26.5.2015

TOO FACED


Blogin Facebook-sivuilla ootte voineet jo nähdäkkin mun intoo tihkuvan kuvan, kun riensin ulos hiukset riepottelevaan tuuleen kuvailemaan Sephoran tuliaisia, jotka äiti ja iskä toi mulle Pariisin matkaltaan. Mähän olin siis tehnyt taustatutkimukseni ja tarkkaan valinnut toivelistalle tuotteita, mitä ei Suomen kaupoista saa. Too Faced:n Melted-huulipunista on kosmetiikkablogeissa ja tubettajien keskuudessa kohistu jo kauan, joten mulle oli selvää, että niistä haluaisin edes jotain. Katselin Shaaanxo:n videota, jossa hän swatchaa 14 sävyä omille huulilleen (linkki videoon), ja sen sekä pienen googlettelun jälkeen valitsin toivelistalle sävyt Melted Peony, Melted Candy ja Melted Fig. Surffailin myös Too Faced:n nettisivuilla, josta listalle päätyi myös Primed & Poreless Press Powder sekä Bronzed & Poreless Bronzer. Siltä näytti siis mun toivelista, enkä tosiaankaan kuvitellut näitä kaikkia saavani. Kun äiti sitten viime viikonloppuna kotona käydessäni veti esiin kaksi Sephoran pussukkaa ja mä löysinkin niistä nämä kaikki, oikeesti lauloin jo Hallelujaa ja ties mitä ylistyslauluja! :'D Äitiäkin nauratti, mutta minkäs sitä tällainen kosmetiikkafriikki omalle onnelleen voi? Heh!

Sen sijaan, että mä nyt vain olisin tähän swatchannut nämä yksittäin, mä ajattelin tehdä kolme meikkilookkia joissa käytän näitä huulipunia, niin värit ja kokonaisuuden hahmottaa paremmin. Vähän samalla tapaa siis, mitä tein aikoinaan Viva La Divan huulipunien kanssa (postaukset: 1, 2, 3). Aurinkopuuterista ja kivipuuterista tulee juttua sitten myös niiden yhteydessä, kun pääsen niitäkin testailemaan. Sen verran oon noita huulipunia jo kyllä kokeillut, että ihan taivaallisilta vaikuttaa! Mutta lisäkuvia ja hehkutusta siis myöhemmin. ;) Nyt saatte ihastella vaan näitä kauniita pakkauksia!



EDIT // meikkilookit ja punat huulilla: Melted FigMelted Candy, Melted Peony.





16 kommenttia:

  1. VAUU ihanat tuliaiset!!!!<3 ihan huippua, että sait KAIKKI mitä olit himoinnu<3 jeee jään innolla odottelemaan meikkipostauksia ;) ps onn niin ihania ja herkullisia kuviaki että terve!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiii kiitos hani! Nää on kyllä ihan huippukivoja! <3 Kiva kuulla, että jäät ootteleen meikkipostauksia, nyt vaan ispiraatio valloilleen! ;) Ja kiitos kommentista myös kuvia kohtaan -kotona oli niin kivat kukkaset ja kivialtaat niin piti käyttää hyödyksi sellastakin ympäristöö :)

      Poista
  2. Oij ootpas ihanasti kuvannut nämä!:) ja tuotteet vaikuttaa hirmu ihanille, ihmeessä tutoriaaleja näistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon Viivi, tosi kiva kuulla!! :))

      Poista
  3. Niin ihanatihanatihanat tuliaiset, en kestää!! :D <3
    Mäkin sain viime viikolla ekan oman too faced melted huulipunani, mutta vielä se ei oo blogiin päässyt kuin osaksi asukuvia ilman sen suurempaa huomiota, hih! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniiii, onhan nää! :) <3
      Oh niinkö? On kyllä tosi ihania! Onko sulla mikä sävy, paljastatko? ;)
      Kiitos Reetta kommentista! <3

      Poista
    2. Mulla on sitä siinä Pink hair don't care postauksessa ja ellen nyt ihan väärin muista niin marshmallow, koska se nimi kuulosti niin söpölle! :D

      Poista
    3. Oo mä sitä googlettelin kans ja näytti ihanalta! Ja tuosa sun postauksessakin aiva upee sävy!! <3 Vähän samantapane kun toi mun vaaleenpunanen Peony, mut tää mun taitaa olla vähä voimakkaampi :)

      Poista
  4. Oh, vau! Noita Melted-huulipunia minäkin olen himoinnut :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, nää on aikamoinen himotuksen kohde kyllä :p

      Poista
  5. Oi mitä ihania meikkejä sait! <3 niin ootan että nään noi kaikki huulipunat eri lookeissa! Vitsit haluaisin niin paljon Sephoran Suomeen, sieltä saisi ihan älyttömästi kaikkia hyviä meikkejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) <3 Oi ihana että odotat! Ja hei sanoppas muuta, pitäs laittaa varmaan jotain adressia vetämään..! :D

      Poista
  6. Oi, mä ainakin odotan innolla juttua noista huulipunista! :D Pitää tehdä tässä NYC-ostoslistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, tänään tuleekin jo ensimmäinen ulos ;)

      Poista
  7. Vähänkö kivat tuliaiset! :) katsoin tuon Shaaanxon videoklipin ja tykkäsin etenkin siitä korallin sävyisestä punasta ♥ Jäänkin innolla odottelemaan tulevia postauksiasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli kyllä :) Oh joo, oli kyllä hurjasti kauniita sävyjä! :) Mukava kuulla että odottelet Tuuli tulevia postauksia! <3

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!