4.10.2014

VIVA LA DIVA LIPSTICKS


Mulla tulee aina vähän kausittain innostus huulipuniin. Ja kuten tästä postauksesta voi päätellä, on se innostus taas valloillaan!


Vaikka huulipunista voi helposti tulla todella laittautunut ja fancy olo, niin mä itse tykkään siitä, miten niitä voi käyttää asusteena muuten yksinkertaisen asun tai meikin kanssa. Yleisilme on heti paljon pirteempi ja huolitellumpi, oli sitten kyse jostain kirkkaasta ja värikkäästä punasta, tai sitten jostain vaaleanpunaisesta, neutraalista sävystä. Esimerkiksi silloin, kun mulla itellä tulee kiire kouluun tms, ja heitän ensimmäiset käteen osuvat vaatteet päälle, joihin en sitten ehkä ihan 100% oo tyytyväinen, niin joku pirteä huulimeikki tuo heti ryhtiä kokonaisuuteen. Tai jos liian torkuttamisen takia en ehdi silmämeikkiin panostaa ripsaria ja jotain neuraalia, vaaleaa luomiväriä kummemmin, niin huulipuna kokoaa lookin täydellisesti. Ja jos poskeen on yön aikana ilmestynyt jostain todella ärsyttävä finni, niin ei muuta kun värikäs puna esiin, jolloin huomio kiinnittyy huuliin! ;)

Millainen suhde teillä on huulipuniin? 


Poikettiin I:n kanssa maanantaina Skanssin KICKSissä, josta bongasin nämä kolme ihanuutta mukaani! Tietoisena meidän pikku reissusta, olin edellisenä iltana hieman googletellut näitä Viva La Divan huulipunia, sillä niistä olin paljon kehuja kuullut ja halusinkin suunnitella jo hieman valmiiksi, että mitä sävyjä voisin sitten mahdollisesti kotiuttaa. KICKSin valikoima olikin melko laaja! Onneksi olin jo etukäteen päättänyt metsästää jotakin vaaleaa arkipunaa, shokeeraavaa violettia ja ehkä myös jotain punaista, jolloin en ihan mielettömästi villiintynyt siinä hyllyn edessä, valinnanvaikeuden iskiessä. ;)


Tosiaan aikaisempaa kokemusta mulla ei Viva La Divan tuotteista ole, mutta ainakin nämä huulipunat ovat ihan mahtavia! Todella pigmenttisiä ja ihanan kevyitä huulilla. Puna ei kuivata huulia ollenkaan, ja tuntuu kuin olisi huulirasvaa niille levittänyt. Pysyvyys on kuitenkin todella hyvä, mitä nyt syöminen tietenkin väriä hieman kuluttaa. Eli ei näitä turhaan ole kauneuspiireissä kehuttu, todellakin suosittelen kokeilemaan! Itse tykkään myös huulipunien hylsyistä; kokonaan hopeinen ulkoasu on tyylikäs ja korkissa olevat pienet koristekivet ovat ihana yksityskohta.


Kuvat hieman vääristävät tämän punan sävyä, sillä ihan näin perus punainen tämä Hot Tulip ei ole. Sävy taittaa oikeasti hieman vadelmaan, jolloin lopputuols on upea sekoitus tummaa pinkkiä ja kirkkaanpunaista. Tämän kohdalla pohdin hetken aikaa, mutta kun I nappasi punan itselleen, tiesin, että kyllä munkin on tämä pakko saada! Perus punainen multa jo itseltä löytyykin, mutta tässä viehätti tuo pieni pinkihtävä vivahde.

//EDIT: Meikki ja Hot Tulip huulilla - KLIK.


Jotkut ehkä muistavatkin mun kesällä himoinneen violettia huulipunaa, mutta oikeanlaisen sävyn etsiminen on ollut niin hankalaa! En tiedä, miksi en ollut tullut ajatelleeksi käydä tutkimassa KICKSin valikoimaa, sillä tää VLD:n Very Violet on aivan täsmälleen sellainen sävy, mitä oon etsinytkin! Aika rohkea väri, tykkään kyllä itse kovasti. Innolla odotankin, että pääsen tän ympärille kehittämään jonkun meikin!

//EDIT: meikki ja Very Violet huulilla - KLIK.


MAC:n viileän vaaleanpunaisen Angel-punan innostamana on vaaleat huulimeikit alkaneet kiinnostaa mua nyt yhä enemmän. VLD:n Soft Pink on ihanan tyttömäinen, ihan aavistuksen koralliin taittava vaaleanpunainen sävy, ja veikkaan, että tästä tulee mun luottopuna arkena.

//EDIT: Meikki ja Soft Pink huulilla - KLIK

Tässä vielä kaikki swatchattuna perinteisesti kädelle, auringonvalossa:


Miltäs värit näyttää teidän mielestä, kokeilisitteko? Entä onko Viva La Divan huulipunat tai merkin muut tuotteet teille tuttuja? :)

Oon viettänyt nyt keskiviikosta asti tällaista pientä "lukulomaa" ihan kotikotona, ja kommentteihin vastailu on siitä syystä hieman viivästynyt. Pahoittelen! Kaikki ne ovat mulle ihan mielettömän tärkeitä, ja palaankin niiden pariin heti alkuviikosta, kun kotiudun taas takaisin Turkuun. :) Tämäkin postaus tulee nyt siis ajastuksella. Mukavaa syksyistä loppuviikkoa kaikille!

14 kommenttia:

  1. Sä osaat kyllä tehdä tosi kivoja postauksia! :) Tääkin, tuli kauhee hinku testata noita! :D ♥

    http://hennankengissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos paljon! :3 ♥ Ja heh, näiden testausta voin kyllä lämpimästi suositella! :) Tosin ainakin täällä meidän Kicksissä oli melkoinen sävyvalikoima, joten varoitan valinnanvaikeudesta ;)

      Poista
  2. oooh varsinkin tuo violetti on ihanan erikoinen! :-) innolla odotan ihan virallisia meikkikuvia sen kanssa :) itsekin ostin pari viikkoa sitten violetin punan, tosin tummemman. en oo vielä vaan ehtinyt testata.

    hei ja mietin että ois kiva lukea joskus jotain postausta kulmakarvojen meikkaamisesta, jos et oo jo aiemmin tehnyt! :-) oon nimittäin tosi tumpelo niiden kans.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan! Sen kanssa aion kyllä kuvata jonkin meikin, ja kertoa samalla, millaisia kokemuksia mulla sen kanssa on tuoll kaupungilla ollut.. :') Ja ooo, mullekin on tulossa yksi tumman violetti puna, mutta en oo kerennyt sitä vielä postista hakemaan -toivottavasti näyttää hyvältä! Samoin tietty se sun puna! :) Laitathan kuvaa blogin puolelle, jos se ihastuttaa? :)

      Joo, kiitos ideasta! :) Sitä on pari postausta taaksepäin toivottukin muutamaan otteeseen, joten aion kyllä sellaisen toteuttaa :) Itseasiassa kuvasinkin jo yhden tuton, mutten nyt ookkaan siihen tyytyväinen, joten täytyy ottaa koko homma uusiks :D mutta siis työn alla on! :)

      Poista
  3. Osaat kyllä tehdä tosi monipuolisia ja oikeasti kiinnostavia meikkipostauksia :)♡ ains tarkat ja huolelliset ohjeet :) voisin kyllä kokeilla noita kaikkia punia huulille ♡ etenkin tuota tumman punaista :) ps. Mua kiinnostais kyllä kans kulmakarvojen meikkaamisesta postausta, aivan kuten Jenni ylempänä kommentoi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, ihana kuulla tuollaista kommenttia ♥ ! Kiiiitos Emilia! :-* Ja kulmakarva postausta on nyt viimeaikoina niin useaan otteeseen toivottu, että sellainen onkin mulla nyt työn alla! :) Kiitos teille, kun aina jaatte teidän postaustoiveita ♥

      Poista
  4. huulipunilla saa tosiaan ilmeestä ihan erilaisen, ja eri sävyillä onkin hauska leikitellä! :) itse ostan kuin huomaamatta aina niitä hieman vaaleampia nudesävyjä, mutta tällä hetkellä haluaisin kotiuttaa meikkipussiini ihan tuollaisen kirkkaanpunaisen punan, lähinnä tulevaa pikkujoulukauttakin silmälläpitäen ;) olisi kiva nähdä miltä tuo violetti sävy näyttää huulilla, jos viitsit joskus laittaa kuvaa tai vaikka tehdä meikkituton jossa käytät tuota violettia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, varsinkin nyt syksyyn ja jouluun mentäessä kaikki punaiset huulipunat alkaa näyttää todella hyvältä! :) Suosittelen kyllä, sun upeilla huulilla joku kirkkaanpunainenkin puna varmasti olis ihan tyrmäävä! ;) Ja violetti huulipuna tullaan kyllä näkemään täällä ihan huulillakin, täytyy kehittää siihen jokin kiva lookki ympärille :)

      Poista
  5. Huulipunia kuten huulikiiltojakin tulee käytettyä melko ahkeraan. Tykkään, tuovathan ne huuliin aikalailla näyttävyyttä:) Pakko kyllä sanoa että oon ylempien kommaajien kanssa täysin samaa mieltä, sä se vaan osaat tehdä upeita ja mielenkiintoisia meikkipostauksia aina, kadehdittavaa ja ihailtavaa + tuotekuvat sun muut ovat aina ihan täydellisiä ♥
    Tuo soft pink huulipunasävy, tahtoo samanlaisen kyllä ää :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! :) Ja voii että, kiitos Kata! ♥ Ihan mieleön kommentti, kiitos! Sai kyllä hymyn mun huulille :) ps. Soft Pink on ihana, vähän räväkämpi vaaleanpunainen, jos nyt niin voisi sanoa.. Voin laittaa siitä tässä joku päivä kuvaa ihan huulillakin, kun saan kuvattua sen jonkun meikin kanssa! :)

      Poista
  6. Ihanan herkullisia sävyjä! ♥ Mulla on itellänni nyt kirkkaan punaisesta hirvee villitys, oon jotenki löytäny ja omaksunu sen viimeaikoina :D Tosi kiva postaus jälleen kerran, nää on aina niin kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös! ;) Joo, sulle kyllä sopii punaiset huulet! Sinä kuumis siellä :D Kiitos paljon sulle kommentista ♥!

      Poista
  7. itse ostin vähän aikaa sitten viva la divan huulipunan ja olen tykännyt tosi paljon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että muillakin on hyviä kokemuksia näistä! :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!