17.7.2014

DIFFERENT KIND OF WEEKEND

Joo-o, bloggaaja parhaimmillaan; ehdin kirjoittelemaan taakse jääneestä viikonlopusta vasta nyt, kun tuleva on jo ihan nurkan takana -mihin nää päivät oikeesti menee?! Tosin mun viikonlopun vietto venyi alkuviikkoon asti, ja takaisin Turussa olin vasta tiistai-iltana, joten eikös tää kahden päivän viive oo ihan hyväksyttävää.. ;)


Sunnuntaina hyppäsin aamulla bussiin ja suunnistin kohti vanhaa kotikaupunkiani, sillä suunnitelmissa oli mennä kahden pitkäaikaisimpien ja ihan parhaimpien typyjen kanssa H:n mökille nauttimaan auringosta! Aamupäivästä hieman sateli ja oltiinkin vähän huolissaan, että eikö me päästäkään viettämään ihanaa kesäpäivää, mutta kuin tilauksesta se arska tulikin esiin, kun päästiin kohteeseen! Biksut päälle ja laiturille makoilemaan! Voi että, oli kyllä niin ihana nähdä mun höpsöjä, rakkaita ystäviä! Pus. 


Iltapäivän kääntyessä jo illempaan, jatkoin matkaani vielä noin puolentoista tunnin verran porukoille. Miten virkistävää olikaan päästä täältä kaupungin vilinästä hieman vihreämpään ympäristöön peltojen ja metsien lähelle! Illalla oli ihana auringonpaiste ja nautittiinkin grillailusta ja rennosta fiiliksestä. Iskä oli pystyttänyt vanhan sulkkisverkon pihaan ja meidän oli äitin kanssa pakko päästä ottamaan matsia! :D Romeo oli aluks ihan ihmeissään, että mitäs me siinä touhutaan, ja hyvä ettei poju saanut kuonolleen, kun kyöhnäsi siinä ihan jaloissa! Puolituntia me pelattiin ja voi miten hauskaa meillä oli! Iskä otti meistä hauskoja (lue: järkyttäviä) kuviakin ennen kun lähti R:n kanssa lenkille, mutta tosiaan ne ei kyllä olleet julkaisukelpoisia.. :D


Illalla katsottiin vielä jalkkiksen finaali -tai no, mä kyllä katsoin vaan alun ja lopun, sillä mun keskittyminen ei vaan riitä tuollaiseen. :D Aamupalan jälkeen lähdettiin ostamaan muutamat laatikot mansikoita (mun tän kesän ekat mansikat!) Yrjölän Marjatilalta, jossa syötiin myös mansikkagelato-jätskit, niiin hyvää! Käytiin moikkaamassa myös siellä olleita lampaita. ;)


Marjatilan jälkeen jatkettiin vielä meidän maanantain perhereissua ja iskä vei meidät katsoon erään nobelkirjailijan, F. E. Sillanpään nuoruudenkotia, ja pakkohan sielläkin oli ottaa parit turistikuvat. ;) Illalla herkuteltiinkin grillipihveillä ja uusilla perunoilla ja jälkkäriksi oli vanilijajäätelöä tuoreilla mansikoilla! Huh, noita mansikoita tuli kyllä syötyä tuona aikana niiin paljon..! Tiistaina kierreltiin muutamat kirpparit ja muutamat vauvanvaatteet löydettiinkin siskon tulevalle prinssille. Jatkettiin myös hieman tuolla edellisen päivän turistiteemalla ja käytiin Teletappimaassa! Tuollainen ympäristötaideteos Yltä ja Alta nimittäin on kukkuloineen ja betoniputkineen ihan Teletappien kotiluola. :D Harmitti hiukan, ku ei olti tajuttu ottaa järkkäriä mukaan, tuolta olis saanut tosi kivoja kuvia! No, ens kerralla kun käy kotona, niin täytyy käväistä kuvailemassa uudestaan. Nyt oli niin harmaa sääkin, ettei niistä ehkä ihan parhaimpia kuvia olisi muutenkaan tullut. 


Kotona nautittiin vielä lohta kera uusien perunoiden ja mansikkasalaatin (joo, niitä oli tungettava jopa salaattiin!), jonka jälkeen olikin aika suunnata takaisin Turkuun. Viereisen kuvan ilta-aurinko edellisillalta eksyi nyt hieman väärään kohtaan, mutta ei kai sen niin tarkkaa..!

 Toivottavasti teilläkin oli ihana viikonloppu ja viikon alku! :)


Kauneuspostaukset on viimeaikoina jääneet hieman vähemmälle ja oon kirjoitellut näitä kuulumis-postauksia, sillä yksinkertaisesti mulla ei oo ollut aikaa kuvailla.. :/ Nytkin töissä rittää kiirettä, mutta koitan ehtiä viikonloppuna taas kuvailemaan, niin saatte nähdä taas meikkikuvia ja tutoja. ;) Teidän aiemmin toivomia postausideoita suunnittelen aina tilaisuuden mukaan myös, joten unohdettu niitä ei toki ole!

8 kommenttia:

  1. sun viikonloppu kuulostaa tosi ihanalta! :) nam tuo jätski, ja viimeinen kuva on upea! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos! :) Viikonloppu oli kyllä erittäin mukava!

      Poista
  2. Ihana rentoiluloma, tekee varmasti niin hyvää! ♥ Itse oon kyllä kaupunkilainen henkeen ja vereen, varsinkin kun oon asunut siis suurkaupungissa koko ikäni parin vuoden opiskelupaikkakuntaa lukunottamatta. Kuitenkin musta on aivan ihanaa välillä lähteä anoppilaan maalle, kun ruuhka = kaks autoa liikenneympyrässä, ei liikennevaloja, ei ihmisiä joka puolella. Saa keskittyä vaan olemiseen ja luontoon! Ja ootpas saanut väriäkin pintaan, kun ennen lomaa tuskailit että ei oo ollu moiseen aikaa :) Kauniilta näytät! ♥ Ja ei muuta kun rauhassa vaan postaustenkin suhteen, loma ei tunnu lomalta jos miettii blogijuttuja ja kuvailee liikaa :) Toki kyllä odotan paljon sun meikkipostauksia, kun taas on sen aika! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana päästä välillä pois kaupungista, mutta en mä silti voisi maalla asua itse.. :D Muistan, kun edelliskesänä vanhemmilla ollessani, jopa lintujen sirkutus aiheutti pientä päänsärkyä ja ne itikat! Yhhh :') Pientä hermolomaa on kyllä kiva paeta viettelemään pois kaupungista, mutta on tänne niin kiva sitten aina palata :) Kiitos ihana, kiva kuulla, että meikkipostauksia odotellaankin :)♥

      Poista
  3. oi ihanan kesäisiä kuvia<3
    ja mie ainakin tykkään myös näistä kuulumispostauksista niiden kauneusvinkkien lisäksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät näistäkin postauksista! ♥ Välillä nimittäin vähän huolettaa, että onko näitä kuulumispostauksia vähän liikaa.. :)

      Poista
  4. Ihania kesäkuvia, naminami toi jätski! Kauneuspostauksia ja ainakin meikkipostauksia ootan hurjan paljon, mutta tee tosiaan sitten kun sulla itselläs aikaa riittää. Kyllä me odotamme ♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten kiva kuulla että niille on odotusta, mutta että silti jaksatte odotella ja pysyä täällä mukana lueskelemassa ♥ Kylläpäs lämmitti mieltä tää sun kommentti :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!