2.7.2014

BEST PRIMER

Sain jokin aika sitten luettua teidän ihanien blogeja ja kommentit heitettyä; oon tässä pitänyt vähän blogitaukoa, ihan tahattomasti tosin, töitä vaan on ollut niin paljon, etten oo oikein ehtinyt tänne. Mutta olipas kiva lukea, että mitä kaikki on touhuilleet! :) Mun pitäis itseasiassa nyt siivota, jotta kämppä ois siisti viikonloppua varten, kun itse lähden sinne Lahteen festaroimaan ja J majailee sitten täällä serkkunsa kanssa Ruisrockin ajan, mutta jotenkin kummasti halusin lykätä sitä siivousta ja piipahdankin mieluummin täällä. ;) 

Mulla on T-alueelta ja nenänpielistä helposti rasvoittuva iho ja näillä alueilla on myös laajentuneet ihohuokoset, ja päivän mittaan iho alkaakin inhasti kiiltelemään, joten oon jo monta vuotta käyttänyt meikinpohjustusvoiteena Lumenen Mattifying and Retexturizing Primeria. Paksu silikonipohjainen voide häivyttää ihokuokosia (ts. täyttää ne sileäksi) ja tekee ihosta aluksi mattaisen ja meikki levittyy sen avulla todella sileästi, mutta lupauksistaan huolimatta, se ei kuitenkaan oo pitänyt kiiltoa aivan koko päivää poissa. Ei ainakaan niin tehokkaasti, mitä itse haluaisin. Myös annostelu on tän tuotteen kanssa tärkeetä, koska jos tätä laittaa liikaa, niin voide alkaa rullaantumaan murusina pois. Hintaa tuotteella on n.13,50€, ja vaikka oonkin ollut ihan tyytyväinen niin oon vaivihkaa metsästellyt uusia primereitä, jotka sitä öljyisyyttä pitäisivät tehokkaammin kurissa ja nyt kahta uutta kokeiltuani, päätin jakaa kokemukseni täällä teidän kanssanne! Eli jos siellä lueskelee muitakin rasvoittuvaan ihoon taipuvia, niin nyt kuulolle! 

Kuvat on valitettavasti netistä, sillä mulla ei nyt oo mahdollisuutta kuvailla näitä omia purnukoita...
Kaikkien voiteiden alla käytän aina myös kosteusvoidetta.


"All Day Flawless -meikkivoiteen pohjustusominaisuudet eristettynä omaksi tuotteekseen, joka pidentää meikkivoiteen kestoa. Ehkäisee kiiltoa."

Ensimmäisenä testiin pääsi Max Factorin Facefinity All Day Primer. Luin muiden kokemuksia googlettamalla ja tämän arvostelun luettuani olin melko vakuuttunut. Luin jostain toisestakin blogista hyvän vertailun eri primereista rasvoittuvalle iholle, mutten nyt kuollaksenikaan löydä sitä mistään!? Myös töissä muutamat työtoverit olivat sen meille saavuttua kehuneet, joten näiden kaikkien perusteella päätin lopulta ostaa tuotteen.

Olin toki töissä tätä kämmenelle kokeillut, mutta silti maitomainen, melko juokseva koostumus yllätti ja itsekin epäilin sen toimivuutta pitää kiiltoa kurissa. Kuitenkin toisin kuin tuossa linkaamassani arvostelussa, niin mulla tämä ei kyllä pitänytkään sitä kiiltoa poissa. :/ Tästä viisastuneena, päätin, että seuraava kokeiluuni ottama primer on Lumenen lailla silikonipohjainen, sillä tällainen melkeimpä emulsiotyyppinen ei nyt vain yksinkertaisesti toiminut mun iholla lainkaan niin, kuin olin toivonut. Mutta näin jälkeenpäin vielä lisää arvosteluja netistä luettuani, niin ilmeisesti toimii toisilla! Ehkäpä sitten kuivalla tai normaalilla iholla, mutta rasvoittuvalle iholle en kyllä itse lähtisi suosittelemaan... Hintaa tuotteella on luultavasti ostopaikasta hieman riippuen n. 16,90€.


"Uusi ultra-matta meikinpohjustaja, jota voi käyttää sellaisenaan, meikkivoiteen alla tai viimeistelyyn kasvojen T-alueelle meikkivoiteen päälle. Kevyt koostumus häivyttää ihohuokosia ja ehkäisee tehokkaasti kiiltoa luoden iholle kauniin mattapinnan."

Noh, aivan niin silikoninen koostumus tällä Rimmelin Stay Matte Primerilla ei ole kuin Lumenen mattaprimerilla, mutta tää todellakin toimii!! Jee! Valkoinen, hieman juoksevampi aine muuttuu iholla sitä levittäessä eräällä tapaa hieman tahmaiseksi (jos nyt niin voi kuvailla), mutta meikki kuitenkin levittyy tämän päälle nätisti ja ilman ongelmia. En tiedä teistä, mutta mulla on ollut Rimmelin kasvomeikkituotteita kohtaan aina hieman ennakkoluuloja (vaikka seitä Stay Matte -kivipuuteria on monet ammattimeikkaajatkin kehuneet), joten tämänkin kohdilla olin aluksi hieman kahden vaiheilla ostaakko vai ei. Netistäkään en löytänyt hirveästi suomalaisten tekemiä arvosteluja, enkä töissä kahvitauolla jaksanut alkaa noita englanninkielisiä lueskelemaan, mutta jollakin tapaa olin päättänyt tän olevan hyvä. :D Ja niinhän se onkin! Päivän aikana mun on aikaisemmin täytynyt taputella iholta kiiltoa pois paperilla ja ehkä fiksata hieman sitten myös puuterilla, mutta tätä Rimmeliä nyt pari päivää töissä käyttäneenä voin kertoo, että eipä oo tarvinut pahemmin kiillosta stressata! Toki, eihän se iho TÄYSIN mattaisena pysy, eikä tää tasoita ihohuokosia ehkä ihan niin hyvin, kuin paksumpi Lumene, mutta oon kyllä niin tyytyväinen, että kiilto pysyy näinkin hyvin poissa, eikä kasvoja ole ollut tarpeellista painella millään papereilla. :D Oon oikeasti ihan yllättynyt, että tästä kolmikosta vetää halvin Rimmel pidemmän korren -hyvä esimerkki siitä, että aina kallis ei ole parempi! ;) Hinta on tämän osilta ostopaikasta riippuen hieman vaihteleva, sillä ainakin meiltä Anttilasta sen saa 8,90€:lla, mutta Sokos näytti verkkokauppansa perusteella myyvän hintaan 9,50€

Ja siis mulla ei ollut eikä ainakaan tässä vaiheessa olekaan aikomusta siirtyä koikeiluissani tuonne selektiivisen kosmetiikan puolelle, missä hintataso on sen parinkympin yläpuolella, joten niistä merkeistä ja tuotteista en osaa sanoa mitään. Jos jollain on kuitenkin kokemuksia, että joku pitäisi kiiltoa erittäin tehokkaasti kurissa koko päivän, niin saa toki vinkata! 

Elikkä, summa summarum:
jos ihosi tuppaa kiiltelemään päivän mittaan kovasti ja etsit meikinpohjustajaa, joka auttaa meikkiä pysymään mahdollisimman siistinä ja mattaisena koko päivän, niin lämpimästi suosittelen kokeilemaan Rimmelin Stay Matte Primeria! Lumenen mattavoide on myös toinen  hyvä vaihtoehto, mutta itse aion ainakin näiden muutaman testipäivän perusteella siirtyä tuohon tehokkaampaan ja halvempaan Rimmeliin. :) Siinä on myös huimat 5ml enemmän tavaraa. ;)

4 kommenttia:

  1. Oo mulla on täysin sama ongelma kuin sulla! Tosin itse rakastuin Garnierin BB-voiteeseen joka on tarkoitettu rasvaiselle iholle. Se ei myöskään pidä kiiltoa ihan kokonaan kurissa, mutta tarpeeksi kuitenkin. Itse asiassa ihonhan täytyy vähän kiiltää jotta iho ei näytä "epätavalliselta" tai "feikiltä" vai miten sen sanoisi. Siis pieni kiilto luo sen "aitouden". Ehh, en muista nyt sitä sanaa mitä tässä yritän hakea...:D
    Anyway mielenkiintoinen postaus, kärsin tosiaan samasta T-alueen ja nenänpielien rasvaisesta ihosta. Ärsynärsyn... Veikkaan että tuo primer on tosiaan hyvä:)

    VastaaPoista
  2. Joo, tiedän mitä tarkoitat! :D Ja siis en mäkään täysin maskin omaista mattaisuutta hae, vaan juurikin pieni luonnollinen hehku/kiilto on hyvä juttu :) Mutta musta vaan on aina tuntunut tosi 'rasvaiselta' ja inhalta, kun naama on tupannut niin paljon rasvoittumaan että se on tosi öljyinen, ja se taas ei mun mielestä näytä kovinkaan kivalta.. :/ Mutta tuo Rimmel tosiaan päästää lävitseen juuri sopivan määrän kiiltoa lävitseen! :)

    Tuota Garnierin rasvoittuvalle iholle tarkoitettua BB-voidetta en ookkaan kokeillut! Joskus aikoinaan kokeilin sitä ihan ekaa versiota siitä ja se taas oli niiin öljyinen mun iholla, että jo viiden minuutin päästä oli tosi rasvainen olo ja naama kiilsi todella paljon -ehkä se sai mut hieman kavahtamaan noita Garnierin tuotteita.. Mutta oon kyllä kuullut niistä paljon hyvääkin, ja ehkä kun säkin sitä suosittelit, niin uskaltautuisin antamaan sille mahdollisuuden..! :)

    VastaaPoista
  3. Nää kaks tuotetta on kyllä sellasia mitä pitäis kyllä itsekin kokeilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! :) Rimmel sopi omalle iholleni hyvin, että voin sitä henk.koht suositella, mutta tuota MaxFactoria on kyllä työkaveritkin hehkuttanut, että sen sopivuus omalle iholle kannattaa kyllä kokeilla! :)
      Kiva nähdä uusi kasvo kommentoijana ja tervetuloa myös lueskelemaan tänne ♥

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!