21.7.2014

SHANNON HARRIS INSPIRED MODERN PIN UP: OMBRE BLUE LINER -TUTORIAL


Jotkut varmaan muistavat mun aiemmat hehkutukset kyseisestä YouTube-tähdestä Shannon Harrisista (aka. Shaaanxo) ja siitä, miten insporoivia hänen meikkinsä ainakin mulle on. Tämän postauksen meikki on siis toteutettu tämän videolinkin pohjalta, ja teimpähän teille myös oman kuvallisen tutorialin! :)

Vinkki vitonen: panosta hyvään valkoiseen rajauskynään! Mulla oli aika kehnolaatuinen kynä itsellä, ja sen huomasi: siistiä rajausta oli vaikea tehdä...


1. Levitä vaaleanruskeaa luomiväriä ainoastaan luomivakoon ja häivytä. Varjostusta ei tarvitse nostaa kovinkaan korkealle kulmaluulle, vaan ihan vain korostetaan luomivakoa.
2. Levitä valkeaa luomiväriä vain liikkuvalle luomelle ja häivytä raja äsken suditun luomivakokorostuksen kanssa. Voit lisätä valkeaa myös silmän sisänurkkaan tuomaan kirkkautta.


3. Rajaa valkoisella kajalkynällä noin 1/3 ripsirajasta aloittaen silmän sisänurkasta. Avaamalla välillä silmät, näet paremmin, mihin asti viivaa kannattaa piirtää, jotta se olisi hyvässä kohdassa.
4.-5. Rajauksen värinä mulla oli Shannonin lailla sininen, mutta toki mikä tahansa väri käy, kunhan sulta löytyy samasta väriperheestä vaaleampi ja tummempi rajauskynä. Ota ensin vaaleampi kynä ja jatka sillä rajausta ripsirajaa pitkin luomen keskiosaan, ja tämän jälkeen tummemmalla kynällä tee rajaus loppuun. Yritä blendata kaikki värit nätisti toisiinsa, jotta syntyy tuo liukuväriefekti.
6. Viimeistele rajaus piirtämällä mustalla (nestemäisellä) kissamainen häntä rajauksen päähän. Tämän jälkeen voit varovasti värittää vielä mustan ja värillisen yhtymäkohtaa niin, että ne sulautuvat hyvin toisiinsa. Anna kuitenkin mustan eyelinerin kuivahtaa ensin, ettei se "kulu" pois kynän alta. Tässä vaiheessa kannattaa muutenkin vielä tarkistaa kaikkien värien paikat, avaamalla silmät näkee lopputuloksen parhaiten.

ps. kannattaa olla myös varovainen noiden vaaleiden kynien kanssa, sillä niinkuin näkyy, niin mullakin jäi tutota valkoista aikalailla tuohon ripsien juureen, eikä ripsarikaan niitä valitettavasti kunnolla peittänyt :/

Anyways, näiden vaiheiden jälkeen meikin tulisi näyttää jotakuinkin tältä:


7. Lisää samaa ruskeaa luomiväriä vielä hennosti alaripsien tyveen ja rajaa vesiraja alaripsien vierestä vaalealla. Taivuta ripset ja lisää tuuheuttavaa ripsaria, keskittyen enemmän yläripsiin -alaripsiin riittää hento kerros. Halutessasi voit rajata vielä mustalla vesirajan yläripsien tyvestä. Tekoripsillä saat lookista vielä näyttävämmän, mulla niitä ei tässä kuitenkaan ole. Ja valmista!


Meikissä käyttämäni tuotteet:

Pohja
Rimmel Stay Matte Primer -meikinpohjustusvoide
Lumene Triple Stay Makeup -meikkivoide sävyssä 1 Inkiväärikerma
Elite Professional Cream -peitevoide sävyssä 03 Opale
Lumene Translucent Mineral Loose Powder -irtopuuteri
StarGazer Pressed Powder -kivipuuteri sävyssä Tan
Lumene Touch of Radiance -poskipuna sävyssä 10 Kuulaus

Kulmat
Gina Tricot Beauty -kulmakynä sävyssä 02 Mid Brown 

Silmät
Isa Dora Eye Shadow Quartet -luomiväripaletti sävyssä 47 Heavy Metal - vaalea mattainen nappi
Maybelline EyeStudioMono sävyssä 01 Snow White
H&M Eye Liner sävyssä Pure White
Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer -silmänrajauskynä sävyssä 240 Aqua Sparkle
L'Oréal Color Riche Le Khôl -silmänrajauskynä sävyssä 108 Portofino Blue
Rimmel Exaggerate Eye Liner -nestemäinen rajausväri sävyssä 001 100% Black
Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner -rajaustussi sävyssä Parrot Blue (mustan rajauksen ja sinisen värin yhtymäkohtaan) 
Isa Dora Inliner Kajal sävyssä 56 Blonde
Maybelline The Colossal Volum' Go Extreme Waterproof -ripsiväri

Huulet
We Care Icon Smooth Wear Lipliner -huulimeikkikynä sävyssä 5 True Red
L'Oréal Shine Caresse sävyssä 200 Princess


Mitäs te tykkäätte tällaisesta vähän erikoisemmasta lookista? :) 

10 kommenttia:

  1. tosi kivan näköinen meikki ja sopii varsinkin siulle todella hyvin! :)

    VastaaPoista
  2. Siis todella makee! :) Täytyy kokeilla itsekin! Oon metsästänyt valkoista geelilineria, se vois olla aika kiva tollasessa ombre-rajauksessakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö!? Niin kiva idea, kokeile ihmeessä! :) Ja hei joo, jos jostain onnistut bongaamaan valkoisen geelilinerin niin vinkkailethan löydöksestäs? Sellaista (geeli / liquid, ihan sama) oon itsekin metsästänyt! :)

      Poista
  3. Tuota täytyy kyllä koittaa! Oon itse innostunu tässä viimeaikoina turkoosista silmämeikistä, joten senkin puolesta tää on yes please! Tosi kiva meikki, ja sopii sinulle niin hyvin! Oot kyllä melkoinen kaunotar ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitappa kuvaa, jos kokeilet tätä! :) Mulla on ollut ajatuksena muhimassa muutamia turkooseja silmämeikkejä -ehkä mä voisin alkaa niitä toteuttelemaan, kun sä nyt ainakin oot turkoosiin mieltynyt, et jos vaikka saisit jotain inspistä :) Kiiitos Vilma, itse olet kaunotar!! Huhhu. ♥

      Poista
  4. On kyllä kerrassaan makea toi rajaus. Tommonen kameleontti! <3 Oot sie vaan kaunis tyttö ja upeat noi sinun simmut ja siis noi sun ripsethän yltää kulmakarvoihin asti :O <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi kiva, itse ihastuin ainakin :)<3 Ja kiitos ihana, mutta voi omat ripsesihän ovat myös kunnon räpsyttimet! Ihastelin niitä sun yhdessä ripsariarvostelussa <3

      Poista
  5. Siis herranjestas miten kaunis meikki! Toi rajaus on tosi nätti ja taidolla tehty,vautsi! Oot kyllä uskomaton taituri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Viivi! ♥ Ihana kommentti ihanalta naiselta!

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!