31.3.2015

QUALITY UNDER 20 EUROS? / part 1

 Voiko laadukasta kosmetiikkaa saada alle 20 eurolla? Kyllä, kyllä voi. Joskus törmää niihin uskomuksiin, että hyvästä on aina maksettava itsensä kipeäksi, ja vaikka joissakin tapauksissa ja tuotteissa (esim. elektroniikka) se saattaakin pitää paikkansa, niin ei kannattaisi kuitenkaan aivan täysin tyrmätä niitä edullisempia vaihtoehtoja -ainakaan ensin ilman kokeilematta. Itse en aijo nyt sen syvemmin perehtyä siihen, missä tuotteissa laadun määrää hinta, mutta koska kosmetiikkablogissa ollaan, niin tarkastellaan aihetta siis kosmetiikan saralta. :D Pieni varoituksen sana myös: tämä postaus tulee olemaan pitkä! Joten hatunnosto sulle, jos oikeasti jaksat lukea kaiken.. :') 

Itse olen elänyt viimeiset reilut kolme vuotta suht tiukalla opsikelijabudjetilla, ja näin ollen on täytynyt kiinnittää enemmänkin huomiota tuotteiden hintoihin. Varsinkin tällaisena meikkiaddiktina kun kulutus on suuri, ei mulla olisi todellakaan varaa maksaa meikkivoiteesta, jota käytän päivittäin, yli 40 euroa, tai ostaa pientä, yli 20 euron puhdistusainetta jokapäivä viemäriin vedettäväksi. En sano, että tämän kaltaisessa sijoittamisessa olisi mitään väärää! Sillä nimenomaan sijoitushan se on. Toisilla on enemmän rahaa kulutettavana, toiset käyttävät meikkejä harvemmin tai vähemmän, ja toiset haluavat joskus hemmotella itseään ja silloin ostaa jonkin kalliimman tuotteen. En siis missään määrin syyllistä niitä, jotka maksavat kauneudenhoitotuoteistaan enemmän kuin minä. :D Ja kyllähän minä valehtelisin jos väittäisin, etten muka itse haaveile mistään superkalliista merkkijutuista. Tottakai haaveilen. Tiedän kuitenkin, että vastaavia tuotteita löydän hyvällä laadulla myös edullisemmin. Tottahan se on, että kallimmissa tuotteissa saattaa maksaa itse brändi, mutta usien hintaan vaikuttaa myös ne laadukkaammat ja enemmän työstetyt raaka-aineet tai valmistustapa. 

Aina halpa ei toki myöskään ole hyvää. Sen verran kiinnitän kuitenkin huomiota käyttämieni tuotteiden, varsinkin värikosmetiikan laatuun, että jos valittavissani on 4 euron huonopigmenttinen luomiväri tai 20 euron hyväpigmenttinen luomiväri, niin valitsen ehdottomasti jälkimmäisen. Mutta jos valittavissani on 10 euron täydellinen markettihuulipuna tai yli 20 euron merkkihuulipuna, niin sijoitan mieluummin ensimmäiseen. Palkkapäivänä tai lahjana itselleni voin toki sallia itselleni tuon kalliin merkkihuulipunan, mutta ihan säännöllisellä huulipunashoppailulla en osaisi nähdä itseäni sijoittamassa aina noin korkeita summia "pelkkään punaan". Mutta valintakysymyksiähän toki nämäkin.

Tämän postauksen, tai no, postaussarjan koska tämä oli pakko jaoitella kolmeen osaan :D, tarkoituksena on jakaa teille vinkit niistä HYVISTÄ ja edullisista, alle 20 euron kosmetiikkatuotteista! Kyselin parilta ystäviältä heidän kaappiensa ja meikkipussukoidensa sisällöistä, ja lisäsin heidän suosikkejaan näihin "listoihin" myös. En myöskään nostanut näille listoille mitään ulkomailta tilattavia tuotteita, vaan kaikki tässä ja kadessa seuraavassa postauksessa esitellyt tuotteet löytyvät ihan Suomen sisältä kaupoista. :) Pääasiassa tuotteet ovat minun hyväksi havaitsemia tuotteita, joita voin rehellisesti suositella, mutta joidenkin tuotteiden perässä vilahtaa pieniä tähtiä. Niiden merkitykset ovat:

** = Minä ja ystäväni suosittelemme.
* = Ystäväni suosittelee.

Eiköhän siirrytä tarkastelemaan listoja! Ensimmäisessä osassa vuorossa pohjameikkituotteet.



Pohjustustuotteet

Itse olen hurahtanut vallan Lumenen Beauty Base -pohjustusvoiteeseen, siihen mattapintaiseen ja ihohuokosia häivyttävään versioon (kuvassa vasemmalla, ja pieni lisäarvostelu täällä). Sarjasta löytyy myös kosteuttava primer, jota en ole ihotyyppini ja omien tarpeideni takia testannut, mutta Lumenen tuotteita rakastavana voisin vaikka vannoa senkin olevan huippuhyvä! Hintaa näille pohjustustuotteille kertyy 12,90e

MaxFactorin Facefinity All Day Primer on myös ollut hyvä, ja käytänkin sitä sellaisina päivinä, kun en sen erikoisemmin kaipaa varmistusta ihon mattapintaisuuteen. Tämä on hieman maitomainen, pumppupullossa oleva voide, joka pidentää meikkivoiteen kestoa, ja meikki myös levittyy tämän päälle nätisti. Kuitenkaan rasvoittuvalle iholle en tätä ensimmäisenä suosittelisi, sillä ainakaan mun iholla tämä ei pidä kiiltoa niin hyvin kurissa kuin esim. silkonipohjaiset primerit. Hintaa tälle kertyy n. 16,90e, ja aikaisemman arvioni voit lukaista täältä

L'Oréal Nude Magique Blur meikinpohjustajasta olen kirjoitellut aiemmin tässä postauksessa, ja voin edelleenkin suositella myös tätä.  Joukon kallein, mutta silti alle parinkympin, tämä primer maksaa 19,50e, tasoittaa ihonsävyä, häivyttää ihohuokosia ja hillitsee ihon kiiltelyä.

Meikkivoiteet

Lumene on ehdottomasti oma lempparini meikkivoiteiden saralta. Olen kokeillut itse lähes kaikkia merkin meikkivoiteita (kaikkein uusimmat tulokkaat tosin on vielä testaamatta), joten kysykää pois, jos on jotain mieltä askarruttavaa! :D Lumenelta löytyy oikeastaan jokaiselle jotakin: on paksua mattaisempaa meikkivoidetta, heleyttävää ja kosteuttavaa, puolipeittävää, BB ja CC -voiteita, samettisia meikkivoiteita... Huh, valikoimaa todellakin riittää! Lumenen meikkivoidesävyt ovat mun mielestä myös todella hyviä ja valikoima sävyissäkin on tarpeeksi laaja. Tuo CC-voide on jo iät ajat ollut mun number 1, ja olempa saanut sen pauloihin myös ainakin siskoni, sekä monta kaveriani! Jos sä et ole vielä kokeillut sitä itse, niin nyt viimeistään kipaisu kauppaan ja kokeilemaan! ;) Lumenen meikkivoiteet vaihtelevat hintahaarukassa 14,90e - 19,90e.

Rimmelin Lasting Finish 25 HR with Comfort Serum (kuvassa) on Rimmelin kevään 2015 uutuusmeikkivoide (saatu maahantuojalta), ja se on jatkoa sarjan 25 HR Nude -meikkivoiteelle. Tuota edeltäjää en ole kokeillut, mutta kosmetiikkabloggaajakollegoiltani kuuleman mukaan sekin on erinomaisen hyvä. Tämä Comfort Serumia sisältävä punakorkillinen uutuus on mun suureksi, positiiviseksi yllätykseksi noussut aikas hyväksi haastajaksi Lumenen CC:lle! Siinä missä Lumenen CC maksaa 16,50e, niin tämän Rimmelin saat hieman edullisempaan hintaan 12,90e. Lisäarvostelun tästä meikkivoiteesta voit lukaista tästä postauksesta.

Ystävieni suosittelemia meikkivoiteita olivat L'Orealin True Match 19,50 e ("Kuivalla iholla koostumus on mukavan nestemäinen, peittävyys on älyttömän hyvä ja on peittänyt myös akne-näppyjä hyvin. Lopputulos on pysynyt kuitenkin raikkaana ja kauniina!"), Garnierin BB 14,50e ("Edullinen, kevyt koostumus ja levittyy kauniisti iholle! Suojakertoimet plussaa!"), sekä Viva La Divan 3in1 meikkivoide 9,95e ("Tätä oon käyttänyt varjostusten ja korostusten tekemiseen, todella riittoisa ja peittää myös näppyjä kiitettävästi".)

Peiteaineet

L'Oréalin True Match Concealer sai äänen minulta ja mm. Emilialta. Itselläni mulla on sävyt 1 Ivory ja 4 Beige, ja olen tykännyt kovasti peitellä näillä silmänalusia, sekä korostaa kulmakarvan alaosaa, nenänvartta, otsaa, leukaa... Aika usein tulee noilla meikkivideoillakin näitä käyteltyä! Numero 1 Ivory on nappivalinta, jos haluat oikein kunnolla valoa ja kirkkautta, sillä tuo lähentelee jo todella hyvin kermanvaaleaa sävyä. Nämä on helppo levittää ja työstää ihoon, ainoana miinuksena sanoisin ehkä tuon muovisen "putkilon", sillä tuotteen loppuessa peiteainetta jää hitusen putilon reunoille. Hintaa tällä peiteaineella on 14,50e.

Lumenen Beauty Base Undereye Concealerin (kuvassa keskellä) voitin eräästä Lumenen Instagram kilpailusta, ja olen kyllä ollut terittäin tyytyväinen tähän! Saimpas muuten Paulankin tänään tämän  ostamaan, ja oli typy kuuleman mukaan tooosi tyytyväinen! <3 Tuote itse on pienessä tuubissa, vain 5ml, mutta tämä on todella riittoisaa ja kestää käytössä kauan. Sävyvaihtoehtoja vain tämä yksi, hieman punertava, aprikoosin sävyinen, jolla peittyy tehokkaasti tummat silmänaluset. Tämä myös kirkastaa silmänalusihoa kauniisti, ja sanotaampa tuotteen tiedoissa tämän peittävän myös mustelmia ja tatuointeja! Valitettavasti kumpiakaan ei multa löydy, joten tuota en ole päässyt testaamaan. ;) Hintaa tälle peiteaineelle kertyy 12,90e.



Puuterit

Lumenen värittömän mineraali-irtopuuterin ostin n. kolmisen vuotta sitten I:n suosittelemana ja empä ole kivipuuteriin pahemmin tämän jälkeen koskenut! Tuote sisältää talkkia joka hillitsee ihon kiiltelyä, sekä micaa, joka puolestaan antaa luonnollista hehkua. Tämä ei kuitenkaan ole mikään kiiltopuuteri, mistä kertoo varmaan parhaiten se, että varsinkin minä joka yritän vältellä liiallisia hohteita rasvoittuvan ihoni takia, olen täysin rakastunut tähän. Tämä tuntuu iholla kevyeltä ja saa meikin näyttämään tosi kauniilta. Tuoksuton ja parabeeniton irtopuuteri. Googlettelin tässä tuotteen hintatietoja, kun huomasin, että Lumenehan on tainnut uudistaa myös tämän tuotteen! Eli uudistunut nimi taitaakin olla Sheer Finish Irtopuuteri Translucent ja hintana tällä on 17,90e

Rimmel Lasting Finish 25 HR Powder Foundation -juuri kun pääsin sanomaan, etten pahemmin ole kivipuutereihin enää koskenut, niin sain maahantuojalta testiin tämän uutuus meikkipuuterin. Ja ihastuin. :D Lisää tuotteesta voit lukea täältä. Hinnaksi tälle puuterille jää vaivaiset 9,90e.

Punanaamiosta kotiutin parisen vuotta sitten Grimasin Make-up Powder -irtopuuterin, kun pienen Googlettelun seurauksena olin löytänyt siitä todella hyviä arvosteluja. Oltiin I:n kanssa lähdössä opsikelijaristeilylle, ja haluttiin sinne kestävä ja mattainen, kaunis meikki. Niimpä käytiin nappaamassa molemmat tällaiset kotiin! Toisenkin kerran ollaan nämä käyty ostamassa, joten hyvää puuteria todellakin on! Ainoana miinuksena purkin suurehko koko, josta on hieman vaikea saada nätisti jauhetta ulos. Itse oonkin tehnyt niin, että olen vanhaan Lumenen irtopuuterirasiaan tätä täytellyt aina tarpeen mukaan. Todella riittoisa ja hillitsee kiiltoa kivasti. Hintaa tälle on Punanaamiossa 10,75e.

Lumenen Matte Harmony Mineral Powder 14,50e sai äänen ystävältäni ("Kiinnittää meikin hyvin, pitää ihon kiiltelyn kurissa eikä päivän aikana ole tarvinnut lisäillä juuri lainkaan!"), ja halusin itse nostaa tähän suositteluun myös Rimmelin Stay Matte kivipuuterin 8,50e. Itse en ole tuota vielä kokeillut, mutta sitä on kovasti hehkutettu meikki- ja kosmetiikkapiireissä, ja ihan jopa ammattilaistenkin mielstä se on mieletöntä kamaa. Joten, pakkohan sitä on uskoa ja itsekin kokeilla, eikös? Ja kun hintakin on noin edullinen!

Poskipunat

Lumenen Touch Of Radiance -poskipuna on varmaankin ollut niitä mun ensimmäisiä kunnon poskipunia. Noh, miksei olisi ollut, oonhan mä edelleen aikamoinen Lumene-tyttö. :') Tämä kuvassa esiintyvä pyöreä poskipuna on oikeasti ollut tooodella riittoisa! Toki sen käytön rinnalle on tullut viimeaikoina muitakin poskipunia, mutta silti, ei tarvitse kuin pikkaisen pyöräyttää sivellintä napissa, niin väriä tulee riittävästi poskille. Tämän kanssa ei myöskään tarvitse kovin herkästi pelätä pelleposkia, sillä ainakin mulla oleva sävy 10 Kuulaus on todella luonnollinen. Sävyvaihtoehtoja näissä mattaisissa poskipunissa on yhteensä neljä. Hintaa näille Lumenen nappiposkipunille tulee 11,90e

IsaDoran Perfect Powder Blusher on myös varsin hyvä poskipuna, jossa kuitenkin on aika hyvin pakattuna pigmenttiä, joten maltti on levityksessä valttia! ;) Sävyvaihtoehtoja on ainakin 9, ja pakkauksessa tulee mukana myös pieni sivellin! Hintaa IsaDoran puuterimaisille poskipunille kertyy 16,10e.

Kuvassa näkyy myös mun yksi henkilökohtainen suosikkini, nimittän H&M:n poskipuna! Tästäkin olin ensin lukenut netistä paljon hyvää ja kyllä, totta joka sana. Mulla on tällä hetkellä sävy 12 Dazzling Peach, joka on kaunis vähän persikkainen, mattainen sävy. Tässäkin on paljon pigmenttiä, joten varovainen kannattaa levityksessä olla. Eipä ne Henkan kaikki tuotteet mitään kovia ja pigmentittömiä olekaan! ;) Suosittelen tätä ehdottomasti. Hintakin on ihan naurettavan halpa, 3,99e!!
(PS. H&M:llä on muuten nyt ainakin nettisivuilla muutamista kosmetiikkatuotteista, mm. näistä poskipunista, osta 3 maksa 2 tarjous!)



Aurinkopuuterit

Löydettyäni kunnon varjostusvärin, oon aika heikosti käytellyt normi arskapuutereita. Kuitenkin aina välillä tulee lisättyä vähän lisää lämpöä kasvoille, ja silloin nappaankin meikkipussista Lumenen Arctic Sun Bronzer -aurinkopuuterin. Nythän Lumenella on uudistettu aurinkopuuterisarjaa, ja sieltä löytyy tuo mun mainitsema Arctic Sun Bronzer (joka on siis se "vanha ja alkuperäinen", puolet-ja-puolet mattainen ja shimmerinen aurinkopuuteri, ja en nyt varmaksi sano vieläkö niitä muuten hyllyillä on?), Arctic Sun Aurinkopuuteri (se uudistettu, yksisävyinen puuteri), sekä Arctic Sun Hohdeaurinkopuuteri (jossa on pieniä neliönmallisia kuvioita pinnassa, mattaisia sekä hohtavia). Kaikkien hinta on 16,50e, ja tuosta valikoimasta varmasti löytää itselleen passelin yksilön!

Rimmel Natural Bronzing Powder on ollut mulla joskus käytössä, ja tykkäsin kyllä tästäkin kovin. Kaksi sävyvaihtoehtoa (muistaakseni mattaiset??) ja hintaa vain 8,20e! Miinuksena helposti irtoava kansi.

L'Oréalin Glam Bronze Duo (vai Powder Duo, kumpi se nyt onkaan!) menee vähän samaan kastiin tuon Lumenen Hohdeaurinkopuuterin, sekä mun omaavan Bronzer-aurinkopuuterin kanssa, sillä tässäkin on mattainen tummepi sävy sekä vaaleampi hohtava sävy. Hintaa on n. 16,50e. Miinuksena mainittakoon, että lattialle tippumisen jälkeen mulla meni tämä kansi saranoistaan rikki... Lorkulta löytyy muuten myös ihan yksisävyinenki  aurinkopuuteri, Glam Bronze La Terra, joka on tuota edellä mainittua suurempi tuote. Itse en sitä ole kokeillut, ja hintana sillä on 19,50e.

Korostustuotteet

Mä itse käytän todella vähän mitään korostus/hohdetuotteita, sillä tällaisella iholla jossa ihohuokoset on lautasen kokosia ja iho muutenkin on taipuvainen rasvaisuuteen, se ylimääräinen hohde ei vaan näytä kovin imartelevalta. H&M on kuitenkin taas yllättänyt massiivisesti, sillä mun (ja aikas monen muun kauneusharrastelijan) suosikkeihin on päässyt H&M Highligher Powder (kuvassa). Miinusta tuosta saranallisesta kannesta, sillä mulla on sekin mennyt jo rikki tän pudotessa pariin otteeseen lattialle, hups, mutta vitsi mikä hohde tällä kyllä tulee aikaan! Tuote on tosi hienojakoinen, ja sävy on tällainen shampanjamainen, joten sopii kauniisti kaikille ihonsävyille. Tätä on jopa verrattu meikkipiireissä  theBalmin Mary-Lou Manizeriin, ja vertailun voit kurkata täältä (jep, aina ei siis todellakaan tarvitse maksaa hyvästä paljoa :)) Hintaa tällä Henkkamaukan tuotteella on vaivaiset 4,99e

Mä suosittelen tässä myös nestemäisiä korostustuotteita, kuten Lumenen Beauty Base Illuminating & Soothing Primer -valovoidetta 13,50e, ja L'Oréalin Lumi Magique meikinpohjustajaa 17,90e. Kumpaakaan en valitettavasti kasvoilla ole kokeillut, vaikka monesti töissä tuota Lorkun hohtavaa pohjustajaa kokeilinkin kädelle ja näin siitä päiväunia. :D Omalle iholle sillä, tai näillä, ei kuitenkaan olisi ollut tarvetta, joten tästä syystä en siis kumpaakaan ole ostanut! Tuo L'Oréalin meikinpohjustusvoide tulee pienessä suipossa pumppupullossa, joten tuotetta on helppo annostella. 

Lumenen valovoiteen nostin tähän esille siitä syystä, että se muistuttaa kovasti tuota kuvassa näkyvää Arctic Sun Skin Tone Perfector Ihon Sävyn Heleyttäjää. Valovoide eroaa siitä kuitenkin hieman, sillä se ei sisällä mitään väriä, ja näin ollen sopii meikkiin kuin meikkiin. 

Itse käyttäisin näitä nestemäisiä korostustuotteita vain poskipäille tai nenänvarteen tms, tuomaan heleyttä ja kirkkautta vain halutuille kohdille kasvoissa, mutta toki näitä voi käyttää vaikka koko kasvoille päivävoiteen jälkeen tai meikkivoiteeseen sekoitettuna antamaan kasvoille kokonaisvaltaista heleyttä ja hohtoa.

Varjostustuotteet

Koska oman varjostuspuuterini oon hankkinut kauneudenhoitoalan ammattilaisille ja opiskelijoille tarkoitetusta tukkuliikkeestä, niin mulla ei henkilökohtaista mielipidettä kaikille kuluttajille vapaana olevista tuotteista ole. Maybellinen Fit Me Bronzer -aurinkopuuterit nostan tähän kuitenkin esille sillä perusteella, että mm. Saara Sarvas on näitä suositellut, ja Saaran sanaan uskallan kyllä todellakin luottaa. ;) Hintaa näillä Fit Me -arskapuutereilla on 12,50e ja Saaran postauksen voit muuten käydä lukemassa tästä!

***

Mitäs ajatuksia tällainen "alle kahdenkympin kauneustuotteet" -postaussarja kuulostaa? Olisi kiva saada keskustelua myös kommentteihin tästä aiheesta ylipäätään; panostatteko te selektiiviseen ja hintavaan kosmetiikkaan vai suositteko te mun lailla semiselektiivisiä ja markettituotteita? :) Ja hei, omia suosikkeja saa ehdottomasti kertoa myös!

Ens kerralla jaetaankin vinkit mm. luomiväreistä, rajauskynistä, maskaroista, kulmakarvatuotteista, huulituotteista ja kynsilakoista! Ja viimeisessä jaksossa tarkastellaan vielä puhdistustuotteita, kuorintoja ja naamioita, voiteita sekä hiustenhoitotuotteita. Pysykää siis kuulolla!! ;)

16 kommenttia:

  1. ERITTTTÄIN erittäin kattava, hyvä sekä SELKEÄ postaus !!! Mie niin liputan halpojen meikkien puolesta, kun ei niihin osaa sillä tavalla panostaa, kun halvemmallakin meikillä saa hyvää jälkeä! ja se Lumenen silmänympärysvoide/peitevoide oli todella hyvä, sävy on minunkin iholleni ihan täydellinen ja katos kyllä tummat silmänympärykset iha ku taikaiskusta!!<3 jes hyvä Pauliina, tää oli nii hyvä!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Paula, kiiitos! Kyllähän tässä taas koko päivä vierähti -hyvä jos ei ole mennyt liian sekavaksi! :') Ja tuo on kyllä niin totta, halvallakin voi saada ihan yhtä hyvää! Jos joku haluaa maksaa niin se tietty on eri asia, mutta just se, että ei TARVITSE, jos ei halua :) Ja hei jeeee, niin hyvä että oot siihen tyytyväinen! <3 Mäkin tykkään kovasti -on just täydelline! ;) KIITOS <3

      Poista
  2. Minä tykkäsin enemmän siitä Rimmelin valkeakorkkisesta 25H-meikkivoiteesta. :) Luultavasti sen kosteuttavan ominaisuuden takia. Ei se Comfort Serumkaan huono ole, mutta ehkä se on jo sitten liian paksua, vaikka tykkäänkin, että se on full coverage. :) Tää oli tosi hyödyllinen postaus. Jos itse jotain voisin suositella, niin H&M:lla on valikoimissa tosi kiva ja edullinen aurinkopuuteri. Kalpeanaamojen vaan kannattaa olla varovainen, sillä vaaleimmallakin saa itselleen melkoisen sotamaalauksen, jos kovin reippaalla kädellä levittelee. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! Kiva kuulla lisää mielipiteitä! :) Mä en sitä valkokorkkista Nudea olekaan siis kokeillut, mutta hyvä kuulla että se on siis vielä juoksevampaa! Tosi mukava kuulla, että pidit tätä hyödyllisenä -vinkkien jako kun on aina hyvästä! :) Ja kiitos myös tuosta Henkan arskapuuteri-vinkistä! Heh, sen takia kannattaakin tosiaan aina muistaa, että ensin vähän ja sitten tarpeen mukaan lisää ;)

      Poista
  3. ihan huippu postausidea, tän avulla sai kyllä tosi hyviä vinkkejä, jotka sopii just munkin opiskelijabudjetille täydellisesti ;) kaikki muut oli oikeestaan ihan uusia tuttavuuksia (rupesinkin miettii että mitä ihme tuotteita mä oikeen sit käytän :DD) paitsi tuo henkkamaukan highlighter, joka on munkin mielestä ihan tosi hyvä tuote!! :) mut kiitos näistä vinkeistä, tiiän mitä listaa tsekkailen ens kerralla kun joku tuote loppuu ;) oot huippu! :* ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyväää, ihanaa että tästä oli sulle Jenni apua! :) <3 Sit vaan listaa tekemään tai ylös muistiin tää postaus! ;) Hih, ite oot! :*

      Poista
  4. Mietin juuri lauantaina kaupassa että ostanko vedenkestävän ripsivärin joka maksaa 20e jota käytän vain noin kerran kuukaudessa vaiko ostanko sen 9e hieman pähkäiltyäni otin halvemman ja mietin että minkäköhänlainen tämä on...nohh oli todella hyvä ja herranjumala kuinka piti ripset taivutettuna monta tuntia jopa mieskin huomasi eron;) sekä kesti vielä paljon itkemistä! sittenhän menin ja ostin normaalin version tästä ripsarista no sehän oli kanssa mahtava toi ihanasti ripsien tyveen tummuttaa näyttäen että olisi paksummat ja paremmat ripset! (Ripsarit; MaxFaxtor 2000 calorie vedenkestävä&dramatic volume) Johan oli pitkä romaani:) jään innolla odottamaan mitä tuotteita näistä muista postauksistasi bongailen:) sekä lisää videoita kiitos!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vähän mahtavaa, että päätit napata kokeiluun tuon edullisemman, ja että tykästyit noin kovasti!! :) Noista MaxFactorin ripsareista oon kyllä kuullutkin hyvää! :) Pitääkin muistaa tuo vedenkestävä ens ripsarinostoreissulla, kiitti vinkistä! ;) Kiitos tosi paljon kommentista ja palautteesta Hanna!! <3

      Poista
  5. Anonyymi1/4/15 21:35

    Tosi hyvä ja kattava postaus. Vaikkaki oli pitkä niin silti jaksoin lukea alusta loppuun. Odotan jo seuraavaa meikkiarvostelu-postausta. Ihana saada vinkkejä kivoista meikeistä. :) Mä olen vähän fiilispohjanen meikkiostaja. Saatan joskus satsata kalliimpaaan mutta pääsääntösesti Lumene-linjalla ollaan menty tosi pitkään ja ne on mun lempparimeikkejä. :) Yks uusin meikkisuosikki on tällä hetkellä max factorin flipstick sävyssä bloomy pink. Oispa ihana nähdä sun tekevän sillä huulimeikki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Jenna, kiitos! :)) Heh joo, Lumenea suosin mäkin aika useissa jutuissa ;) Ooh, mulla on tuo MaxFactorin Flipstick mutta vähän eri sävyssä -Gipsy red! Siinä on ihan perus punainen ja sitten kultainen pää, sitä kultaista mulla onkin ihan pelkältään tässä postauksessa: http://allthelittleroyals.blogspot.fi/2014/11/tutorial-burgundy-eyes.html. Vois joskus kyllä ottaa sitä punaa/puikkoa taas käyttöön ihan kunnolla! :) Jos se vaikka antaisi jotain ispistä sulla sen omasi käyttöön!

      Poista
  6. Oii vihdoin pääsen kommentoimaan sulle :)<3 tää postaus oli pauliina aivan mielettömän hyvä!! Oot panostanut aivan todella <3 ja oli ilo huomata tuolta omiakin vinkkejä mitä kerroin!! Ei voi muuta kun peukuttaa! Löytyi myös tuotteita joita aijon ehdottomasti testata! Joten kiitos tästä muruseni :*<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Emilia! :) <3 Kiva että tykkäsit! Ja löysit testailuun päätyviä tuotteita, jeee!! :3

      Poista
  7. Todella mielenkiitoinen postaus.Muutama tuote lähtee kyllä testaukseen esim tuo loreal blur. :) Mulla on melkeen kaikki kosmeetikka sitä medium tasosta.Ainoa mihin pistän aina rahaa palamaan on Diorin ripsivärit. Ennen meikkasin päivittäin ja tuntui että meikkeihin meni kk paljon rahaa.Nykyään mulla onkin meikkiä päällä kerran kaks viikossa. :)

    Tälläsiä postauksia ehdottomasti lisää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Marika! Kiva että tykkäsit ja jatkossakin olisi kiva lukea tällaisia! <3 Ihan mahtavaa, että tästä sait muutamia tuotteita itelle myös kokeiluun, jes! :) Tuosta Lorealin Blur-voiteesta tykkäsin kyllä kovasti! Joo, se on kyllä itelläkin, kun meikkaa lähes päivittäin niin pitää tarkkailla sen takia vähän enemmän sitä kosmetiikan hintatasoa. Harvemmin meikatessa ne meikit voikin vaikka halutessaan olla vähän kalliimpia :) Kiitos kun kävit kommentoimassa! <3

      Poista
  8. Hei! Osaisitko suositella mikä marketti meikkivoide olisi paras kun on pintakuiva iho, mutta peittävyyttäkin pitäisi olla ilman hirveää meikkikerrosta? Nyt käytössä lumenen CC, muuten hyvä, mutta ei peitä tarpeeksi. True matchia kokeilin, tarttui kuiviin kohtiin rumasti, fit me ei sopinut ollenkaan ja max factor lasting performance muuttui iholla oranssiksi, ja vaalein sävy oli liian tumma. Kiitos jos viitsit auttaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Essi!

      Koska mulla on itsellä rasvoittuva sekaiho, niin kyselin vähän helppiä muilta kauneusbloggaajakollegoilta joilla on kokemusta pintakuivasta ihosta, ja moni suositteli Rimmelin Lasting Finish Nudea (valkoinen korkki) sekä Lasting Finish Comfort Serumia (punainen korkki). Tuo punakorkillinen on mulla itselläkin ollut käytössä ja oon tykännyt kovasti: peittävä, mutta silti kevyen tuntuinen kasvoilla! Sen pitäisi ilmeisesti olla myös hieman kosteuttavampi kuin tuo valkokorkillinen Nude. Myös Vichyn Dermablend (saatavilla apteekeista) on hyvä! Käytän sitä itse päivittäin; peittää erinomaisesti ja jättää kauniin samettisen mutta silti raikkaan pinnan kasvoille. Tämä ei oo liian paksua myöskään, joten sopii varmasti hyvin myös pintakuivalle iholle :)

      Laveran 2-in-1 Compact Foundation (saatavissa ainakin Sokoksella) sai ääniä sekä puolesta että vastaan.. Tässä Sallan postaus tuotteesta: http://misspiggyspearls.purkkimafia.fi/2014/09/ja-kylla-peittyy/

      Myös Jonna on testaillut meikkivoiteita nimenomaan sekaiholla, postauksen ja testitulokset löydät täältä: http://keyword-love.blogspot.fi/2015/10/testissa-meikkivoiteet.html :)

      Toivottavasti näistä löytyy uusia testattavia, ja se oikea meikkivoide just sulle! :) Kannattaa osastolla kysyä myös myyjän apua, jos on epävarma joidenkin välillä

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!