18.3.2017

L'ORÉAL INFALLIBLE FIXING MIST


Monet teistä mun blogia pitkään lukeneista tietääkin mun rakkauden mattatuotteisiin. Kun ihotyyppi on sitä luokkaa, että kasvot alkaa kiiltelemään jo puolen päivän aikaan ja öljyisyyttä saa taputella t-alueelta harva se aika, oon aina metsästämässä tuotteita, jotka tehokkaasti hillitsisi tätä kiiltomato-efektiä, mutta samalla pitäisi meikin kuitenkin kauniina illan pikkutunneille asti. Jos sä kamppailet saman ongelman kanssa, niin tässä on sun pelastus! Nimittäin, *enkelten laulua*, L'Oréalin Infallible-sarjaan kuuluva meikinkiinnityssuihke. 

Tätä postausta kirjoittaessa kuvissa esiintyvä pullo on jo löytänyt tiensä tyhjänä roskiin ja meikkipussissa nököttää uusi kappale. Tää on niiiin loistava tuote, en edes tiedä mistä lähtisin ekana kertomaan ja hehkuttamaan. :D 

Mulla on itsellä käytössä saman sarjan Infallible 24HR-Matte -mattameikkivoide (postauksen löydät täältä), jonka kanssa tämä suihke sopii saumattomasti yhteen, mutta yhtä hyvin tää toimii muidenkin meikkivoiteiden kanssa. Kovin kuivaa/pintakuivaa ihoa suihke varmasti kuivattaa entisestään, joten tämä todellakin on rasvoittuvan ihon kaveri, sen verran "tujusta" ja siis todellakin mattaisesta tuotteesta on kyse. Itsekin kun käytän näitä kahta mattatuotetta, niin huomaan ajoittain ihon vähän kuivahtaneen, mutta kun muistaa kosteuttaa kasvot kunnolla, niin mitään häiritsevää kuivuutta en ole huomannut. Talvi ja kuiva sisäilma ovat toki varmasti tehneet myös osansa, joten innolla odottelenkin mitä (toivottavasti) kuuma kesä tuo tullessaan!

Parasta tässä suihkeessa on mun omasta mielestä ehdottomasti sen mattaisuus, joka ihan oikeasti jättää ihon mattaiseksi ja vieläpä pitää sen mattaisena todella tehokkaasti koko pitkänkin päivän ajan (mun työpäivät kestää useimmiten kellon ympäri, joten meikki on kasvoilla n. klo 10-23). Siinä missä ennen jouduin fiksailemaan meikkipohjaa ja taputtelemaan kiiltoa pois lähes jatkuvasti, tän suihkeen kanssa en välttämättä tarvitse edes sitä yhtä lisäpuuterointikertaa koko päivänä!!? Uskomatonta. On oikeesti ollut jopa vaikea olla koskematta meikkipohjaan ja puuterivippaan, kun peilistä ei yhtäkkiä ookkaan katsonut kuuhun asti kiiltävä nassu, vaan se on näyttänyt juuri oikealla tavalla kuulaalta ja oikeasti HYVÄLTÄ. Joten jos tunnistat itseäsi lainkaan näistä mun kuvauksista, sä tarvitset tämän suihkeen. Oikeasti. Tarvitset


Suihke on saanut kritisointia sen jättämistä valkoisista pisteistä pitkin kasvoja ja hiusrajaa, mutta voin kertoa että se johtuu ainoastaan, a) jos tuotetta ei ole ravistanut kunnolla tai b) jos suuttimessa on jokin vika, joka tietysti tällöin olisi reklamaatio. Tässä suihkeessa on tosiaan pohjalla valkoinen kerros puuteria, joka tulee ravistamalla sekoittaa muuhun nesteeseen, ja kannattaakin siis todella ravistaa ihan perusteellisesti, niin ne valkoiset pisteet ei pääse yllättämään. Silloin kun itse otin suihketta käyttöön, tein aina kädelle ensimmäisen testisuihkauksen, jotta näin olinko ravistanut nyt kunnolla. Sen jälkeen alkoikin oppimaan oikeaa ravistusaikaa ja nyt homma sujuu jo ihan saumattomasti. Tietenkään kaikki ei sovi kaikille, mutta kertaakaan en ole saanut naamaani täyteen noita kritisoituja pilkkuja, joten uskon vahvasti sen johtuvan vaan huonosta ravistuksesta. ;)

Suutin antaa suihketta reilusti jo yhdellä painalluksella, ja tämä on enemmänkin märkää kuin kuivaa suihketta. Tiedättekö mitä tarkoitan? Siis ihan 3-4 painallusta kasvoille riittää, toisin kun joidenkin suihkeiden kanssa saa painella jopa lähemmäs 10 kertaa, jotta kasvot tuntuu saaneen suihketta kunnolla. Esimerkiksi Clarinsin Fix Make-up on tällainen kuivempi ja hienojakoisempi viimeistelysuihke (postaus täällä). 

Ominaisuuksistaan riipuen, useimpia meikinkiinnityssuihkeita voi yleensä lisäillä myös kesken päivää esimerkiksi silloin, jos kaipaa iholleen virkistystä ja meikilleen freesausta. Koska tän Lorkun suihkeen kanssa en oo kokenut tarvetta fiksailla meikkipohjaa päivän mittaan, en oo myöskään kokeillut tämän lisäämistä kesken päivän. En siis osaa sanoa tekisikö lisäkerros katastrofin vai parantaisiko se tilannetta entisestään. Onko joku muu kokeillut?

Hinta-laatu -suhde tällä loistotuotteella on myöskin tosi huippu; hintaa varmasti hieman ostopaikasta riippuen on 10,90€/100ml. Koska suihketta ei tarvitse painella kasvoille ylenpalttisesti, on tämä myös riittoisa. Omani olen ostanut Sokokselta, mutta tätä löytyy myös suurimmista marketeista (kuten Prisma, Citymarket..), Stockmannilta tai vaikkapa netistä pretty.fi:ltä. 

Nyt kaikki mattaisen ihon metsästäjät, jos ette vielä ole tätä Infallible Fixing Mistiä kokeilleet, kehotan tarttumaan tähän! 


// As I have very oily skin, I'm constantly looking for matte products to keep the shine away and keeping my base flawless. I think the search is pretty much done now -I've fallen in love with this L'Oréal Infallible Fixing Mist! 

Before, I had to tap the shine away several times a day, and add powder nearly each time. And you all know that doesn't exactly correlate with flawless foundation, right. After starting to use this finishing spray, I really don't even have the need to touch my base the whole day!!? Unbelievable. If anything, just one single dab of powder and that's it. No more shiny face looking back from the mirror, no more melting foundation. This one's a gift from heaven. Trust me, if you have oily skin, you need this.

The secret is in the added powder, that falls on the bottom of the bottle, if you don't use it for a while. The trick is to shake, shake and shake once more, in order to prevent white spots appearing all over your face (the only thing I've heard some criticism). But really, if you get some white spots, it's either a) you haven't shaken the bottle properly or b) it's broken and you should take it back to the store. 

This is amazing stuff, and I highly recommend you to try this if you also suffer from super shiny and oily face. This might be a bit drying though, so remember to moisturize!

10 kommenttia:

 1. Mulla on rasvoittuva iho, mutta mun ihoani suihke ei pidä mattaisena :/ Täytyy kyllä kokeilla sitä yhdessä tuon Infallible 24h Matte -meikkivoiteen kanssa, sillä käytössä on ollut se lasipullossa oleva versio. Mäkään en ole kertaakaan onnistunut saamaan kasvoilleni valkoisia pilkkuja, joten ihmeissäni luen kommentteja, joissa ihmiset kertovat näin tapahtuneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ompa kurja kuulla :( Mutta niinkuin tuolla tekstissä sanoinkin, niin kaikki ei valitettavasti tietenkään kaikille sovi. Mulla tää on kyllä ollut huipputuote ja ihan rakastunut oonkin, mutta kannattaa toki kokeilla hei vielä ton 24hr-matte meikkivoiteen kanssa! :) Mulle taas se lasipullossa ollut ei sopinut lainkaan enkä saanut sitä koskaan levittymään tasaisesti, joten tosiaankin yksilöllisiähän juttuja nää on. Mutta kokeilla kannattaa kyllä, tuo mattainen meikkivoide on mun yks lemppari myös!

   Poista
 2. Mä olen jo jonkin aikaa pohtinut kyseisen tuotteen ostoa (kirottu rasvoittuva iho) ja tämän jälkeen se on kyllä pakko kiikuttaa ensi kauppareissulta kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä! Suosittelen kokeilemaan, toivottavasti tää toimii yhtä hyvin sullakin!! :)

   Poista
 3. Mä olen samaa mieltä sun kanssa tästä tuotteesta, tää on tosi hyvä ja tykkään! Mulla oli käytössä ennen nyxin kiinnistyssuihke ja se oli tosi tosi tosi huono verrattuna tähän. Tosi monessa facebook ryhmässäkin tää tuote on haukuttu täysin niiden valkoisten pisteiden takia, jotka pääasiassa johtuvat siitä että tuotetta ei osaa käyttää oikein.

  Mä oon kokeillut lisätä tota päivän mittaan jos on ruvennut kiiltämään ja ajaa kyllä asiansa toisellakin kerroksella! :-) Sain inspiraatiota tästä, että josko sitä alkaisi itsekin pitkästä aikaa kirjoittaa tuotearvosteluja.

  http://monakirjoittaablogia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että sullakin ollut toimiva!! :) Mä olen tämän jo muutamalle kaverillekin saanut "myytyä", heh! Mulla on myös ollut NYX:n mattasuihke, mutta se ei kyllä tehnyt mattaiseksi lainkaan, yhdyn siis sun kanssa siihen, että tähän verrattuna oli tosi huono.

   Ja hei tosi kiva kuulla, että tätä pystyy myös lisäämään päivän aikaan! Kiitos kun kerroit! :) Ja vitsi Mona, ihana kuulla että sait inspiraatiota tuotearvosteluihin <3

   Poista
 4. Mä oon kokeillut sen infallible mattameikkivoiteen kanssa mutta ei mitään eroa. Mun naama kiiltää jo parin tunnin päästä meikkaamisesta eikä mikään auta. Jatkuvasti saa olla puuteroimassa 😞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi eiii :( Mä oon itse niin vannounut tän käytössä kun toimii niin hyvin, että toivon ettei mun iho ala "hylkimään" tän tehoja pidemmän ajan kuluessa! Ootko tsekannut sun muut pohjameikkituotteet (kosteusvoiteet, primerit) ettei niissä olis turhaa öljyisyyttä?

   Poista
 5. Juu vaikka mitä on kokeiltu eikä auta 😞 Oon jo alistunut, että oon kiiltonaama.

  VastaaPoista
 6. Okei... mä siis tarvin tän! :D

  http://charlottaeve.com/fi

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!