8.3.2015

TUTORIAL: COLORFUL HALO


Sain tuohon maanantaiseen postaukseen niin kivasti mukavia ja piristäviä kommentteja, ja osa teistä toivoikin näkevänsä tähän vastavärien halo-meikkiin tutorialia, joten tässäpä tämä nyt olisi! 


Aloitin pohjustamalla luomet, jonka jälkeen lisäsin luomivakoon keyesti keskiruskeaa luomiväriä, ikäänkuin hahmotellen varjostuksen muotoa ja paikkaa.
(IsaDora Eye Shadow Quartet, 61 Golden sunset


Levitin tummempaa ruskeaa kunnolla luomivakoon, ja häivyttelin sen vaaleammalla ruskealla.
(IsaDora Eye Shadow Quartet, 61 Golden sunset)


Korostin kulmaluuta vaalealla shimmerisellä luomivärillä, ja tässä vaiheessa meikki näytti tältä. Seuraavaksi levitin valkoista luomiväriä koko liikkuvalle luomelle, jotta värikkäät sävyt korostuisivat intensiivisempinä.
(I Heart Makeup, I Am Naked palette + Maybelline Eyestudio Mono, 01 Snow White)


Nyt päästiinkin siihen hauskaan osaan! Eli tuon halo-lookin luomiseen. Levitin violettia luomiväriä silmän ulko- ja sisänurkkiin, jättäen luomen keskelle "paljaan" aukon. Levitin violettia kevyesti myös tuon vaalean aukon yläpuolelle, jolloin ulko- ja sisänurkka yhdistyivät kivasti toisiinsa.
(GinaTricot Beauty Eyeshadow, 78 Rockstar)

Vinkki! Aukosta kannattaa tehdä vähintään oman silmäsi iiriksen levyinen. 


Seuraavaksi otin siveltimeen oranssisen kuparista luomiväriä, jota taputtelin ja kerrostin luomen keskelle. Tässä vaiheessa lisäilin vielä hieman violettia ja aivan luomivakoa häivyttelin kevyesti myös alussa käyttämilläni rusahatavilla sävyillä -näin saatiin pehmeä liukumakohta väreille.
(StarGazer Eye Dust, 11)


Alaluomen rajasin ensin myös valkoisella luomivärillä, jonka jälkeen jäljittelin yläluomea, ja levitin violettia alaluomen ulko- ja sisäurkkiin ja kuparista luomiväriä keskelle. 


Seuraavaksi rajasin mustalla eyelinerilla yläluomelle ohuen siipirajauksen ja rajasin mustalla myös vesirajat. Taivutin ripset ja lisäsin tarvittaessa vielä lisää violettia tai kuparia, sillä ripsientaivutin oli hieman pyyhkäissyt pigmenttiä pois. Lopuksi levitin tuuheuttavaa ripsiväriä, ja lookki oli valmis!
(Rimmel Exaggerating Eye Liner, 001 100% Black + MaxFactor Khol Pencil, 020 Black + L'Oréal Volume Million Lashes mascara, Black waterproof

Huulilla Gina Tricotin puna, sävyssä 18 Bright Coral.



Voisittekos te kuvitella kokeilevanne tätä joskus, vai pelottaako liika värikkyys? :) Itsehän lähdin tässä silmämeikissä kaupungille, mutta huulipuna vaihtui kyllä neutraalimpaan -ehkä kesällä sitä voisi itsekin poistua tässä koko väriloistossa ulos!

Nyt mä aijonkin seuraavaks vetää Jillian Michaelsin jumpan! Biggest Loser, anyone? Hehehee. ;)

20 kommenttia:

  1. ohh sulle sopii kyllä meikki ku meikki!! ohjeet oli tosi selkeät ja hyvät. ai että..oot niin kaunis <3 yhyy haluan nähä sinut jo ihka elävänä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinuu Pale <3 Ite Suomen huippis siellä! ;) MINÄKI HALUUN! siskoni munn :3

      Poista
  2. Samaa sanon ku paula, että sulle kyllä sopii meikki ku meikki <3 miten sää voitki keksiä noin huippuja ideoita!! :0<3 oli niin hauska jutella eilen puhelimessa- mä pidän sut hei ajantasalla X'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Emilia <3 Haha jostain niitä inspiksiä vaan tulee :') oli kyllä niin kiva juttutuokio -pidä ihmeessä ajantasalla! :DD

      Poista
  3. tää on kyllä ehdottomasti yks upeimmista sun tekemistä meikeistä koskaan, tää on vaan jotenkin niin upee! :) ja voisin kyllä itekin kokeilla ehottomasti tätä, mut saattaa taitojen puute olla esteenä :DD mut joskus kun on aikaa, niin pitää testata :'))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, ihana kuulla Jenni että sä tykkäät tästä noin paljon! <3 Ja heiii ihan mahtavaa, jos sain sut innostuun kokeileen tällasta myös! Jeee! Eikä kuule kannata huolehtia mistään "taitojen puutteesta", rohkeesti kokeilet vaan!! :))

      Poista
  4. Emmää kestä miten ihania meikkejä sä osaat tehdä! ♥ Oon niin kateellinen kun itellä pysy edes ripsari kädessä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiii Henna! :') Kiitos sulle paljon! <3 Haha, ei pelkässä ripsarissakaan mitään pahaa ole! :)

      Poista
  5. Tämä on niin ihanan erilainen meikki<3 Sulle sopii ihan mahdottoman hyvin! Osaisinpa itsekin taiteilla noin hyvin luomivärin kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, ihana Iina! :) <3 haha onhan tässä tullu itekin harjoteltua jo vuosia!

      Poista
  6. Tä oli kyl todella huikee meikki. Harmi etten osaa meikata vaikka olisi millaisia opetus kuvia tai videoita. On niitä silti kiva katsella <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika <3 Ja höpsis, varmasti osaat kun vaan kokeilet :) Harjoittelemalla oppii! :)

      Poista
  7. Anonyymi9/3/15 23:53

    Ihanan erikoinen <3 Ei ole koskaan tämän tyylistä tullut vastaan, joten tämä oli ihanan erilainen tuto mitä yleensä! :) Todella kaunista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pelkäsin että meneekö tää erikoisuudessaan jo vähän liian oudoksi, mutta ihana kuulla miten moni tästä tykkää! :) Kiitos siis sulle Jasmina kommentista! <3

      Poista
  8. Tää on kyllä niin ihanan värikäs meikki ja sulle sopii niin hyvin meikki kuin meikki. ♥ Nää kuvat on kyllä niin ihanan tarkkoja. :)

    VastaaPoista
  9. Upee meikki! Ja vielä upeemmat silmät <3!

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!