4.8.2014

SMILE IS THE PRETTIEST THING YOU CAN WEAR

Mulla on aina ollut hyväkuntoiset hampaat, joissa reikiä ei ole tähän 22-ikävuoteen mennessä ollut yhtäkään, mitä nyt muutamaa reiänalkua lukuunottamatta. Mitenkään erikoisen valkoiseina ne eivät koskaan ole hohtaneet, mutta ihan kivat ne kuitenkin on olleet. Sain jokin aika sitten blogin kautta testattavaksi peroksidittoman BeconfiDent -hampaidenvalkaisukitin, josta olinkin innoissani, sillä vaikka hampaistani muuten tykkäänkin, niin kuka nyt ei haluaisi väläyttää valkoista Pepsodent-hymyä?! ;)


Olin lueskellut paljon postiivista palautetta tästä tuotteesta, mutta toki olin silti aluksi hieman skeptinen näihin kotikonstein tehtäviin hampaidenvalkaisuihin, sillä oon joskus apteekista ostanut sellaisen kynän/sudin/tussin, miksi sitä nyt kutsuisikaan, jolla valkaisevan efektin kyllä näki, mutta tuntien mittaan vaikutus kuitenkin katosi. Eli kaikesta lukemastani huolimatta, hieman epäileväisesti lähdin tätäkin testaamaan.


Start Kit -aloituspakkauksessa tuli mukana erittäin selkeät käyttöohjeet, kolme muottia, valkaisugeeli ja sävykartan, josta voi sitten verrata, kuinka paljon ne legot vaaleni. 

Ruotsissa kehitetty tuote on tosiaan täysin peroksiditon ja turvallinen, eikä vahingoita hampaiden luonnollista kiillettä. Valkaisugeelin tulisi riittää noin 10 käsittelykertaan, mutta itselläni se kului loppuun vähän nopeammin, koska laitoin geeliä muotteihin enemmän kuin suositusten mukaisen "ohuen nauhan". Ai miksi? No puhtaasti siitä syystä, etten ainakaan itse kokenut ohuen nauhan riittävän kokonaan hampaideni pinnalle.

Muotit ovat ideana helpot ja yksinkertaiset käyttää, mutta en tiedä teinkö niiden muotoiluvaiheessa jotain väärin, koska mun suuhun ne vaan eivät millään istuneet. (Tosin mulla on aina pienestä pitäen ollut vaikeuksia suuni kanssa; mitään lääkkeitäkään en voinut ottaa tableitteina kun ehkä vasta joskus yläasteelle mennessä, sillä niiden nieleminen oli vaan niin ylitsepääsemättömän vaikeaa!) Vartin mittaisen vaikutusajan sai olla myös vahtimassa, ettei kuola valunut suupielistä vesiputouksena ulos, niellä kun en ainakaan itse uskaltanut tuon vartin aikana, etten samalla nielisi geeliä... Sitä en sitten tiedä, olisiko niin voinut tehdä, vai onko mulla vaan jotenkin runsas syljeneritys (pahoittelut, jos joku kammoksui tätä kuvausta!). Enivei, muuten tämä muoteilla tehtävä valkaisu on loistava idea! Tulee tunne, että nyt se aine oikeasti vaikuttaa, toisin kuin esimerkiksi kynällä tehtävä vaalennus, jolloin pelkää syljen vievän koko geelin mennessään. En myöskään missään vaiheessa tuntenut mitään vihlontaa, tai muutakaan epämiellyttävää.

No, toimiko tää?


Huulilla mulla on samaa huulipunaa, kuvat on otettu noin viikon välillä, samoilla kamera-asetuksilla ja vieläpä samaan kellonaikaan! En tiedä teistä, mutta itse näen pienen värieron, jolloin tuosta alkuhetken seiskasta ollaan päästy ehkä yksi aste vaaleampaan, mutta tosiaan mitään huimaa, maatajärisyttävää muutosta ei kyllä mun kohdalla tapahtunut.. 


Olen tästä kyseisestä tuotteesta lukenut kuitenkin niin monia positiivisia arvosteluja, että pienen pohdiskelun jälkeen päädyinkin omalla kohdallani seuraaviin johtopäätöksiin: 

a. hammasluuni on vain luonnollisesti sen verran tumma, ettei siihen tällaiset kotikonstein tehdyt hellävaraiset vaalennukset tehoa. Mun ymmärryksen mukaan näiden vetyperoksidittomien geelienän tulisi siis poistaa hampaiden pinnalta tummentumia, mutta itse hammasluuhun ne eivät voi vaikuttaa. (Ja nyt kaikki suuhygienistit, tai muut asiantuntijat, korjatkaa toki, jos ihan höpöjä juttelen!!

b. Nämä kotioloissa käytettävät valkaisugeelit ovat peroksidittomia eli toisin sanoen eivät yhtä tehokkaita, kun suuhygienistin vastaanotolla tehdyt valkaisut, josta johtuen kotona tehtäviä valkaisukertoja tarvitaankin siis enemmän. Netistä tietoa etsiessäni löysin myös lainauksen, jossa kerrottiin yleensä 7-10 päivän käsittelyn aikana saavutettavan valkaisuasteikon 2-3 sävyastetta vastaavan valkaisutuloksen. Mulla itselläni tuo aloituspakkauksessa oleva geeli ei riittänyt siihen ohjeistettuun kymmeneen kertaan, joten luultavasti mä olisin tarvinnut myös enemmän käyttökertoja, jotta tulos olisi ollut vaaleampi. (Olettaen siis tietenkin, että nämä vaalentavat myös sitä hammasluuta, mitä tuossa edellisessä kohdassa epäilin.)

Että tällaista tällä kertaa! Jos kiinnostuit itse kokeilemaan BeconfiDent -hampaidenvalkaisua, niin tuotteita voit tilata täältä. Postituskulut ovat ilmaiset ja tuotteilla on 100%:n tyytyväisyystakuu rahat takaisin periaatteella. Linkin kautta heidän nettisivuiltaan pääsee myös lukemaan muiden käyttökokemuksia, joita toki löytyy lukuisia kappaleita myös ihan tavallisesti Googlen hakukoneen kautta. :) 

Ootteko te kokeilleet mitään kotikonstein tehtäviä hampaidenvalkaisuja? 

8 kommenttia:

 1. Kyllä huomaa eron, joten ainakin jotain hyötyä valkaisusta oli :) Itsekin olen pohtinut, että vielä joku päivä kokeilen onko noista oikeasti johonkin, joten tämän postauksen innoittamana voisinkin kokeilla!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kokeile ihmeessä säkin! :) Haluun kuulla sit sun kokemuksista, jos tosiaan päätät tätä samaa kokeilla! :)

   Poista
 2. Huomaa eron ehdottomasti! Myös mä haluisin kokeilla, mutta ei vain ole vielä tullut kokeiltua. Viiviä lainaten, tämän innoittamana voisin kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että eron huomaa -mä vähän jo aattelin, että onko muutos vaan mun päänsisäinen.. :D Haluun ehdottomasti kuulla sit sunkin kokemukista, jos tätä samaa tuotetta päädyt kokeilemaan! :)

   Poista
 3. kyllä tuo lopputulos on hieman vaaleampi, mutta siulla oli kyllä ennestäänkin suht vaaleat hampaat! :) olisi ihan kiva kokeilla tuota, sillä itse olen huomanut että varsinkin kaikkien kofeiinipitoisten juomien myötä miun hampaat on alkanu kellastua ikävästi :S kauanko tuo muuten kestää hampaissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kiitos Tuuli :) Joo, kofeiini on kyllä siitä paha että kellastuttaa hampaita :/ Mä itse en juo kahvia, teetäkin melko harvoin (paitsi no talvisin), niin ehkä siitäkin syystä on luonnostaan ollut suhteellisen vaaleat hampaat.. :)

   Hmm mä en kyllä yhtään tajunnut tutkia, että kauanko tuo tulos kesti hampaissa :/ Innolla vaan olin tutkailemassa millainen ero käytön jälkeen oli havaittavissa.. :D

   Poista
 4. Mä oon kyllä niin totaalisesti menettäny uskoni kaikkiin noihin valkaisujuttuihin, mulla ei auta mitkään marketin mömmöt :/ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin todella skeptisesti lähdin kokeilemaan ja eihän tuossa nyt mitään merkittävää eroa ole, mutta noh, kaikkea on kokeiltava, jos vaikka jostain löytäisinkin sen kunnolla tehoavan tuotteen :D

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!