10.3.2015

"OTSAN NÄPPYLÄT POIS"

Mun blogiin on löydetty otsikossa olevalla hakusanalla, ja ompas joku tiensä tänne löytänyt myös näpyttelemällä Googleen "nenä turvonnut ja näpyillä". :D Niistä tulikin mieleen, että muistaakohan teistä kukaan, kun kirjoittelin lokakuussa parista finnivoiteesta, ja lupailin palata niihin sitten, kun olen kunnolla testaillut? Noh, itse oon ainakin vallan unohtanut tuon, mutta nytpä palataankin aiheeseen! Tuon aiemman postauksen voit siis käydä lukemassa täältä. Sieltä voit myös lukaista tuotteista vähän perusteellisemmin, sillä nyt keskitytään enemmänkin näiden tehoon.


Basiron AC 5% -geeli

Tämä on todella tujua kamaa, ja kannattaakin oikeasti lukea se pakkausseloste ja käyttöohjeet läpi ennen tämän käyttöä. Mutta: tää toimii! Mulla oli aikoinaan otsassa sellaista pientä näppyä, tiiättehän, ei mitään varsinaisesti erottuvia yksittäisiä, mutta sellaista ärsyttävää röpöliäisyyttä. Tämä geeli tehoaa sen tyyppisiin näppyihin ihan taivaallisesti, ja kirkasti munkin otsan ihan parissa päivässä! Leuan alueelle tulevat hormonaaliset näpyt on muutenkin sitkeitä, enkä osaa mitään suurempaa "vaikutusta" tästä sanoa niiden kohdalla, mutta kyllä se ainakin psygologisesti vaikuttaa, kun tietää hoitaneensa finnejä jotenkin. Ja kyllähän tämä varmasti niihinkin tehosi!

Sen verran pakko kuitenkin varottaa, että herkille alueille tätä ei kannata laittaa! Esim. silmänympärysiho, rintakehä, kaulan alue... Tämä vaalea geeli on nimittäin niin voimakasta ja ennen kaikkea kuivattavaa, että jos varomattomasti tätä levittelee, niin ihonsa saa aika hyvin "poltettua". Usein sen kuitenkin tuntee jo levityksen jälkeen, jos on tullut levitettyä herkille alueille. Ja jos jossain kovasti kuumottaa ja polttelee ikävästi, niin geelin voin hetkessä pyyhkiä niiltä kohdin pois. Tämä myös värjää tummia tekstiilejä, eli kannattaa valita vaaleat petivaatteet, tai jos käytät tätä vartalolle, niin välttää mustia paitoja välittömästi käytön jälkeen. Kädet kannattaa myös aina pestä huolellisesti geelin levityksen jälkeen.

Itselläni ei ollut mitään suurempia ongelmia (mitä nyt kerran pyyhkäisin jämät rintakehään ja se vähän nappaili ikävästi osuessaan liian lähelle kaulaa), mutta jatkuvalla syötöllä tätä en pystynyt käyttämään. Eli kun iho jossain välissä tuntui kuivuvan kovasti ja alkavan hilseillä, niin silloin jäi tuotteen käyttö kyllä tauolle ja syväkosteuttavat kosteusvoiteet pääsivät kovaan käyttöön. Tehokas tämä ehdottomasti on, ja aion ostaa kyllä uudestaankin, sillä tykkäsin kovasti! Mutta kannattaa tosiaan olla tarkkana tämän käytössä ja lukea ne lappuset pakkausen sisältä. ;)


ACO Spotless Overnight Spot Treatment

Tämä on itseasiassa jäänyt mulla todella vähäiselle käytölle! Siinä missä tuota Basironia saa puristella oikein kunnolla jos sieltä enää haluaa mitään tulevan ulos, niin tämä ACO:n on kyllä yhtä pullukka mitä ostohetkelläkin, 5kk sitten. 

Tuote on valkoista, hieman vahamaista (vrt. esimerkiksi mutanaamiot) ja sitä tulisi siis käyttää täsmäaseena näppyjen päälle. Mä en ole oikein päässyt tän käytössä sellaiseen rutiiniin, vaan tää on enemmänkin mun hammastahnan korvike. :D Eli jos joskus tekee mieli oikein kuivattaa jokin näppy, ja ennen olisin siihen päälle läntännyt hammastahnaa, niin tartunkin silloin tähän. Vaikuttaako, siitä en sanoisi juuta enkä jaata, itse en ole ainakaan huomannut mitään suurempia taikoja tapahtuneen. Ehkä siitä syystä tämän käyttö onkin vähän jäänyt vähemmälle. Sattuuko teillä olemaan kokemuksia tästä?!


***

Pakko muuten mainita, vaikkei aiheeseen liitykkään ja osa tästä blogin Facebook-sivuilla onkin jo lukenut.. Mutta mulla on ollut oikein kunnon koettelemuksia videoeditorien kanssa! :D Kuvasin siis eilen yhden meikkitutorialin, sitä kun oli eräs ystäväni jo aikapäiviä sitten toivonut, ja kun sitten olisin MovieMakerilla alkanut sitä muokkaamaan, niin eihän se onnistunu ei sitten millään! Ohjelma kaatui koko ajan ennen kun pääsin edes klikkaamaan näytöllä mitään. Latasin sitten Avidemux-editorin, joka on siis myös ilmainen elokuvaeditori, mutta yrityksistä huolimatta en vaan ymmärtänyt siitä yhtään mitään! 

Muistin tässä mun koneessa olevan valmiina jonkin editorin, ja kappas, niin löytyikin CyberLink PowerDirector. Pikaisella katsomisella se näytti yksinkertaiselta, ja päätin jättää sen kokeilun seuraavaan päivään. No, tänään aamulla sitten aloin sillä työstämään tuota videota. Leikkasin klippejä ja reilu tunti siinä meni, että sain videon vihdoin valmiiksi -ja mikä parasta, ongelmitta! Olin siirtymässä siirtymätehosteisiin kunnes BAM: "ohjelma ei vastaa, odota tai sulje sovellus". No kiva. Odottelin sitten n. vartin verran josko se siitä heräisi, mutta ei, pakko se oli koko projekti sulkea ja samalla menettää tunnin kova työ.. Meni kyllä siinä vaiheessa hermot niin totaalisesti, että en edes viitsinyt yrittää uudelleen! :D Yritin ladata Instagramiin tästä kohtalokkaasta vastoinkäymisestä kuvan, mutta myös IG kaatui aina, kun yritin julkaista kuvaa!? En ymmärrä, että mikä universumin tahto tässä nyt on mua kiusata tällä tavalla ja estää koko videon teko -siis oikeasti?! :D 

Onneksi ihana Paula soitteli mulle ja sai mun ajatukset muualle. Puhuttiinkin hervottoman pitkä puhelu, joka piristi ihanasti -vedet ihan valu silmistä. :') Kiitos muru, oot sinä vaan aikas ihana. <3 Pohdittiin myös sellaista vaihtoehtoa, että josko nuo mun kuvaamani klipit olisi ollut niin suuria muodossaan, ettei mikään ohjelma jaksa niitä pyörittää.. Mutta on se vaan silti kumma. Täytyy sitä kai huomenna yrittää uudelleen! Mun kysymys olisikin nyt (jos kukaan on edes tätä mun valitusvirttä jaksanut lukea, heh) että onko teillä suositella jotain hyviä, helppokäyttöisiä ja ilmaisia videon editointiohjelmia??! Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan! :)


Katso myös: Face mapping

20 kommenttia:

  1. Oh no, Basiron!! :'D Mun otsan näpyt tuli muuten takaisin kun lopetin tän käytön ja heitin naamalle kunnolla bepanthenia. Sekin varmaan toki voi tukkia ihohuokosia. Kirvelikö sulla kasvot jos basironin jälkeen laittoi kosteusvoidetta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah joo, mietinkin tätä kirjoittaessani et sulla taisi olla tuskallisemmat kokemukset! :D Apua sentään..! Toivottavasti tuo sun bepsu-kuuri on kuitenki parantanut asiaa? Mulla ei oo nuo otsan näpyt tullut takaisin, vaikka tän oonkin jättänyt aikalailla nyt kaapin perukoille, kun tilanne on parantunut. Tai no, tietty aina välillä sinne pintaan jotain nousee, mutten oo kokenut että tän lopetettua mitään puskis siinä mielessä takaisin.. :o Hmm, ei mun mielestä mitään ihmeellisiä kirvelyitä kyllä oo ollut? Ehkä sellasta pientä nippailua, kun se iho on ollut niin kuiva ja herkkä, mutta ei tosiaan mitään pahaa. :)

      Poista
    2. On bepanthen hieman auttanut joo, eikä se ole enää palovamman näköinen.. :D Mutta mitään muuta rasvaa en voi laittaa kasvoille, koska se heti lyö punaiseksi ja alkaa polttamaan. Sama juttu, jos olin laittanut basironin, odottanut jonkin aikaa ja sitten laitoin jonkin voiteen niin iho oli ihan kirkuvan punainen ja kirveli ihan hulluna. Ehkä mun iho ei sitten vaan tykännyt tosta. :D Aion kyllä vielä kerran olla uhmakas ja kokeilla sitä pelkästään nenään..

      Poista
    3. Hui kuulostaa oikeesti aika kamalalta, olis mielenkiintoista nähä että kuinka pahasti sulla siinä oikein kävi -et tainnut ottaa kuvaa? :D Mutta siis kuulostaa ainakin että on reagoinut aika voimakkaasti sun iho, kerta noin kovasti kirvelee ja punottaa.. :( Laitoitko sä sitä siis ihan koko naamalle, vai vaan joihinki kohtiin? Mulla ainakin alkaa punottaan ja kirveleen jos menee tuohon poskipille silmän alle tai ohimoille, eli jos iho on ohuempaa ja herkempää.. Mutta joo kokeile ihmeessä tollasena täsmähoitona jollekin pienelle alueelle! Toivottavasti se toimis! :)

      Poista
  2. hei noi tuotteet kuulostaa hyvältä ja pistän kyllä korvantaakse jos joku hullu näppylä iskeytyy meikäläisen naamavärkkiin! :D niinku puhuinki sulle siitä aloe vera gellystä nii mie olen tähän asti uskoutunut sen voimiin,mutta todellakin aijon kokeilla jotain nuistakin! ja toi psykohoito(just nimesin) on oikeesti tehokasta, usko on parasta lääkettä:D hahah ja kiitos hyvistä nauruista..miten meä puhelut venyyki nii pitkiks, aika kuluu niin hullun nopeasti. oot iha BEST EVER<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo pistäppäs muistiin! Mäkin laitan ton aloe veran korvan taakse -kuulosti aika ihmeelliseltä aineelta! :) Psykohoito on kyllä hyvää lääkettä, auttaa varmasti aina! :D Hahah noniiii!!? Se on se connection ;) Paras Paula! <3

      Poista
  3. Kuulostaa hyviltä tuotteita ja varmasti on apua tästä postauksesta niille ketkä kärsii iho-ongelmista ! Hauskoja kyllä nuo hakusanat miten blogiin on päädytty. :`D Tuohon video hommaan en kyllä osaa sanoa yhtään mitään, kun en oikein ymmärrä noista :D Itse teen vaan videot tuolla elokuvatyökalulla mikä löytyy koneelta valmiina, mutta se nyt onkin aika onneton niiden tekoon. Niitä tulee kuitenkin tehtyä niin harvoin että välttää mulle! Toivottavasti huomenna sujuu videohommat paremmin :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, joskus on hauska huomata että millä kaikilla hakusanoilla ihmiset tänne löytääkään! ;D Ja siis en mäkään oikeasti mitään noista editoreista yms. ymmärrä, siksi kaipaankin jotain helppokäyttöistä :') Kiitos Jasmina, toivotaan että huomenna olis voimat mun puolella! :DD <3

      Poista
  4. Toi Basiron on lahja ihojumalilta! :'D Aivan mahtavaa ainetta, tää on mullakin useasti käytössä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo! Mä muistakin sun tätä suositelleen! :) On kyllä toimivaa kamaa!

      Poista
  5. Tä postaus tuli tarpeeseen sillä naama on niin täysi pieniä näppylöitä että pelottaa melkeen katosa peiliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, tuo on kyllä ärsyttävää :( Mutta kiva jos tämä tuli siis tarpeeseen, eihköhän sunkin kasvot siitä pian kirkastu!

      Poista
  6. Tulipa hyvään saumaan tämä postaus! Mulla ei ole koskaan ollut kauheaa ongelmaa finneistä, mutta viimepäivinä niitä on ilmestynyt otsaan :s Joskus nuorempana käytin sellaista tujua ainetta niihin, ja nytkin sorkin sitä samaista joka on varmaan ainakin viisi vuotta vanhaa :DD Apua!! Pitäisiköhän päivittää näihin sinun tuotteisiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha apua onko sulla vielä niinkin vanha tuote!? :D Joo, siinä on varmasti tehoaineet jo "vanhentuneet", niin suosittelen päivittämään ;) Kiva kuulla, että tulikin siis hyvään saumaan tää postaus! Kiitos Iina kommentista! <3

      Poista
  7. Hei jes Pauliina, kiitti vinkistä :)<3 nyt täytyy kyllä ehdottomasti laittaa nämä tuotteet korvan taakse! Ja eikää tuon videon kanssa :// mikähän siinä vois olla? Reppana :(<33 toivottavasti saisit sen jollain tavalla onnistumaan ettei tarvis tehdä uudelleen :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitappa ihmeessä! :) Joo en kyllä tajua yhtään, että miks mua vastustetaan näin kovasti nyt tuon videon kanssa!? :( :DD Täytyy kokeilla joskos tänään onnistuisi! Pus Emppu! <3

      Poista
  8. Joskus kyllä on niin turhauttavaa kun jokin sovellus tökkii eikä anna lisätä tiettyä kuvaa/videota:D Hermoja raastavaa! En osaa auttaa, oon aika typerys nuissa hommissa, toivottavasti saat asiat kuntoon kuitenkin:)
    Tuotteet vaikuttaa hyviltä, sulla on kyllä aina näitä ihanaisia vinkkejä olemassa ♥
    Ja ei vitsi kun ootte Paulan kanssa toisenne löytäneet, ihan huikee juttu että blogimaailmassa törmäilee näihin uskomattoman ihaniin naisiin ♥ ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniiin, eikö ookkin!? :D Olin kyllä niin ärsyyntynyt, että ei napannut heti koittaa uudestaan :D Nyt sitten kokeilen, josko tällä kertaa onnistuisi.

      Hehe kiiitos, mukava kuulla että sä Kata tykkäät! <3
      Ja Paula on kyllä ihan mahtava! Meissä on pelottavan paljon samaa, joten meillä klikkaa varmaan siitäkin syystä tosi hyvin :') On tää kyllä hienoa että teitä upeita ihmisiä on tätä kautta löytänyt, en ois alottaessa kuvitellut tän kautta mitään oikeita ystäviä edes löytäväni! Hih :) <3

      Poista
  9. Pistänpäs korvan taakse kun näppylät uhkaa tulla. Nytkin leuassa on ihanasti näplätty punainen kohta kun en jaksanu antaa näppylän kypsyä. :D (ei hele minkä kuulosta, ihan ku kukkia kasvattais :DDD) Mutta toi aco vois olla mulle ehkä vähän parempi vaihtoehto kun muutenkin iho on aika herkkä ja kuiva niin toi basiron varmaa syövyttäs ihon kokonaan. Onko siinä sitten jotain happoa kun kuulostaa olevan tujua kamaa? :D Hitsi vie, osaisinpa auttaa sua tuossa video-hommassa kun en itse oo perillä niistä asioista, toivottavasti saat tehtyä videon. Oootan innolla ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, laitapas! :) äh joo sama juttu aina itellä; menee sörkkimään niitä näppyjä kun ei jaksa malttaa oottaa että ne kypsyy -hups! :D Tuossa Basironissa on joku sellainen aine kun bentsyyliperoksidi, mikä liekään :D, joten se on varmastikin se voimakkaasti vaikuttava aine^^ Ja eipä mitään, tuossa uusimmassa/seuraavassa postauksessa se video onkin jo.. :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!