29.1.2016

CALL ME CRAZY (RED LIPS GLAM)Mulle aina käy näin; just kun pääsen sanomaan, että ihana kun saa tummien meikkien jälkeen tehdä hempeitä ja vaaleita lookkeja, niin eikös se inspiraatio tummiin sitten taas iskekkin.. :D Ja päinvastoin. Mutta sentään sitä mun hehkuttamaa väriä tässä nyt kuitenkin on! Joten ei nyt ihan täysin mene sanojen syömiseksi koko touhu.. heh. 

Silmissä käytin jälleen, ylläriylläri, Rimmelin uutuuksia: Magnif'Eyes Mono -luomivärejä* sävyissä 014 Black fender, 003 All about the base ja 012 Q-Jump, sekä Magnif'Eyes 2-in-1 Eyeshadow and liner -silmämeikkikynää* sävyssä 001 Back to blacks (klik tuotepostaukseen). Myös huulille pääsi Rimmelin The Only 1 -huulipuna* sävyssä 620 Call me crazy (tästä huulipunapostaukseen, jossa esittelyssä kaikki kokoelman kahdeksan sävyä). Ja hei, näkyypäs näissä kuvissa jotain muutakin uutta kuin vain meikit, nimittäin mun uusi tukka! Kävin taas alkuviikolla Yazz Hair'ssa päivittelemässä tätä kuontaloa kuntoon, ja luotiin kivaa freesausta muutamilla vaaleilla raidoilla, sekä lyhentämällä taas pitkäksi polkaksi. Vaikka toisaalta pidän pitkästä tukasta, on se mulla kuitenkin sitten loppujenlopuksi melkein aina kiinni, joten nyt on taas kiva, kun voi pitää kutreja aukikin! Mitäs te tykkäätte tästä vähän vaaleammasta ilmeestä?? :) Entä meikistä?!

// This always happens to me; when I've just said how wonderful it is after dark winter looks to do light spring-inspired makeups, I then oddly want to do something dark.. :D And vice versa. But hey, at least there's some color! So I'm not completely taking my words back..hah.

For the eyes, I used Rimmel's newbies: Magnif'Eyes Mono -eyeshadows* '014 Black fender', '003 All about the base' and '012 Q-Jump', and also Magnif'Eyes 2-in-1 Eyeshadow and liner -eyemakeup pencil* in '001 Back to blacks' (click to the post). For my lips I used also Rimmel; The Only 1 lipstick* in the shade '620 Call me crazy' (click to the post and see all the eight colors). There's also something new, other than the makeup -yes, my hair! We freshened it up with some blond highlights and shortened it yet again as long bob. I do like having a long hair, but then I usually just end up always having a ponytail.. So now it's nice to be able to have it down again! How do you like this little lighter look?? :)

* = Saatu / Gifted

20 kommenttia:

 1. voi hyvä tavaton mikä kaunokainen olet !! Upea uusi banneri ja mieletön tää meikki, super naisellinen ! ja sinun uudet hiukset, ne on niiin IHANAT !<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääks, voi kiitos kauniista sanoista Paula :3 <3

   Poista
 2. Wow miten hienon näköistä! ♥ Oisinpa minäkin yhtä taitava... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Harjoittelua ja kärsivällisyyttä vaan! :)

   Poista
 3. Tää meikki <3 <3 <3! Tykästyin täysin ja tuo huulipuna kirkastaa ilmettä mukavasti! :) Ja hiukset ovat myös tosi kivat, sulle sopii tosi hyvin tuollainen lyhyempi malli, korostaa kasvoja kauniisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda, ihana kuulla, että tykkäät! <3 Mäkin kyllä tykkään tästä lyhyemmästä mallista, vaikka välillä tuntuukin, että se nuorentaa muutaman vuotta.. :D

   Poista
 4. Ihanasti oot käyttänyt tummaa silmissä ja punaa huulissa, tosi ihana! ♥

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana meikki! :) <

  VastaaPoista
 6. Tukka on aivan U-PE-A! <3 Tykkään ihan mielettömästi, pakko ehkä kurkkailla täältä vähän inspistä kampaajalle kevään puolella ;P Itse meikistä pidän, en pidä, pidän, en pidä, ääh! Mä olen niitä tyyppejä jotka vannovat joko-tai-silmät tai huulet-periaatteelle :D Huulipuna on ihanan sävyistä ja tuo smoky on myöskin erittäin sievä, mutta yhdessä ne ovat mun silmään liian ristiriidassa. Äh, ehkä mä olen vain vanhanaikainen! :D Hyvältä näyttää kuitenkin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sofia! Haha, mun hiusmuutokset on kyllä toisaalta aina tosi turvallisia, joten mitään extreme inspistä ei ehkä kannata odottaa :P Mutta tosi kiva kuulla, että tykkäät! <3 Hahah, itsekin kyllä ihan normiarjessa painotan yleensä joko-tai silmiä tai huulia, mutta joskus, varsinkin tänne blogin puolelle, tekee mieli olla oikein luova ja vähän rikkoa niitä omiakin rajoja!! :)

   Poista
 7. Oi kun olet kaunis! Ihana tuo silmämeikki. :)

  VastaaPoista
 8. Upea meikki ja hiukset myös! Tuo huulipunan sävy on kyllä täys kymppi sulle :)

  VastaaPoista
 9. Mä en kestä kun oot vaan niin kaunis ja osaat niin upeita meikkejä! *_* Eli siis olet jälleen aivan täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oieiii mikä kommentti! Kiitos kovasti <3 :')

   Poista
 10. Sä olet vaan niin upea ♥

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!