15.6.2017

2 x CLASSY SUMMER WATCH"Löysin" Clusen tuossa viime lokakuussa ja pääsin ihastuksissani kokeilemaan heidän kauniita kellojaan (postaus täällä). Olen ollut todella tyytyväinen valitsemiini yksilöihin  -menetin sydämeni erityisesti kokomustalle kellolle ja kaveri onkin keikkunut ranteessa valehtelematta päivittäin! Näin kesän korvilla päätettiin tehdä jälleen yhteistyötä, ja halusin ehdottomasti valita tällä kertaa kaksi todella ajatonta ja yksinkertaista kelloa *. Musta on ehdottomasti aina yhtä varma, tyylikäs ja klassinen värivalinta asusteissa (mulla toki koko vaatekaapin sisältö koostuu 80% mustista vaatteista), joten nämäkin kellot ovat yllätys yllätys, mustia. Hauskaa näissä on kellotaulun sekä hihnan kokoero! 

Tuo isompi kello ei oikeastaan ole edes ISO. Se on samaa La Bohéme -mallistoa mitä mun pari edellistäkin kelloa on, ja nyt tuon pienemmän rinnalla se näyttääkin ihan jättiläiseltä! :D Kellotaulun halkaisija on kuitenkin oikeasti vain 38mm, joten liian massiiviseksi kelloa en todellakaan kutsuisi. Tykkään ihan hirmuisesti kellon yksinkertaisuudesta ja raikkaudesta! Selkeää ja simppeliä. Tästä huokuu skandinaavinen tyylikkyys.

Pienempi, musta-ruusukultainen kello kuuluu La Vedette -mallistoon, joka on suunniteltu tuomaan kantajansa asuun entisajan elokuvatähtien glamouria. Kellotaulu on halkaisijaltaan 24mm, ja ensisilmäyksellä vaikuttikin vähän hassulta. Mitä enemmän silmä kuitenkin tähän siroon kelloon tottui, vakuutuin kyllä täysin sen pienestä koosta! Miten suloinen, ja todellakin ihanaa vintage-fiilistä!


En voi kyllä muuta kuin käsi sydämellä suositella Clusen kelloja! Valikoimasta löytyy kelloja niin monissa eri väreissä ja väriyhdistelmissä, sekä kuudessa eri mallissa, että on suuri ihme jos sieltä ei itselleen yhtä tai useampaakin ihanuutta löydä. :) Clusen verkkokaupasta, clusestore.fi,  tilatessasi toimitus ja palautus on aina ilmaista ja toimitusaika 1-5 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Lähimmät jälleenmyyjät voit tsekata myös täältä


Löytyykö jo teiltä Clusen ihanuuksia?
* Tuotteet saatu ja postaus toteutettu yhteistyössä Clusen kanssa. / Watches are gifted and the post is written in co-operation with the Cluse Company.

// How many of you remembers my previous collaboration post with Cluse Watches back in October? In case you wish to refresh your mind and see my choises back then, click here. I got an opportunity to work with them again, and this time I wanted to choose two very simple and timeless watches.

Black is always safe, trendy and classy color in accessories (though 80% of my wardrobe consist of black clothes) and therefore these watches are, surprise surprise, black as well. What's funny, is the size difference! 

The bigger La Bohéme isn't actually even BIG, it just looks huge compared to the smaller one! I love how simple and fresh this style and color combinaton is! Very Scandinavian. Smaller La Vedette is designed to bring some old time movie star glamour to your outfit, and you know what? Though at first glance I wasn't too sure about the small size, the more I looked at it, I fell in love. How cute! And definitely brings that vintage glamour.

I can recommend Cluse Watches hand on my heart! There are so many different colors and color combinations, and six different style categories, that it's a miracle if you DON'T find anything to love. Go and see it yourself: clusewatches.com!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!