28.5.2015

MELTED CANDY







Huulet / Lips:

Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick - Melted Candy

***

Lupailin näyttää nämä Melted-huulipunani meikkilookeissa, ja tässä olisikin ensimmäinen sävy; Melted Candy. Puna on marjaisa, oikeasti todella neon ja tumma vadelmanpunainen, joka taittaa kauniisti pinkkiin. Ehdottomasti rohkea valinta värin kirkkauden takia, joten jos statement-huulet ovan just sun juttus ja mukavuusalueesi sisällä, niin ehdottomasti hankkimisen arvoinen väri. Sävy on heiman vaikea vangita oikeana kameraan, mutta luonnossa tämä on kuitenkin äärettömän kaunis, ja itse pidän tästä valtavasti! Voin vaan kuvitella miten upealta tämä näyttää kesän edetessä ruskettunutta ihoa vasten! 

Huuliväri on nimensämukaisesti pitkäkestoinen, sillä pelkästään paperilla pyyhkimällä tätä ei kokonaan saa pois, vaan huulet jäävät värjäytyneen näköisiksi. Punan poistoa varten ainakin itse suosittelisin siis hankkimaan Garnierin misellaariveden, tai sitten ihan huulimeikkiinkin tarkoitetun meikinpoistoaineen, jota löytyy ainakin L'Oréalilta. Koska tämä ei ole huulilakka, niin syömistä ja juomista nämä eivät pitkäkestoisuudesta huolimatta kestä aivan täydellisesti, vaan pieni tsekkaus ja tarkastus on ruokailun jälkeen suositeltavaa. :) Huulilla punan tuntu on erittäin kevyt ja miellyttävä! Mutta ehdottomasti kannattaa hoitaa huulet ensin kuntoon kuorimalla ja kosteuttamalla ne etukäteen pehmeäksi. Näiden tummempien ja kirkkaampien sävyjen kanssa suosittelen myös käyttämään huultenrajauskynää ja/tai huulipunasivellintä, sillä tuotteen applikaattorilla on tummia sävyjä hieman hankala saada siististi levitettyä niin, ettei väri karkaile huulten rajojen ulkopuolelle. 

Tässä lookissa olen käyttänyt myös saamiani Primed & Poreless -kivipuuteria ja Bronzed & Poreless -aurinkopuuteria, jolla tein kevyet varjostukset. 

Puuterin levitin pakkauksen mukana tulleen vipan sijasta puuterisiveltimellä, jolloin lopputulos on kevyemmän näköinen. Puuteri vaikuttaa todella hyvältä, eikä se vaaleudestaan huolimatta muuta meikkivoiteen sävyä -ainakaan tätä mun muutenkin vaaleaa meikkipohjaa. Tätä puuteria voisi ilmeisesti käyttää myös ennen meikkivoidetta häivyttelemään ihohuokosia (tästä kikasta olinkin tosin jo tietoinen, kiitos jälleen kerran Youtuben meikkigurut ja Wayne Goss!), josta siis tuotteen nimi "Primed & Poreless". Tälläkertaa tyydyin kuitenkin itse käyttämään puuteria vain meikkivoiteen kiinnitykseen ja meikkipohjan viimeistelyyn. 

Aurinkopuuteri on totuttuun tapaan melko oranssista, joten teinkin sillä vain kevyet varjostukset, ettei oranssisuus paistaisi liikaa silmään. Varjostamiseen käyttäisin siis edelleenkin mieluummin varjostusvärejä tai tummaa puuteria, kuin aurinkopuuteria, mutta kasvojen lämmittämiseen ja kesäisen hehkun luomiseen on (tämä) aurinkopuuteri erinomainen valinta. 

Miltäs Melted Candy teidän silmään näyttää -käyttäisittekö?? :)

16 kommenttia:

  1. Aaa, noi Meltedit vaikuttaa niin ihanilta! Tuosta sävystä tulee kyllä niin mieleen yks H&M lip tinteistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää kyllä on aikas ihania.. :') Tuubitkin niin kauniita! Pitääkin ottaa seuraavaan postaukseen vähän lähikuvaa..
      Aijaa! Mä en ookkaan tutustunut noihin H&M:n huuliväreihin, mut hyvä tietää et tälle ois siellä mahdollinen dupe! :)

      Poista
  2. niin kaunis puna sinun huulillasi, oot niin kaunis Pauliina<3 minun oma piristysruiske joka aina jaksaa lohduttaa ja piristää! oot kultainen..<3

    VastaaPoista
  3. On kyllä upee sävy, sopii sulle hirmu hyvin! <3 ja tykkään kovasti tosta silmämeikistä minkä oot luonu! Jotenkin toi kuparinen sävy näyttää niin kauniilta tän väristen huulten kanssa :) harmi, ettei tota punaa pysty ostamaan Suomesta, tykästyin ehkä vähän liikaakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Alisa! <3 Kiva kuulla kommenttia myös tuosta silmämeikistä! :) Ah no sanoppa muuta! Too Faced:ia saa toki tilattua Suomeen, ainakin beautybay.com:sta, mutta näitä Melted-punia ei näyttänyt olevan saatavilla kuin vain 6 sävyä -ja just tätä Candya ei tietenkään :/

      Poista
  4. Aivan ihanan värinen! just jotain tuollasta sävyä haluaisin kesäksi.. ja taas ei voi muuta sanoa, ku huh ku oot kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö, ihana kesäväri! :) Kiitos paljon Enni -itse kaunotar siellä! <3
      Niin ja tuossa ylempänä vinkattiinkin, että H&M:n lip tinteissä taitaisi olla aika samaa väriä oleva huuliväri! :) Joten jos tämä jäi kovasti kutkuttamaan niin kurkkaahan Henkan meikkiosasto :)

      Poista
    2. tiiäkkö, että Oulun henkkamaukka on niin kytynen, ettei siellä oo meikkiosastoa :( mutta täytyypä jostain bongailla tuon väristä :)))

      Poista
    3. Eihh niinkö? :( Voihan nyt! Noh, onneksi ei kuitenkaan mistään kovin erikoisesta väristä oo kyse, että samankaltaisia varmasti löytyy! :)

      Poista
  5. Ihana karkkisävy! <3 sopii siulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  6. Aivan jumalainen sävy. Huhhuh.

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!