisen poskipunan uudelleen, enkä sittemmin ole muita käyttänytkään! Vaikka puna saattaa näyttää todella rajulta ja räikeältä, ja tokihan tällä aikamoiset pelleposket voi saada aikaan jos intoutuu liikaa sutimaan, mutta muuten tämä on oikeastaan todella luonnollinen! Esimerkiksi tuossa edellisessä meikissä (klik) mulla on tätä poskilla Rimmel-varjostuksen combona, ja eikös vaan näytäkin raikkaalta. Ei lainkaan yliampuva. Ehkä mä kesää kohden annan mahdollisuuden taas mun vaaleanpunaisille poskipunille, mutta nyt mennään vielä tällä oranssimmalla!

***

Sellaisia suosikkeja tällä kertaa! Löytyykö teiltä samoja juttuja, vai löysikö joku tiensä ostoslistalle? :)

* = Tuotteet saatu / Products gifted

6 kommenttia:

  1. Rimmelin luomiväri näyttää just sellaiselta mitä mä käytän usein, pitääpä käydä kaupassa tsekkaamassa sävy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joo, suosittelen! Tää on kiva sävy! :)

      Poista
  2. oh tuo Rimmelin luomiväri olis tosi hyvä mullekkin perusmeikkiin! ja kui siistiä, että käytät sitä varjostuksiin, ihan mahtava juttu ! Ei aina tarvi olla kovinta huutoa ja kalleinta, vaan mielikuvitus on rajana :) tuollaista color maskia olis myös super kiva testata, jos vaikka haluisin tätä omaa väriä joskus tummennella ihan sekuhuvikseni haha :D olis ainakin vaihtelua, kun muuten on sama pää kesät talvet XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe no niii, sanos muuta! Toi on kyllä oikeesti tosi monikäyttöinen sävy, käy ehdottomasti säkin kokeilemassa :) Ja hei joooo! Noita color maskejakin kun on tota vaaleempaa ruskeeta ja sitten tummempaa, niin voisit hyvin kokeilla että mikä ois kiva uus twisti sun tukkaan! Vaikutus kun tosiaan on vaan väliaikainen seuraavaan pesuun saakka! Todellaki hankit!! ;)

      Poista
  3. Smooth Affair on kyllä huippua, musta on jännää, että tuo rasvoittuvalle iholle tarkoitettu primer toimii myös mun pintakuivalla iholla, varmaan johtuu siitä, että blurraa niin silikonisesti ihoa kuin yleensä mattaavat primerit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, muistankin kun kehuit tätä jo siinä mun aiemmassa postauksessa! Huippua, että toimii myös sun pintakuivalla iholla :) Tää on kyllä jotenkin ihan mun lemppari nykyään, juurikin ton koostumuksensa ansiosta. Oon kai ollut jo niiiin kaavoihin kangistunut kaikkien mattaisten silikonitahnojen kanssa, että tällainen kevyt emulsio tyyppinen primeri on jotain ihan mahtavaa.. :D

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!