23.7.2015

LIEBSTER AWARD -BLOGIHAASTE

Noniin. Ripaus lifestyleä. Ja minua. Mun ei oo ollut tarkoitus tätä postausta tehdä ja nämä kysymykset on roikkuneet luonnoksissa tallessa jo hyvän aikaa. Viime alkutalven jälkeen päätin jättää kaiken henkilökohtaisen/lifestyle-pohjaisen jutun blogista pois, ja olen tähän päätökseen ollut enemmän kuin tyytyväinen, mutta kun kyseisen haasteen sain jopa kolmelta eri bloggaajalta, niin what the heck. Tehdään se! :D Kiitos siis kysymyksistä Helena, Henna ja Marianne (klik klik tyttöjen blogeihin)! Mä poistelin muutamia samoja kysymyksiä, ja loppujenlopuksi tästähän muodostuikin aika kompakti 30 kysymyksen setti. Itse en haasta mukaan enää ketään. :)

1. Lempijäätelömakusi?
Rakastan vaniljajäätelön ja tuoreiden mansikoiden comboo! Jugurttijätski<3. Ben & Jerry's:n Cookie Dough, sekä Aino-jäätelöt vie myös kielen mennessään (...alkoiko kellään muulla nyt soimaan päässä se Paula-vanukkaiden tunnari?? Eh, oon liian väsynyt -sen siitä saa kun valvoo myöhään ja ajastelee postauksia aamulle :D)

2. Miten kuvailisit huumorintajuasi?
Sarkastinen!

3. Onko sinulla jotain omituista herkkuruokaa (esim. banaani pitsassa), jota muut eivät ymmärrä alkuunkaan?
Itseasiassa mä olen joskus kuullut vähän kuittailua jostain, mutta en kyllä yhtään muista mikä se mahtoi olla!? Mistään erikoisesta pitsasta ei kuitenkaan ollu kyse. :)

4. Jos törmäisit New Yorkissa siihen Humans of New York -kuvaajaan, ja hän haluaisi kuvata sinut, mitä sanoisit?
Pakko myöntää, etten edes tiedä mikä tämä juttu on.. :D Mutta siis joo, miksei musta nyt kuvaa voisi ottaa? Ellen nyt tietenkin sitten ihan verkkareissa ja kolmen päivän tukalla olisi silloin liikenteessä..

5. Lempparipahiksesi jostakin kirjasta tai elokuvasta?
Muumien Mörkö! Kiitos Paula, kun muistutit tästä hahmosta. ;)

6. Mikä on paras luonteenpiirteesi?
Mä osaan mielestäni kuunnella ja olla tukena, ja koen, että sen takia mulle on helppo puhua.

7. Entä salainen paheesi?
Laiskuus, hahah. Ja kosmetiikka.


8. Mitä kappaletta kaikkien pitäisi kuunnella kesällä 2015?
Antti Tuisku - Keinutaan! :'D

9. Mistä (saavutuksesta tai muusta) olet ylpeä?
Mä oon kyllä ylpeä mm. mun estenomin ammattinimikkeestä ja siitä, että oon jaksanut istua kunnialla koulun penkillä yhteensä 15 vuotta putkeen! Miettikää nyt, kuulostaahan se aika pitkältä ajalta.

10. Mikä on viimeisin lukemasi kirja ja mitä se opetti sinulle?
Mun viimeks lukema kirja oli vauvojen kirja, mitä luin rakkaalle siskonpojalleni. Ja se opetti mulle erivärisistä eläimistä. ;D

11. Hauskin/noloin lapsuudenmuistosi, jonka haluat jakaa blogissasi?
Kysäisin tätä siskolta: "Hikoilit ku pieni sika. Vaihdoit mekkoja 5 x päivässä ja tulit omasta huoneesta toinen käsi pitkällä roikottaen mekkoo ja pidit nenästä kii. Ku muka haisee jo :D" + "Mistä tietää, että on tullu syksy? - Siitä ku mulla on nailonit!". Muistan myös äidin kertoneen, että menin kerran kruunu päässä ruokakauppaan, ja olin pahastunut, kun kassatäti oli luullut mun voittaneen jonkun kilpailun. Ihan kun kruunuja ei nyt voisi pitää päässä ilman mitään kilpailuja?! Hehe. 

12. Minkälainen on unelmien talosi/kotisi?
Mä haluaisin kaksikerroksisen kodin. Siellä olis mulle oma kauneuspiste (klik), ihana iso sohva ja muhkeita nojatuoleja, vaalea ja avara makuuhuone (klik) sekä vaalea keittiö (klik).Terassi tai parveke olis tunnelmallinen ja kotoisa (klik + klik)... Lista vois vaan jatkua! Mä oon paljon pinnaillut koti-inspiraatiokuvia Pinterestissä, ja niitä voi halutessaan käydä tutkailemassa lähemmin täällä.

13. Tämän hetken lempi asusteet?
Mun Daniel Wellingtonin kello on aina mun ehdoton lemppari. <3 Sillä on mulle tosi paljon tunnearvoa, vaikka nykyään hieman haikeaakin sellaista, ja se on muutenkin todella kaunis ja klassinen. Monen vuoden haave, jonka kerran eräs tärkeä toteutti. (Kuva IG)


14. Miten viettäisit aikasi jos saisit seuraavat 7 päivää vapaata ilman mitään velvollisuuksia?
No jos saisin jonkun mun kaveriksi viettämään velvollisuusvapaata viikkoa, ja jos rahasta ei tarvitsisi välittää, niin mä haluisin lähteä jonnekin minilomalle! Mieluiten jonnekin lämpimään, mutta kaupunkiloma tai vaikka reissu Suomen sisälläkin kelpais mulle. Mökkeilemään olisi ihana päästä!

15. Mitä suunnitelmia kesäksi?
Mun suunnitelmissa oli A) ruskettua ja B) löytää uusi työpaikka. Kumpaakaan ei sen kummemmin oo näkynyt, mutta vielähän kesää on jäljellä. Ja mä kyllä olen nauttinut mun kesästä ihan täysillä!

16. Tykkäätkö tehdä ruokaa tai leipoa? Jos joo niin mikä on suosikkisi?
Mä tykkään erityisesti leipoa! Kyllä ruuanlaittokin on joskus tosi innostavaa -varsinkin jos sitä tekee myös toiselle eikä vaan itselleen. Tosin uusia reseptejä on parempi kokeilla ensin itekseen. Mutta erilaisten herkkujen leipominen on kuitenkin enempi se mun juttu! Lempparia on vaikee sanoa, mutta ainakin porkkanakakku, muffinsit ja lehmitytön keksit (resepti täällä). Ruuanlaitossa viimeisin "innostus" taisi olla perus spagetti ja jauheliha-tomaattikastike.


17. Missä näet itsesi 5 vuoden kuluttua, entä 10 vuoden kuluttua?
Mä oon 28-vuotias viiden vuoden päästä, ja toivoisin että olisin siihen mennessä kerennyt käymään jossain ulkomailla, olisin onnellisesti avo-/avioliitossa ja nauttisin mun työstä. Lapsia isolla ehkällä, riippuu elämäntilanteesta. Kymmenen vuoden päästä oon 33v, ja silloin ainakin haluan olla jo perheellinen! 

18. Mistä luonteenpiirteistäsi pidät ja mistä taas et niin pidä?
Niinkuin tuolla ylhäällä jo mainitsin, niin pidän siitä, että osaan kuunnella muita. Itse en ainakaan arvosta sellaisia ihmisiä, jotka puhuu aina vaan itsestään, eikä heitä tunnu milloinkaan oikeasti kiinnostavan toisen asiat. Ja mistä en pidä itsessäni, on varmaankin se, etten osaa puhua vaikeista asioista suoraan. Johtuu varmasti vahvasti siitä, etten siedä riitatilanteita ja painostavaa ilmapiiriä kovinkaan hyvin. Haluaisin kuitenkin oppia puhumaan vaikeistakin jutuista avoimemmin, se helpottaisi ainakin omaa oloa kummasti. 

19. Minkälaista musiikkia kuuntelet?
Aika laidasta laitaan, ja se vaihtelee niin usein fiiliksen mukaan. Oon sellanen tunneperäinen kuuntelija!

20. Yksi suuri unelma?
Menestyä työelämässä ja saada oma pieni perhe. Sitten joskus.

21. Mitä odotat tällä hetkellä?
Sitä, että sais vielä kivan rusketuksen tälle kesää. Aika turha haave taitaa kuitenkin olla.. :D Odotan myös perjantaita ja mun synttäreitä.

22. Miksi aloitit bloggaamisen (ja mitä se on antanut sinulle)?
Mä halusin jonkun kanavan minne julkaista ja jakaa näitä mun meikkijuttuja. Facebookin henkilökohtaiselle sivulle lisääminen ei tullut, eikä tule edelleenkään, kuuloonkaan koska en halua spämmiä kaikkia kavereita siellä. Instagramiakaan en kuitenkaan ihan täyteen halunnut tuupata meikkihöpinöitä, niin siitä se ajatus sitten lähti.. :) Mulle bloggaaminen on antanut uusia ystäviä, hienoja kokemuksia ja itsevarmuutta. Bloggaamisen myötä oon päässyt tapahtumiin mukaan, myös mun meikkaustaidot on kehittyneet, oon kiinnostuneempi kosmetiikasta ja markkinoiden uutuuksista, ja oon vihdoin saanut sellasen harrastuksen, josta oikeasti nautin. (Kuva IG)


23. Kuvaile itseäsi kolmella positiivisella sanalla!
Nauravainen, rento ja lämmin.

24. Mitä arvostat muissa ihmisissä?
Rehellisyys, avoimuus, pyyteettömyys ja se, että osataan mokata. Että osataan nauraa myös itselle.

25. Kuka/ketkä ovat esikuviasi?
Ei mulla oikeastaan oo koskaan ollut ketään esikuvaa? 

26. Mistä saat inspiraatiota?
Mistä milloinkin! Mediasta suureksi osaksi; Instagram, Pinterest, Youtube, blogit...

27. Jos pääsisit nyt ulkomaille mihin tahansa, minne menisit ja miksi?
Kroatiaan! Oon sinne joskus ennenkin halunnut, mutta varsinkin kun näin Nude-blogin Erikan reissukuvat niin ah joo, sinne mä haluan!

28. Reppureissaus, kaupunkiloma vai mökkeily järvimaisemissa?
Just nyt ottaisin ton jälkimmäisen! Ehdottomasti mökkeily.

29. Kuvaile tyyliäsi kolmella sanalla!
Ääk apua. En mä osaa? Saatte kolme kuvaa (klik + klik + klik). Jos lisää haluaa stalkkailla niin kuvia löyty Instagramista: @pauliinalenius.

30. Mitä ostoslistaltasi löytyy vaatteiden ja kosmetiikan osalta tällä hetkellä?
Vaatteiden osalta löytyy joustavat farkut/jegginsit/tregginsit mitkä lieneekään -ei mitään jäykkiä ja paksuja normifarkkuja, perus teeppareita, toppeja... Kosmetiikan osalta primer, sininen nestemäinen eyeliner (himoitsen IsaDoran yksilöä, voisiko tulla jo Turkuunkin?!), varjostuspuuteri ja tietty kaikkea muuta mitä en oikeasti tarvitse, vaan lähinnä TARVITSEN. ;) hehe.

***

Mitäpä tykkäsitte tästä postauksesta? :) Kerrankin juttu, jossa ei vilkkunut meikäläisen naama.. heh!

// Liebster Award TAG, questions that other bloggers have given to me. Unfortunately there are no translations this time!


6 kommenttia:

  1. Ihana postaus :) tämmösiäkin on kiva, että on välillä täällä. Opin susta uusia asioita ja sit tuli myös ikävä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että Enni tykkäsit. :) Mullakin ikävä sua <3

      Poista
  2. oii luin tämän heti aamulla sängyssä puhelimen välityksellä! tosi kiva postaus kyllä, minä tykkäsin !!! ja olit vastannu toosi moneen kysymykseen joten peukku siitä!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva että oli mieluisaa luettavaa <3 Joo kyllä niitä kysymyksiä kertyi kun haastetta monelta pukkasi.. :p

      Poista
  3. Toi wellingtonin kello on kyllä tosi ihana! (: ja nimenomaan tuolla nahkahihnalla! Ootan jo kovasti että sunki kellossa nahkahihna pääsis takas ranteeseen! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana :) Ja kyllä se nahkahihna taas syksyn tullessa vaihtuu takaisin, tuo raitainen tuo nyt kesällä kivaa piristystä ja vaihtelua :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!