4.5.2015

BLOGGERS' INSPIRATION DAY & BLOG AWARDS


Huhhei -vapusta toivuttu, joten nyt voidaankin palata muutamien räpsyjen kautta edellisen viikonlopun takaisiin tunnelmiin, aurinkoiseen Helsinkiin! Oon viimeksi tammikuussa ollut päiväreissulla isolla kirkolla ja musta oli nyt ihana päästä viettään kaupungissa pidempi aika! Scandicin Simonkenttä oli hotellina tuttu myös, ollaan nimittäin lukemattomat kerrat porukoitten kanssa yövytty siellä, kun ollaan nuorempana aina hiihtolomalla tehty reissuja Hesaan. 

Mä olinkin perjantaina paikanpäällä ensimmäisenä, ja odottelin hotellin aulassa tyttöjä lentokentältä. Paula, Enni ja Emilia pääsikin yllättään mut, kun tytöt olivat päässeet jostain sivuovesta sisään! Käytiin ruokakaupasta hakemassa pientä iltaevästä huoneeseen, purettiin laukut, syötiin hotellin herkullisesta buffasta ja suunnattiin kaupungille shoppailemaan! Viis tuntiako me siellä käveltiin!? :D No, mulla ei iskenyt tällä kertaa silmään melkein mitään ostettavaa -oon sellanen shoppailija, että mä nään jo melkein ilman rekkeihin koskemista, että onko täällä mitään mulle. Jonot sovareihin oli myös niin pitkiä, että jo pelkästään niiden näkeminen sai jättämään sen "no tää on ihan ok.." -vaatekappaleen takaisin rekkiin. Ja hyvä niin, eipähän tullut ostettua mitään turhakkeita! Mangosta löysin kuitenkin ihastuttavan vaalean persikan/nuden värisen laukun, ja Cubuksesta mun kauan haaveileman vaalean, laskeutuvan trenssitakin. Täällä Turussa kyseistä takkia on ollut vain mustana, ja mä vähän luotinkin siihen, että tuon kuvissakin näkyvän ihanuuden saisin kotiutettua nyt tältä reissulta. ;)

Lauantai starttasi Bloggers' Inspiration Day:lla, joka järjestettiin ravintola Maxinessa Helsingin kattojen yllä, Kampin yläkerrassa. Niinkuin mä jo aiemmin kirjoittelinkin, kuvasaldo tapahtumasta jäi todella pieneksi! Musta niin ei tulis mitään lifestylebloggaajaa, kun en osaa lainkaan elää sen linssin läpi. :D Juomapuolella tarjolla oli herkullisia Fresitan drinkkejä, kivennäisvettä, Vogan ja Soave Italian viinejä sekä Ginger Joen inkivääriolutta. Mä en itse oluesta ole koskaan pitänyt, mutta viime kesänä ihastuin tuohon inkivääriolueen, joka muuten maistuu jollain tapaa vähän simalta eikä lainkaan oluelta, ja niimpä nappasinkin sellaisen itselleni. Tarjolla oli myös pieniä finger foodeja, joita maisteltiin terassilla, nauttien ihanasta auringonpaisteesta! 

Päivän tapahtumaan sisältyi eri yhteistyökumppaneiden pisteillä vierailua ja kilpailuihin osallistumista, kanssabloggaajiin tutustumista (kiitos kaikille moikkaamaan tulleille, oli ihana nähdä tuttuja kasvoja -ehkä ensi kerralla kerkiäisi juttelemaan enemmän! :)), ja vaan koko tilaisuudesta nauttimista. L'Oréalin pisteellä päästiin kuvauttamaan itsemme myös The Voice of Finlandissa neljänneksi sijoittuneen Jesperin kanssa, ja nää meidän kuvat kyllä oli aika huvittavia.. äiti ja poikahan ne siinä, eiku mitä? :D Ei mutta oikeesti, olishan se ollut ihan kiva tietää että toinen pelleilee niin ei sitten olis itekään tarvinnut niin kovin asiallisesti yrittää olla.. :D haha. Pakko joku kuva oli kuitenkin seulan läpi päästää, koska hei, miksei!? Muutaman tunnin kuluttua suunnattiinkin sitten takaisin hotellille valmistautumaan illan gaalaan. 

Gaalasta tai muutenkaan illan tapahtumista ei myöskään valitettavasti ole kuvia, vaikka kamera kyllä laukussa mukana kulkikin. Enniä ja Emiliaa odottaessa kerettiin yhdet kaverikuvat Paulan kanssa ajankuluksemme napata, mutta siinäpä se! Club Capitalissa pidetty Blog Awards oli niin täynnä porukkaa, että eipä siellä oikeasti tullut mieleenkään kaivaa isoa kameraa laukusta -uusi Mangon laukku oli siis muutenkin vaan tiellä. :D Ilta alkoi klo 19 ja noin tunnin kuluttua jaettiin palkinnot. Tarjolla oli jotain naposteltavaa, mutta siinä väentungoksessa en jaksanut alkaa tietäni sinne rynnimään. Biozellin lahjapakkauksesta paljastui kuitenkin suolasuihke ja sävyttävä hoitsikka tummanruskeille hiuksille. Hei kamut, kuka haluaa?! Meitsi kun ei voi tähän vaalealla raidoitettuun päähän ruskeaa heittää.. Oltiin kaikki tosi väsyneitä ja korkkarit puristi ainakin mun jalkoja siihen malliin, että hyvä kun hotellille jaksoin takaisin kävellä, joten meidän juhlinta ei kovin myöhään kestänyt. Aamulla oli kuitenkin myös aikainen herätys ja lähtö takaisin Turkuun. Reissussa on aina ihana olla, mutta pitkän viikonlopun jälkeen oli kyllä ihana saapua omaan kotiin. <3


Kolme kuvaa: Paula







Kuva: Enni
Kuva: Paula

11 kommenttia:

  1. oi niin ihania kuvia sinusta<3 tolla sun kameralla saa kyllä tosi tarkkoja kuvia !!

    VastaaPoista
  2. Oi, tuo Ginger Joe on tosi hyvää! Kyllä teki vappuna niin mieli tuota, vaan eipä baarista sattunut saamaan. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Harmi ettei se sitten oo rantautunut vielä ihan kaikkii baareihin :/

      Poista
  3. onpa kiva lukea siulta aina välillä tällaisiakin postauksia :) viikonloppunne vaikutti kyllä oikein kivalta, mutta tiedän kyllä sen tunteen kun on vaan ihana palata takaisin kotiin ja päästä nukkumaan omaan sänkyyn :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla, että tällanen erilainenki kirjoitus oli mukava lukea! :) Tätä oli moni myös toivonut. Jep, mikään ei voita sitä omaa sänkyä, vaikka hotellien sängyt ja lakanat onkin niin pehmoisia.. :D

      Poista
  4. Sä oot kyllä hirmu nätti! :) tykästyin kovasti noihin sun huulipunavalintoihin, kaikki meikkijutut kun tuppaa aina pistämään silmään :D mutta sun reissus kuullosti kyllä hirmu kivalta! Kiva oli taas lukea vähän lifestyleaiheistakin postausta, vaikka nuo kauneusaiheiset omia suosikkeja onkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toinen kaunis siellä! :3 Haha, ihana kun oot kanssa tuon kosmetiikan perään niin huomaat asioita ;) Kiitti! Ja joo, kyllä ne kauneusaiheet edelleen blogin pääpainona pysyy -tällasista tapahtumista on kuitenkin kiva edes jotain postausta tehdä, kun kuitenkin aika ainutlaatuinen kokemus päästä mukaan :)

      Poista
  5. Tosi kiva postaus :) Ja oli hei niin ihanaa nähdä livenä ♥ Harmi kun aikaa jutusteluun ei ollut. Olet kyllä niin upea ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oi oli kyllä niin huippua nähä sut! <3 Ite olit sellanen kaunotar et huh huh! Ehkä me jossain toisten keretään jutusteleen enempi :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!