13.5.2015

25 HOUR LIP STAIN


Kesä ja terassikausi, juhlat, festarit tai vastapainona pitkät työpäivät... milloinkas sitä ei olisi tarvetta pitkäkestoiselle huulimeikille! Kesän jo kolkutellessa ovella hyvää vauhtia, päätin tulla vinkkaamaan teille tästä viime kesänä bongaamastani huulilakasta. Kyseessä on siis Max Factorin Lipfinity Lip Colour, ja näissä kuvissa on mulla käytössä sävy 24 Stay Cheerful. Tähän huulilakkaan kuuluu siis värillinen lakka, jonka tulee levittämisen jälkeen antaa kuivua huulille yllä olevan kuvan A)-kohdan mukaisesti mattaiseksi. Tällöin tuote tuntuu huulilla vielä todella epämukavalta ja kuivalta, mutta senpä takia mukana tulee vielä kirkas, kosteuttava voide/kiilto, joka kuvan B) mukaisesti pehmentää huulet ja viimeistelee huulimeikin. Mulla oli tämä käytössä viime vuonna Summer Up:ssa, ja hyvin pysyi aamusta iltaan ilman korjailuja! Noh, tottahan tuota kiiltoa tai ihan tavallista huulirasvaa tuli päälle toki lisäiltyä, sillä se kyllä kului pois ja silloin huulet tuntui lakan mattaisuuden takia kuivilta, mutta itse väri ei pientä kulumista lukuunottamatta hievahtanutkaan. Päivän mittaan kun tuli kuitenkin syötyä ja juotuakin, joten tässä on todellakin pysyvä huulilakka! Alla oleva kuva yrittää myös demonstroida lakan pysyvyyttä, sillä siitä ei irronnut painelemisen jälkeen paperiin mitään. Niin, ja ehkä jotain kertoo myös se, että tätä on toosi hankala saada pestyä pois pelkällä vedellä! :D Eli kannattaa siis omistaa esimerkiksi Garnierin Misellaarivesi, jolla tää on vaivaton pyyhkäistä huulilta yöksi pois.

Talvella harmittelin, etten oo hommannut tätä missään tummemmassa sävyssä, sillä pysyvä huuliväri olis todellakin tullut silloin tarpeeseen, mutta nyt pääsin vihdoin kaivamaan tämän kesäisen sävyn laatikosta käyttöön! Onko teillä jo kokemuksia tästä kyseistä huulilakasta, vai lähteekö tämä kenties ens kauppareissulla kassan kautta kotiin? ;) Ja jos teillä on huulilakkalemppareita joltain muilta merkeiltä, niin kertokaahan ihmeessä kommentteihin! 


16 kommenttia:

  1. vauu erittäin hyvä vinkki jälleen kerran <3 mulla on myös joku semmonen pitkäkestonen huulijuttu, mutta se tuntu tosi kuivalta ja jokseenkin ikävältä naamassa ..:D en tiiä pitäis kai kokeilla uudelleen jos se ei oiskaan enään niin ikävä..:D haha! pusuja sinne<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih joo, koitappa laittaa siihen päälle huulirasvaa tai jotain kiiltoa -tämäkin värilakka yksinään tuntuu kovin ikävältä, mutta onneksi siihen kuuluu tuo väritön voide vielä mukaan! :) Kiitos ihana kun jaksat aina piristää sun kommenteilla! <3 Pusuja!

      Poista
  2. Ei vitsit miten kaunis sävy! <3 sopii sulle niin hyvin! Tätä vois kyllä itsekin kokeilla. Kartan helposti erikseen pitkäkestoisiksi luokiteltuja huulituotteita, kun ne tuntuvat aina kuivattavan mun huuliani. Postauksen perusteella tää vois kuitenkin olla ihan toimiva! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä aika herkullinen! <3 Kiitos ihana kommentista! Ja joo, tämäkin vaatii ehdottomasti päällensä tuon mukana tulleen kosteuttavan kiillon/voiteen tai sitten ihan perus huulirasvaa, mutta ei kyllä siinä mielessä kuivata huulia, että kun tän pesee pois, niin on silti pehmeät huulet. :) Kokeileppa ihmeessä! :)

      Poista
  3. Oiiii miten ihanan kesäinen sävy! Pitäis kyllä hankkia kokoelmiin joku tuollainen lämpimänsävyinen raikas pinkki kesää vasten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kyllä on tosi nätti sävy! :) Käypä ihmeessä hankkimassa, kesäpunat on niin nam! <3

      Poista
  4. Miten ihana keväinen ja söpö sävy!! :)

    VastaaPoista
  5. Toi olis kyllä mielettömän kätevä kesäksi!:) ihanan sävyinen huulilla♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niihän se on! :) Kiitos kommentista Viivi! <3

      Poista
  6. UUUuh löytyyköhän tuota nuden värisenä ? Voi vitsi oot kyllä niin kaunis ja nä sun kuvat on ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Googlettelun mukaan monta eri sävyä pitäisi olla olemassa, myös sitä nudea! (http://maxfactor-international.com/make-up-products/lips/lipstick/max-factor-lipfinity-lipstick) Mutta sitä en muista yhtään, että mitä sävyjä on Suomeen tullut.. :s Kiitos! <3

      Poista
  7. Voi kuinka ihana sävy! Oletko kokeillut vastaavaa Rimmelin tuotetta ja jos olet, niin kummasta tykkäät enemmän? Itselläni ei tätä MF:ää ole, mutta Rimmelin huulilakkoja on muutamia ja niiden kanssa on kehkeytynyt melkoinen viha-rakkaussuhde. Joinain päivinä saan lakan asettumaan huulille nätisti ja silloin se pysyykin koko päivän hyvin, mutta toisina päivinä lakka ei asetu ollenkaan ja muutaman tunnin kuluttua huulet ovat kamalan näköiset, kun lakka liukuu juonteisiin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora kommentista! :) En valitettavasti ole kokeillut noita Rimmelin huulilakkoja (vielä), joten en osaa kyllä kommentoida niitä lainkaan.. :/

      Poista
  8. Mielettömän ihana sävy ! :) Kaikki korallinen on kiehtonu mua täksi kesäksi jotenki :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämä kyllä on kaunis sävy! :) Korallit kiehtoo muakin nyt tänä kesänä! :D

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!