13.8.2015

NUDE - PIA MIA INSPIRED





Bongasin tiistai-iltana Pia Mian Do it again -biisin ja oon valehtelematta luukuttanut sitä siitä asti, osaan varmaan sen jo ulkoakin.. :D Neitosen vahva mutta silti neutraali lookki videolla iski muhun jotenkin tosi lujaa -saattaa johtua siitä, että oon muutenkin nyt viime viikot mennyt aika neutraalilla ja minimaalisella silmämeikillä. Kuten varmaan arvaattekin, pakkohan mun oli siis tehdä Pia Mian meikistä oma versioni! Omalla versiolla en tarkoita nyt tarkkaa kopiota, vaan tein meikkiin muutamat muutokset rajaamalla vesirajan vaalean sijaan ruskealla, valitsemalla aavistuksen nudemman huulipunan ja jättämällä irtoripset pois (okei olisin ne lisännyt muuten, mutta ilta seitsemän aikaan, kun tätä alkoin eilen väsäämään, niin laiskuus iski ja en vaan jaksanut niitä enää alkaa liimailemaan). Meikkipohjasta en ihan niin paksua halunnut tehdä mitä videolla nähtiin, ja Pian hopeanvalkeita kutreja mulla ei myöskään ole (hah, tuleepas tässä nyt eroavaisuuksia), mutta silmien väriä jaksoin hieman kikkailla sinisemmäksi -en tiedä huomasiko kukaan? 

Tätyy sanoa, että vaikka mä kovasti tästä lookista aluksi innostuin, niin eipä tämä ihan sitä minua itseäni sittenkään ole. Tai ehkä muuten joo, mutta noin nude huulipuna ei kyllä tunnu kovinkaan kotoisalta, tykkään nimittäin korostaa huulia edes vähän jollain värillä, joten näin mua tuskin tullaan kaduilla näkemään. :) Mitäpä te ootte mieltä, HOT or NOT?!

// I've been listening Pia Mia's Do it again ever since I found it on Tuesday evening and I was so inspired by one of her looks on the video! I did some changes though; instead of light waterline I used brown, I didn't use as thick foundation as Pia, I used a little lighter lipstick and I also skipped the falsies. I was so excited of this look but it turned out that I'm not very comfortable with such a nude lipstick. What do think, HOT or NOT?!

14 kommenttia:

  1. Wau! Tää on ihan mahtava meikki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kovasti!! :)

      Poista
    2. Voisko tästäkin saada tutoriaalia? :)

      Poista
    3. Joo kiitti toiveesta, kuvailen sellaista tässä pikimmiten! :)

      Poista
  2. Heh, samaa biisiä oon kans popittanu taukoamatta ;D Nätti meikki, itsekin ihastelin Pia Mian meikkiä videolla, tosin ehkä vielä enemmän sitä punahuulista versiota. Jotenkin muhun iskee tosi kovaa blondi + siniset silmät + punaiset huulet -kombo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ai niinkö?! Se on niin koukuttava biisi! :D Mä ihalin myös sitä punahuulista meikkiä, mutta mulla se olisi varmaan näyttänyt vaan liian klassiselta, joten päädyin sit tähän nudemeikkiin.. :') Kiitos kommentista Henna! :)

      Poista
  3. Jotenkin tosi kiva meikki look tämä vaikka onkin hirmu yksinkertainen ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nyt joku yksinkertaisuus-kausi vissiin menossa, pitäis taas alkaa väsäileen jotain vähän näyttävämpiä lookkeja.. :D heh. Kiitos Viivi kommentista, kiva et tykkäsit tästä!

      Poista
  4. :--OOO oumaii..niin kaunis oot !!! Ihana meikki, kaikessa yksinkertaisuudessaan !! Sun hiuksetki ihanilla laineilla<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpönlöpö.. :') Hiukset oli joo edellisyön kahella letillä nii tuli kivat laineet! Kiitos Paula <3

      Poista
  5. Ite tykkään tosi paljon tämmösestä nugemeikistä! Ja mun mielestä se sopii sullekkin tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  6. Tää meikki on todella ihana! :)

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!