8.7.2015

MY DAY2 FESTIVAL LOOK





Tällaisella lookilla mentiin siis sunnuntaina, Ruisrockin viimeisenä ja mun toisena festaripäivänä. Tai noh, olihan mulla vielä lasit tietenkin päässä, jottan näinkin jotakin. :D Heh. Zaran ihana, mustavalkoinen lyhyt mekko + näyttävät irtoripset sopi mun mielestä niin hyvin yhteen, että haluaisin ne viime viikon kesäkelit takaisin, jotta voisin vetäistä tän mekon päälle uudelleen! Edellisen festaripäivän kiharat heitin ponnarille, ja pohjameikistä tein hien ja auringon kestävän ylihuomenna tulevan vinkin mukaan -pysykäähän siis kuulolla! Tähän koko meikkiin on tulossa myös tutorial myöhemmin tällä viikolla. :) Tägäsin tämän postauksen tuonne itseruskettavat-tunnisteen alle, joten mainitaampas myös se, että tämä mun rusketus on siis hankittu turvallisesti purkista. Käytössä oli Dove Summer Glow Gradual Self Tan Lotion - medium to dark skin.

// This was my day two festival look on last weekend's Ruisrock. I wore this lovely black and white, short dress from Zara and added some falsies to tie the look together. I threw the previous day's curls up on a ponytail and made a sweat proof foundation routine (tip to that is coming a day after tomorrow!). I really like this look and wish the hot summer days would come back so I could wear this again! It's been raining this whole week so bleh.. Tutorial to this whole makeup is also coming at the end of this week, so stay tuned! :) Oh, and in case you were wondering, my tan is from 'Dove Summer Glow Gradual Self Tan Lotion - medium to dark skin'.

Oliko kukaan teistä Ruississa??

16 kommenttia:

  1. En valitettavasti ollut Ruississa, mutta aivan upee meikki!! Ihailen täällä ruudun takana! <3

    VastaaPoista
  2. no VAU<3 ! NY on nättiä, ihanan naisellinen. Silmät kyllä on taas niin kauniisti meikattu etten kestä. Mulle kans tollaset räpsyt!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos Paula! <3 Hehe, sit vaan kaupasta ostamaan räpsyjä ;)

      Poista
  3. Oi mikä ihana meikki! Ja toi mekkokin on niin kivan näköinen! <3 viime vuonna pyörähdin myös ruississa yhtenä päivänä ja vitsit tykkäsin! Harmi, kun en tänä vuonna päässyt, mukana oli niin hienoja artisteja ja hei sattu kyllä superhyvät kelit ruissiviikonlopulle! Onneks edessä on weekend festivalit, pikkuhiljaa saa jo alkaa suunnitteleman minkälaiset meikit sinne väsäilis ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! <3 Oi Ruissi on kyllä niin mukavassa paikassakin, että ite tykkään kyllä kans kovasti! :) Tänä vuonna sää kyllä todellakin helli juhlijoita ja oli tosi huikeita keikkoja -kiva että sä pääset kuitenkin Weekendiin festaroimaan!! Hihi, laitappa sitten Instaan kuvaa millaista festarimeikkiä sä kehittelit ;)

      Poista
  4. Tosi kaunis ja raikas meikki! :)<3

    VastaaPoista
  5. Äää, en kestä, oot ihan super kaunis Pauliina!! <3 tosi ihana meikki, tykkään ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
  6. Oi mikä ihana meikki, noi sun kulmakarvat on kyllä niin ihanat!!! :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitti, kiva saada kommenttia myös noista kulmista -niiden kanssa kun saa aina taistella ;D

      Poista
  7. Apua miten kaunis olet! <33 ja tuo Zaran mekko,pelkkää rakkautta! :) Hei Pauliina, olisiko sulla vinkkejä miten saisi kestävän meikin kesään? Tässä on tulossa yhdet syntymäpäivät ja häät kuukauden sisällä ja mua vähän ressaa se miten saan meikin pysymään jos ne helteet vielä ehkä joskus tulisivat :D Ja toinen, onko sulla vinkkejä kestäviin kiharoihin? Sellaisiin mitkä oikeasti kestäisivät vaikka ilma olisi lämmin ja kostea. Kiitos tosi paljon jo etukäteen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! <3 Tuo mekko on kyllä niin kiva -täydellinen kesämekko! :)

      Ja hei joo, huomenna tulossa jakoon yks vinkki kestävään meikkiin ja loppuviikolla tutoriali (tähän meikkiin), jossa käytän sitä huomista vinkkiä! Eli pysytteleppä kuulolla loppuviikko!! :) Kiharat tuntuu mullakin aina lässähtävän, mun tukka kun on niin suora luonnostaan ja en oikein käytä edes muita aineita kun vaan hiuslakkaa.. :/ Mutta kunnon kuuma rauta/kiharrin (suojasuihke tietty alla, ja ehkäpä myös joku muotoilutote) ja sitten annat kiharoiden jäähtyä ennen niiden auki haromista tms. Kunnolla hiuslakkaa (älä suihkuta liian läheltä ettei lakkakerros keräänny klimpeiksi :D)! Muuta en osaa oikein itse neuvoa.. Mulla kyllä itsellä lässähtää vähän tuollakin tavalla -pitäisi kaivaa jostain kunnon vinkit esiin!! Ihana kun sä jaksat aina heitellä toiveita ja kysymyksiä, tykkään!! :)<3

      Poista
    2. Mä voin kysellä vähän muiden kauneusbloggareiden vinkkejä tuolla meidän fb-ryhmässä tuohon kiharajuttuun liittyen! :)

      Poista
    3. Olis niin super jos jaksaisit kysellä!<3 Kun teen kiharat niin ne kestää hyvänä max 2 h ja sitte olikin siinä :'DD

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!