26.10.2015

STEELE GREY GLAM

Siniharmaat silmät ja hopeisen harmaa meikki -niin harmoninen yhdistelmä! Aina ajoittain harmittelen sitä, miten väritön mun silmien väri on, mutta oikeastaan asiahan on aivan päinvastoin; mun silmistä löytyy niin sinistä kuin vihreää, jotka korostuu tiettyjen värien rinnalla, ja sitten niistä löytyy vielä tällaista harmahtavaa sävyä, joka sointuu kauniisti itsensä kaltaisiin harmaisiin luomiväreihin. Tästä postauksesta voit lukaista lisää väreistä ja miten ne korostavat tai tasapainoittavat erivärisiä silmiä.

PS. Eilen mun fiilikset oli kun jossain kisakatsomossa, sillä täällä blogissa tehtiin ihan pikkuista vailla uusi ennätys: tuhannen päiväkävijän raja nimittäin melkein meni rikki! Huhhu. Ihan mieletön tunne kun näki kävijälukujen vaan nousevan ja nousevan! Lopullinen luku oli 941, joten ei kauas tonnista jääty! Lämpimästi tervetuloa myös uusille lukijoille, joita tänne on viime aikoina liittynyt mukaan seurailemaan! :)

// Blue-grey eyes and grey makeup -so harmonic! Sometimes I'm bummed that my eyes are so colourless, when actually it's quite opposite: I have blue and green tones that pop out with certain colors, and I also have grey which goes lovely with similar grey-toned eyeshadows. From this post (klick) you can read more about colors and how they either enhance or balance your own eye color.

PS. Yesterday almost was a historical day for my blog; I had 941 visitors! Crazy. Nearly a thousand! Also, warm welcomes to all the new readers. :) 


12 kommenttia:

 1. Iha mielettömän ihana silmämeikki! Sopii noi sävyt sun silmilles!

  VastaaPoista
 2. Vautsi, upea meikki kerta kaikkiaan! Mä oon jotenkin vältellyt mustaa ja harmaata silmämeikissä (kuulostaapa hölmöltä, ihan ku käyttäisin niitä sit poskipunana tai huulimeikissä joka päivä :'D), mutta pitäis varmaan antaa niillekin mahdollisuus, kun mun värimaailma on hyvin sama kuin sulla, ei-minkään ja kaiken värisiä silmiä myöten. :D Se on kyl välillä hämmästyttävää, miten vihreiltä tai sinisiltä ne voikaan yhtäkkiä näyttää, kun meikin sävymaailma vaihtuu. Onnea muuten kävijäennätyksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Joo anna ihmeessä näillekin sävyille mahdollisuus! Voit yllättyä erittäinkin positiivisesti! :) Se on kyllä näissä kameleonttisilmissä kiva, että saa sitä vaihtelevuutta muuttelemalla meikinkin sävyä.
   Ja kiitos! :')

   Poista
 3. oumai.. ei saa julkaista näin kauniita kuvia! sun silmät.... ei lisättävää!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha höpsöö :') Ne on nuo ripset ku tekee.. !

   Poista
 4. Sopii ihan mielettömän hyvin sulle tämä meikki! Oot kyllä niin upea ♥

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat silmät! Onneksi olkoon ennätyksestä, sun blogia on mukava seurata :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon Sina! Ihana kommentti <3

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!