10.11.2015

RED & GOLDPunaista tulee harmillisen harvoin käytettyä luomilla, sillä se saattaa helposti luoda sairaan vaikutelman, mutta mustien rajausten kanssa tämähän näyttää todella hyvältä! (Vaalean)punainen ja kulta ovat muutenkin loistavia sävyjä korostamaan silmien sinisyyttä. Löytyykö sieltä ruudun takaa muita rohkeita punaisen luomivärin käyttäjiä? :)

// Red is so rare color on my eyelids because it easily makes you look sick. However, with these black liners it actually looks really good! Pinks/reds and gold enhance blue eyes really pretty anyways. Do you dare to use red eyeshadows? 

6 kommenttia:

 1. vau niin hyvältä näyttää tuo punainen luomiväri !! se on kyllä jotenki ns. rohkea väri silmämeikissä, koska ainakin luulis että sillä sais itsestään vain kipeän/tai .. muuten vaa karmivan näkösen. Mutta täytyy sanoa että sinä osaat taiturioida punaisella iha mielettömän upeesti!! Niin kaunis oot Pauliina<3

  VastaaPoista
 2. Kokeilinpa kerran MUA:n paletista tuollaista jänskän punaista ja joo, kaikkia "taiteen" sääntöjä noudattaen ei huono! Sen sijaan Makeup Revolutionin dupe-paletti Urban Decayn Naked 3:sta lähti kiertoon, koska sellaiset punertavan ruskeat ei sovi sitten yhtään minulle! Näytän juurikin sairaalta tai turpiin saaneelta. :/ Punaisella ja punertavilla sävyillä on kuitenkin vissi ero!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon huomannut että sen värin on hyvä olla oikeasti punainen eikä vaan vähän punertava, jolloin välttyy sairaan tai mustan silmän efektiltä :)

   Poista
 3. Todella kiva meikki jälleen kerran! Tein itekkin eilen punaisen silmämeikin ja pakko kanssa sanoa, että tulee todella sairas efekti jos ei oo rajauksia, eli yhdyn tohon todella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenica! Oh niinkö, kiva kuulla että punaista on sielläkin kokeiltu! :) Rajaukset kyllä tasapainottaa punaisia luomia tosi hyvin

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!