21.11.2016

DAVINES HAIR CARE + GIVEAWAY!


Täällä ollaan, vaikka kiirettä onkin pitänyt, enkä rehellisesti sanottuna oo avannut konetta ainakaan viikkoon! Nyt mulla on kuitenkin hyvä syy ottaa mötikkä syliin ja painaa käynnistä-nappia, sillä haluan ehdottomasti päästä kertomaan teille näistä ihanista hiusjutuista. Sain jokunen aika sitten kyselyä, josko haluaisin tutustua italialaiseen Davines-kampaamotuotesarjaan (click!). Uudet hiustenhoitotuotteet eivät tietenkään koskaan ole pahasta, ja mulla itseasiassa sattuikin olemaan tarvetta uusille, tehokkaille aineille. Davines oli mulle entuudestaan tuttu vain nimensä osalta, joten uteliaana lähdin tutkimaan yrityksen arvoja ja ideologiaa, sekä heidän valikoimaansa ja etsimään mun hiusten ja päänahan tarpeisiin parhaita ja sopivimmilta kuulostavia tuotteita *. 

Yrityksen omistajalle Davide Bollatille eettisyys ja ympäristön suojelu ovat tärkeitä ja sydäntä lähellä olevia asioita. Davines-sarjan filosofiana onkin edistää kestävää kauneutta; hiilijalanjälki hyvitetään istuttamalla metsää ja tuotteiden valmistuksessa käytetään vain uusituvia energianlähteitä. Essential Haircare -tuotelinja uudistui vuonna 2015, ja uutena innovaationa alettiin käyttämään tuoreita, vastuullisesti viljeltyjä kasviksia pientiloilta ympäri Italiaa. Tuorepuristetut kasvikset ja hedelmät sisältävät runsaasti vitamiineja, proteiineja ja hivenaineta. Essential Haircare -tuotevalikoimaan kuuluu yhdeksän erilaista tuotelinjaa eri hiustyypeille: Love Smoothing siloittaa pörröisiä hiuksia, Love Curl auttaa pitämään kiharat ilmavina, Minu pidentää hiusvärin intensiivisyyttä, Nounou ravitsee käsiteltyjä ja vaalennettuja hiuksia, Momo kosteuttaa kuivia hiuksia, Dede sopii ohuille, suomalaisille hiuksille, Melu korjaa pitkiä ja vaurioituneita hiuksia, Volu antaa tuuheutta, ja Solu syväpuhdistaa. Tämän Essential Haircare -tuotelinjan lisäksi Davinesilta löytyy paljon muita upeita tuoteperheitä, joista löytyy lisää ihania hiuksia ja päänahkaa helliviä tuotteita! Valikoima on niin laaja, että jokainen löytää varmasti omiin tarpeisiinsa sopivat tuotteet! Täältä (click!) löydät Davinesia jälleenmyyvät kampaamot. Myös Helsingissä sijaitseva Face Helsingin myymälästä saa ko. tuotteita (Vaasankatu 6)!

Suositushinnat:
Shampoo (250 ml) 22€
Hoitoaine (250 ml24€
Muotoilutuotteet (150-250 ml) 24€
All in one milk -hoitosuihke (135 ml) 28€


REBALANCING SHAMPOO - En muista oonkohan koskaan maininnut mun päänahan joskus temppuilevan, etenkin jos pesuväli venyy liian pitkäksi. Hiusraja niskasta ja aivan korvien yläpuolelta oireilee tällöin herkästi, ja oon diagnosoinut itselleni jonkin asteisen hiuspohjan seborrooisen ekseeman, eli tali-ihottuman. Tiedä sitten onko tämä juuri sitä, mutta oon kokenut rasvoittuvalle päänahalle tarkoitetut shampoot avuksi. Tämä shampoo lupaa tasapainoittaa liiallista  talintuotantoa, sitruunasta saadut ainesosat ehkäisevät tulehduksia, ja inkivääri sekä kaneli puhdistavat ja rauhoittavat talirauhasia. Oon käyttänyt tätä shampoota noin kerran-kaksi viikossa, ja mun hiuspohja on kyllä pysynyt nyt hyvänä! Tätä voi käyttää myös kuuriluontoisesti, ja heti jos oon havainnut orastavaa kutinaa takaraivolla, oonkin ottanut tämän heti apuun eikä ongelmia ole päässyt syntymään. Tuoksu tässä on ihana, tulee joulu ja mausteinen glögi ihanasti mieleen!

NOUNOU SHAMPOO - Tämän ravitsevan, käsitellyille hiuksille tarkoitetun Nounou:n valitsin vaalennettujen hiusteni takia. Täyteläinen shampoo tuoksuu miellyttävälle ja pehmeälle, se myös pesee hiukset hellävaraisesti ja ihanasti vaahdoten. Hiukset tuntuu paksuilta, pehmeiltä ja hyvinvoivilta -jopa mun latvoista räjähtäneet kutrit! Nounou onkin viime vuonna voittanut amerikkalaisen Allure-kauneuslehden "Best of Beauty Awards for damaged hair" -tittelin! 

MOMO CONDITIONER - Momo-hoitoaine kuulosti ideaalilta mun vaurioituneille vaaleille hiuksille. Laiska (ja haluton) kun olen näitä pitkiä kutreja leikkaamaan, haluan niille paljon hoitoa, kosteutusta ja silotusta. Kosteuttava Momo-sarja on luotu kuiville hiuksille, joten tämä oli ehdoton ykkösvalinta hoitoaineista. Hoitoaine on pakattu jännään rasiaan, joka ei ehkä ulkonäöltään ole kaikkein houkuttelevin. Itse tuote on kuitenkin loistavaa; oon ollut aiemmin tosi huono käyttämään hoitoaineita, mutta tämä on kyllä päässyt ihan rutiininomaiseen käyttöön! Hiukset on niin pehmeät ja kauniit! Tämä ei myöskään tee hiuksista liian littania tai mitenkään klähmäisiä -mä itseasiassa käytän vielä hiuksiin jätettävää hoitoainetta tämän lisäksi, eikä lopputulos ole lainkaan liian latistava.


OI ALL IN ONE MILK - Edellisestä päästäänkin hyvin tähän monikäyttöiseen hoitosuihkeeseen! Oi All In One Milk on hiuksiin jätettävä suihke, joka kosteuttaa ja ravitsee, mutta ei jätä raskasta tai epämiellyttävää tunnetta hiukseen vaikka kuinka reippaasti sitä suihkisi. Suihke jättää hiukset pehmeiksi ja sileiksi, se selvittää pörröisiä ja takkuisia hiuksia, nopeuttaa hiusten kuivumista, suojaa muotoilulaitteiden kuumuudelta, ja Roucou-öljy antaa hiuksille vielä himean lisää kiiltoa; aivan loistava tuote siis! Tästä olen kuullut kehuja myös muualta, enkä suotta!

THIS IS A DRY TEXTURIZER - More Inside -sarjaan kuuluvan hiuspuuterisuihkeen sain paketissa ekstrana, ja täytyy sanoa, että ensin olin hieman hämmentynyt tän käyttötarkoituksesta. Onko se kuivashampoo vai mikä? Tutkiskelin ja testailin, ja ei, kuivashampoosta tämä ei kyllä käy. Mutta volyymia ja rakennetta se kyllä antaa! Etenkin kiharoiden kanssa tämä on ollut tosi mainio, antaa hieman pitoa (hiuslakkaa en silti skippaisi), ja tekee hiuksista ilmavat ja paksumman tuntuiset. Mä olen alkanut viimeaikoina myös vähentämään hiusten tupeeraamista tyvestä, ja siinä on tämä ollut mun pelastus; tämä antaa just kivasti sileille ja vastapestyille hiuksille tarvittavaa tekstuuria tyveen, jolloin oon hyvillä mielin voinut jättää sen tupeerauskamman kaappiin! Tuoksu tässä on mun nenään hieman erikoinen, ja se kyllä säilyy hiuksissa koko päivän, mutta en oo sitä kokenut liian häiritseväksi. Tuoksut ovat tietenkin muutenkin niin yksilöllisiä asioita, että joku toinen saattaa jopa rakastaa tätä. Suosittelisin tätä niille, jotka eivät halua kauheasti käyttää muotoilutuotteita hiuksissaan, mutta jotka haluavat kuitenkin vähän jotain volyymia ja rakennetta liukkaaseen hiukseen.


Myös teillä on nyt mahdollisuus päästä tutustumaan näihin ihaniin tuotteisiin!
 Sain arvottavaksi kaksi tuotepakettia, A.) Nounou-shampoo ja Momo-hoitoaine, ja B.) Oi All In One Milk -hoitosuihke ja This Is A Dry Texturizer -hiuspuuterisuihke. Osallistuminen on simppeliä:

1.) Seuraa blogiani Bloggerissa tai Facebookissa (click!).
2.) Kerro miksi juuri sinun tulisi voittaa, ja kumpaa pakettia (A vai B) toivoisit. Kommentoi tätä postausta tai jätä vastauksesi Facebookiin.
Liitä kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajaan yhteyden!

Aikaa osallistua on reilu viikko, eli arvonta päättyy torstaina 1.12. kello 22.00.


EDIT: Omasta unohduksestani johtuen, jouduin muuttamaan arvontaa hieman jo aiemmin maahantuojan kanssa sovittujen sääntöjen mukaiseksi. Yhden tuotepaketin sijaan arvottavana on siis KAKSI pakettia. Pahoittelut niille ensimmäisille, jotka jo ehtivät osallistumiskommenttinsa kirjoittamaan! Kertoisitteko vielä lisäkommentissa, kumman paketin toivoisitte voittavanne. :)

* Tuotteet saatu tesiin maahantuojalta. / Products received from the importer.

// I got an amazing opportunity to test out Italian hair care products from Davines *. I love the ethical ideology behind this family-owned company! There are a GREAT selection of many product lines for different hair types and different needs, I dare you to find something really interesting for you, too. I got to test out Rebalancing Shampoo for oily scalp, nourishing Nounou Shampoo for highly processed, bleached or brittle hair, moisturizing Momo Conditioner for dry and dehydrated hair, Oi All In One Milk multi benefit leave-in-spray, and last but not least, This Is A Dry Texturizer hair powder spray. I find them all extremely high quality and each of them nourishes my hair, makes them feel soft, healthy and voluminous. What else can you really wish for?! I highly recommend you to check out Davines hair care lines, you won't regret it!

I also have a little giveaway for my readers, but unfortunately it's only valid in Finland.

34 kommenttia:

  1. Seuraan bloggerissa!

    Ja mun hiukset on tällä hetkellä tosi kamalassa kunnossa, eikä mitkään mun omistamat hiustuotteet tunnu pelastavan niitä. Siksi ottaisin nämä mielelläni apuun! :D

    juliajokiniemi@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouduin tekemään arvontaan pienen muutoksen aiemmin sovittujen yksityiskohtien johdosta, joka oli epähuomiossa minulta unohtunut. Arvottavana on siis kaksi tuotepakettia: a) Nounou-shampoo ja Momo-hoitoaine, sekä b) Oi All In One Milk -hoitosuihke ja This Is A Dry Texturizer -hiuspuuterisuihke. Kerrotko vielä, että kumpaa pakettia toivoisit, jos voitto osuisi kohdallesi? :)

      Poista
  2. Itselläni on niin latteat hiukset, enkä juurikaan tykkää käyttää muotoilutuotteita niin tuo hiuspuuterisuihke olisi aivan täydellinen! Myös hoitoaine kuulostaa houkuttelevalta, sillä olen itsekin laiska käyttämään hoitoainetta jonka vuoksi hiukseni eivät ole niin hyvässä kunnossa:D

    sanniijuliaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouduin tekemään arvontaan pienen muutoksen aiemmin sovittujen yksityiskohtien johdosta, joka oli epähuomiossa minulta unohtunut. Arvottavana on siis kaksi tuotepakettia: a) Nounou-shampoo ja Momo-hoitoaine, sekä b) Oi All In One Milk -hoitosuihke ja This Is A Dry Texturizer -hiuspuuterisuihke. Kerrotko vielä, että kumpaa pakettia toivoisit, jos voitto osuisi kohdallesi? :)

      Poista
  3. Seuraan bloggerissa.:)

    Olisin iloinen, jos voittaisin, koska haluaisin mielelläni kokeilla näitä tuotteita! Kaikki kuulostivat kokemuksiesi pohjalta todella mielenkiintoisilta ja voisivat sopia todella hyvin ohuelle vaalennetulle hiuslaadulleni!:)

    bebeh@netti.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouduin tekemään arvontaan pienen muutoksen aiemmin sovittujen yksityiskohtien johdosta, joka oli epähuomiossa minulta unohtunut. Arvottavana on siis kaksi tuotepakettia: a) Nounou-shampoo ja Momo-hoitoaine, sekä b) Oi All In One Milk -hoitosuihke ja This Is A Dry Texturizer -hiuspuuterisuihke. Kerrotko vielä, että kumpaa pakettia toivoisit, jos voitto osuisi kohdallesi? :)

      Poista
  4. Bloggerin kautta seuraan.
    Tuotteet vaikuttavat mielenkiintoisilta ja itsellenikin ko.sarja on vain nimenä tuttu eli ehdottoman mielenkiinnolla lähempää tuttavuutta tekisin :)

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouduin tekemään arvontaan pienen muutoksen aiemmin sovittujen yksityiskohtien johdosta, joka oli epähuomiossa minulta unohtunut. Arvottavana on siis kaksi tuotepakettia: a) Nounou-shampoo ja Momo-hoitoaine, sekä b) Oi All In One Milk -hoitosuihke ja This Is A Dry Texturizer -hiuspuuterisuihke. Kerrotko vielä, että kumpaa pakettia toivoisit, jos voitto osuisi kohdallesi? :)

      Poista
  5. Seuraan bloggerin kautta.

    Haluaisin voittaa nämä tuotteet, koska tämä merkki on kiinnostanut minua jo pitkään ja hiukseni kaipaisivat hellää hoivaa :)
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouduin tekemään arvontaan pienen muutoksen aiemmin sovittujen yksityiskohtien johdosta, joka oli epähuomiossa minulta unohtunut. Arvottavana on siis kaksi tuotepakettia: a) Nounou-shampoo ja Momo-hoitoaine, sekä b) Oi All In One Milk -hoitosuihke ja This Is A Dry Texturizer -hiuspuuterisuihke. Kerrotko vielä, että kumpaa pakettia toivoisit, jos voitto osuisi kohdallesi? :)

      Poista
  6. Toivoisin pakettia B, koska käytän päivittäin suoristusrautaa ja haluaisin testata myös hiuspuuterisuihketta joka on aivan uusi tuote minulle.
    Bloggerlukijana mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Bloggerin kautta luen.
    Olisin ikionnellinen jos saisin nämä tuotteet testattavakseni koska tarvetta todellakin olisi!
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  8. oi ihania tuotteita! :) seuraan bloggerin kautta, ja toivoisin tuotepakettia A, sillä ne vaikuttaa juuri täsmätuotteilta mun korpuksi muuttuneelle tukalle! ♥

    sadepisaroitaniitynkukkasilla@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Paketti A kiinnostaisi, koska välillä tuntuu että mikään määrä hoitavia ainesosia ei riitä mun kuiville latvoille.
    Seuraan bloggerin kautta.

    suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
  10. Paketti A olisi ihana! :) Bloggerin kautta seuraan :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  11. Onpas ihania tuotteita! Seurailen täällä bloggerissa ja mukava olisi voittaa B paketti, koska siitä löytyy tuotteita jotka sopisi omaan käyttöön! :)

    vii_vi_95@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Bloggerin kautta mukana arvontaan.ihania paketteja valitsisi b paketin . En ole ikinä tota hiuspuuteria käyttänyt olisi kiva kokeilla. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Seuraan Bloggerissa ja himoitsen pakettia A! Minullakin on alkanut tulla ongelmia päänahan kanssa, koska talvi ja pipot. Toki myös pesutuotteet saattavat olla vääränlaisia ja epäsopivia juuri päänahalle, vaikka ne itse hiuksille sopisivatkin. Hommasin Cutrinin sellaisen päänahan hoitoaineen, joka siis hierotaan päänahkaan, mutta vielä täytyisi löytää sopivat pesutuotteetkin.

    kowalski1@luukku.com

    VastaaPoista
  14. Bloggerin kautta seuraan. Tavoittelen settiä B, jonka antaisin miniälleni lahjaksi ja kiitokseksi koska hän hoitaa minun ja mieheni hiusten leikkaukset ja värjäykset sekä juhlakampaukseni.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  15. Toivoisin itselleni pakettia B, koska hoitosuihke ja hiuspuuterisuihke ovat juuri sitä, mitä käsitelty, mutta lättänä takkutukkani kaipaisi tällä hetkellä. :)

    Lukijana bloggerissa.

    xevex82(at)gmail.com

    VastaaPoista
  16. Bloggerin kautta seuraan. Paketti A olisi minun hiuksilleni oikein bueno! :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  17. Ihania tuotteita! Paketti A sopisi minulle kuin nenä päähän. Hiukseni ovat kuivat ja käsittelyt ovat rasittaneet niitä entisestään. Seurailen bloggerin kautta, msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Seuraan bloggerin kautta :)

    Ois huippua voittaa paketti B, noi suihkeet kuulostaa aivan mahtavilta ja vastaavanlaiset on omasta kaapista päässyt juuri loppumaan :)
    sannituuulia@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Valitsisin paketin B, koska olen aika laiska käyttämään hoitoainetta ja tuo hoitosuihke olisi hiusteni pelastus :) Lisäksi puuterisuihke kuulostaa niin hassulle, että sitä olisi kiva päästä testaamaan! Etenkin, kun hiukset ovat liukkaat ja vaikeasti hallittavissa. Bloggerin kautta seurailen :) talviuninalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
  20. Olisi mahtavaa päästä testaamaan markettituotteiden suurkuluttajana vähän laadukkaampiakin hiustenhoitotuotteita :) Pitkille hiuksille nämä tekisivät varmasti hyvää! Enemmän kiinnostaisi tuo A-paketti. Seuraan sun blogia Bloggerin kautta :)

    katrii_@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Toivoisin pakettia A. Paketin tuotteet ovat juuri sitä, mitä hiukseni nyt janoavat! Ulkomaan matkan jäljiltä kärsineet vaaleat käsitellyt hiukseni tarvitsevat paljon kosteutusta, ravitsevuutta ja hoitoa. Seuraan bloggerissa! :)

    kokkonen.heini@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Mukana ihanassa arvonnassa, luen Bloggerin kautta :)
    A-pakettia toivoisin :) Olen jo pitkään ollut kiinnostunut näistä tuotteista ja Davines-merkistä yleensäkin, I love me-messuillakin näitä kovasti tutkiskelin. Ihanaa olisi jos onni suosisi ja pääsisi näitä kokeilemaan :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Paketti B houkuttelee enemmän, koska kunnon hoitosuihke tekisi hyvää pörröisille luonnonkiharille hiuksille :) Seuraan bloggerissa :) sansandelisa (at) gmail.com

    VastaaPoista
  24. Kotiuttaisin mielelläni paketin B. Hiuksistani huomaa niin hyvin talven tulemisen, ne muuttuvat aivan kuiviksi ja hamppuisiksi. Olen yrittänyt bongailla Sitä Oikeaa hoitosuihketta, ja tämä suihke vaikuttaa aikas hyvältä! Seurailen bloggerissa!

    heidihokkanen22@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Mukaan arvontaan! Tuo shampoo ja hoitoaine kiinnostaisivat kovasti, kun hiukset ovat taas alkaneet tuntua huonokuntoisilta. Ehkäpä nuo auttaisivat. :) hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  26. Seuraan bloggerin kautta. Tällaisille laadukkaille tavaroille olisi aina tarvetta, joten A)-paketin arvontaan mukaan =).
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Blogger-lukijana mukaan arvontaan. Valitsisin paketin A ja toivoisin voittavani siksi koska etsin itselleni täydellistä ympäristöystävällistä ja eettistä hiustenhoitosarjaa. Kovin monia eri sarjoja ei oikein olisi varaa kokeilla, joten toivottavasti tästä tulisi se oikea. <3

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  28. Seuraan Facebookissa!
    Toivoisin pakettia A, koska mun kuivat hiukset tarvitsevat paljon hoitoa :)
    joanna.saarimaki@outlook.com

    VastaaPoista
  29. Seuraan fb:ssa. Osallistun B-paketin arvontaan. Etsintä kuivien, pörröisten ja kiharien hiusten täydellisestä hoitosuihkeesta jatkuu :) Sähköposti on lappalainenla@gmail.com.

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!