18.5.2015

HAPPINESS IS GETTING NEW MAKE-UP


Kaikille on varmasti tuttu se tunne, kun kaksi tai useampi kosmetiikkatuote loppuu juuri samaan aikaan, ja sitten pitää tehdä isompi isku kosmetiikkahyllyille? Mulle kävi niin tuossa viikonloppuna, kun vetäisin CC-voiteesta ja kulmavahasta viimeiset rippeet. Mulla oli ostoslistalla myös yksi vaaleampi meikkivoide, sillä nyt kun itserusettava on kulunut kokonaan iholta pois enkä jaksa sen kanssa kokoajan edes läträtäkkään, niin tätä valkoistakin valkoisempaa ihoa vasten jää mun oikeastaan kaikista meikkivoiteista pienet rajat kaulalle. Toki hyvällä häivyttelyllä rajat saa huomaamattomiksi, mutta silti välillä huomaa että noh, onhan se naama hitusen eri paria tuon kaulan ja dekolteen kanssa.

Mulla on käytössä tuosta Lumenen CC:stä siis sävy Medium, mutta en halua sitä alkaa vaihtamaan vaaleampaan Light-sävyyn, sillä aikaisemman kokeilun myötä se ei jotenkin ole sulautunut mun kasvoille hyvin. Mulla on ollut sama ongelma myös muiden meikkivoiteiden kanssa, jos kyseessä on ollut oikeasti vaalea sävy. Meikkivoide on aina matchannut hyvin muuhun kroppaan, mutta ei ole asettunut kasvoille lainkaan nätisti! En tiedä mikä siinä on, mutta vaaleat sävyt ei siis yleensä ole olleet kauniita meikkipohjia just mun iholla. Mutta nyt. Oi kyllä. NYT se löytyi

Vanha kunnon Lumene ei nimittäin pettänyt taaskaan. Olin jo ennestään tsiigaillut tätä öljytöntä uutuusmeikkivoidetta, Matt Controlia, ja siitä pari testeriä kokeilleena kiinnostunut vain enemmän. Valitsin omaksi sävykseni toisiksi vaaleimman sävyn, 1 Kultahiekka/Classic Beige, joka on aivan nappivalinta mun talvenkalpealle iholle. Ja tämä myös oikeasti asettuu kauniisti kasvoille!! En voisi olla tyytyväisempi tähän ostokseen. Kyseinen meikkivoide on myös juuri täydellinen mun rasvoittuvalle/sekaiholle. Esimerkiksi eilen en ollut jaksanut puuteroida mitenkään erityisen kunnolla, ihan super minimaalisesti vain, ja silti meikki kesti kauniina jopa YHDEKSÄN TUNTIA, eikä kiiltoa tarvinnut taputella pois kertaakaan! Olisi tietysti voinut, mutta mulle merkittävää on se, ettei niin tarvinnut tehdäLumene, I'm in love.


Stockalla oli kanta-asiakastarjouksena -20% Lumenen tuotteista, joten vähän villiinnyinkin tuossa Lumenen pisteellä.. :') Nimittäin tuon mattameikkivoiteen sekä vanhan tutun CC-meikkivoiteen lisäksi mukaan tarttui Lumenen kulmakarvavaha! Mun on tehnyt mieli ostaa tämä itselle jo pitkän aikaa, mutta koska mulla on ollut hyvässä kunnossa vielä IsaDoran kulmavaha, niin oon pantannut tätä ostoa myöhemmäksi. Nyt kun ID on jo pahasti kuivunut ja jäljellä vaan pienet jämät, niin tän kanttisalen huomattuani todellakin nappasin vihdoin Lumenen yksilön koriini. Ja ah, taas täytyy kyllä huokaista tyytyväisyydestä!  Suuri plussa Lumenelle muuten siitä, että tämän harmaanruskean vahan ja ihan värittömän geelin lisäksi valikoimiin on nyt tullut vielä vaaleanruskea versio blondeille ja vaaleaveriköille! Alla olevassa kuvassa näkyy vertailukohteena ihan luonnontilassa olevat kulmat & pelkästään tällä ruskealla vahalla ehostetut kulmat. Kyllä tällä saa kivaa ryhdikkyyttä siis jo ihan pelkältäänkin! Tumailin jopa, että vaikka oon muuten todella tarkka mun kulmista enkä yleensä lähde minnekään ilman niiden täydellistä ehostusta, niin nyt saattaisi joinakin päivinä oikeasti riittää jopa pelkästään tämä vaha! 


Kaikki ostokset oli siis tarpeellisia ja oikeasti mun ostoslistalla. Tämä viimeinen vain sattui olemaan pieni heräteostos, mitä en kyllä kadu sitäkään! Muistatteko, kun kerroin ostaneeni vahingossa IsaDoran Twist-Up Gloss Stick -huulikiiltokynän? (klik). Noh, se on kuitenkin osoittautunut alun harmituksen jälkeen mun aivan lempparituotteeksi! En oo viime aikoina arjessa käyttänyt oikeastaan mitään muita huulituotteita kuin sitä. Ihana vaniljainen tuoksu ja väritön, upea kiilto ja pehmeys huulille. Ihan täydellistä. Nyt bongasin IsaDoran kevät-/kesäuutuuksien standiltä samaan tuoteperheeseen kuluvan huulikiitokynän sävyssä 13 Peach Nectar, ja ihastuin tämän hennon persikkaiseen sävyyn ja siihen, että tässä on mukana sellaista pienenpientä hilettä/kimalletta! Tämäkin tuoksuu vaniljalta ja on tosi kivan näköinen huulilla! Mun toinen neutraali huulimeikkisuosikki tällä hetkellä.


Ootteko te jo kokeilleet kyseisiä meikkejä?

14 kommenttia:

  1. Cc-voide ja kulmakarva geeli tuttuja ja löytyy itseltäni :) tosi hyviä jäänyt vaki käyttöön. Tuo lumenen matt control meikki voide pitää testata,
    kuulostaa hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. CC-voide mullakin ihan vakikäytössä enkä hevillä luovu, ja tuo kulmakarvavaha kyllä löysi tiensä lemppareihin myös :) Ite tykkään hurjasti tuosta mattameikkivoiteesta myös, ja varmasti jää meikkipussin asukkaaksi kans, suosittelen kyllä kokeilemaan! :)

      Poista
  2. Houkuttaisi tuo Lumenen meikkivoide testata, mutta mulle jäi ennakkoluulot, kun kokeilin sitä blur-versiota ja se oli ihan kamalaa! Toki tuo on eri tuote, mutta silti epäilyttää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, voi höh! Mulla on myös Blur ja oon kyllä siitäkin tykännyt.. :)

      Poista
  3. oih toi kulmageeli vaikuttaa iha hitsin hyvältä..saat mut varmaan senki pian ostamaan ! apua sun kanssa :D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeeh, oon tässä hyvä ;)) Kiva kuulla että se nousi kiinnostamaan <3

      Poista
  4. Lumenen CC voide ollut luottotuote siitä asti kun sen käsiini ekan kerran sain, toimii täydellisesti mun iholle. :) Tuota kulmageeliä on tehnyt ja pitkään mieli kokeilla, käytössä nyt Anastasian clear brow gel niin joku värillinen voisi olla kivaa vaihtelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi se on kyllä huipputuote! En ole itsekään luopunut siitä asti kun ekan kerran kokeilin :) Ja kulmageeli/vaha kyllä nousi omaksi lemppariksi kans, suosittelen kokeilemaan! :)

      Poista
  5. Haha tuttu tunne että monta meikkiputellia loppuu yhtä aikaa. Tosi ärsyttävää :--D
    Ja toi lumenen CC on ollut kyllä vakiomeikkejä mulla jo pitkään! Lumene ei petä 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniii, sit tuntuu et ois tuhlannu kauheesti vaikka vaan muutaman jutun ostanu :D Lumene ei kyllä petä! <3

      Poista
  6. Toi kulmakarvavaha olisi kyllä kokeilemisen arvoinen! Pysyisi kulmat kuosissa ja saisi juuri sitä väriäkin vähän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo todellakin! :) Ihan mun lemppari nykyään!

      Poista
  7. Oho vitsi toi kulmageeli vaikuttaa hyvältä! En uskonut että se antaa noin paljon väriä.

    http://jessicahogsten.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on ihan huikee! Ja tosiaan on vielä vaaleampi ruskea ja sitten ihan väritönkin geeli Lumenelta olemassa :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!