12.7.2014

SUNSHINE CLEANING

Aurinkoista lauantaita! Mulla alkoi tänään neljän päivän vapaat töistä ja aamu meni rennosti chillaillessa sekä Kolme miestä ja tyttö -sarjan kahden jakson parissa. Tein samalla itselleni aamupalaksi suklaapuuroa -siitä onkin aikaa, kun viimeksi tätä herkkua oon saanut! Varsinaisia suklaapuurohiutaleita mulla ei ollut, mutta kätevästihän se käy kaakaojauhetta hiuteleiden sekaan sekoittaessakin. ;) Kiireettömän aamun jälkeen pistinkin tehotyttö-moodin päälle ja aloin pesemään pyykkiä, laitoin tiskikoneen käyntiin, sulatin pakastimen (nyt saa äiti tulla tuomaan niitä mansikoita!) ja siivosin hieman muutenkin. Nyt mulla on pari tuntia aikaa hengähtää ja laittautua, sillä I tulee kuuden jälkeen töistä päästyään nappaamaan mut mukaansa ja käydään muutamilla jokilaivoilla. :) 

röyhelöinen bikinitoppi - Cubus

Huomenaamusta lähdenkin vanhaan kotikaupunkiini moikkaamaan murusia ja lekottelemaan heidän kanssaan aamupäivän mökillä. Siitä jatkankin sitten iltaa kohti vielä bussilla kotikotiin vanhempien ja koiravanhuksen luokse, jossa vietän muutaman päivän. Kumpa myös alkuviikolla olisi hyvää säätä eikä sääennustuksien ukkos- ja sadekuurot toteutuisi, niin saisin vähän väriä tähän kalpeaan ihoon! Heh. ;)

Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu? :)

14 kommenttia:

  1. ihana kaunokainen olet tuossa kuvassa<3
    miekin toivon että alkuviikosta pääsisi jälleen rannalle loikoilemaan, sillä miulla on tiistai vapaa! :) tää viikonloppu onkin sitten aika työntäyteinen, huomenna olisi vielä viimeinen rutistus tältä viikolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ♥ Nyt kun katoin niin nuo huulet tosin näyttää melkoisilta Tuksu-huulilta -ihan kun ne olis rajattu tummalla ja punattu vaalealla, vaikka yhtä ja samaa väriä ovatkin! :D Hah, voihan valot ja varjot. No aina ei voi voittaa :D

      Noniin, todellakin toivotaan, että alkuviikolla paistaisi, niin pääsisit myös nauttimaan kunnolla vapaapäivästäs! :) Tsemppiä vielä työpäiviin sitä ennen! ♥

      Poista
  2. apua miten kaunis kuva <3!!! Toivotaan tosiaan että alku viikosta paistaisi aurinko niin sääkin pääsisit nauttimaan kunnolla auringonotosta :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, siellä yks kaunotar itse! ♥
      Jep, todellakin toivotaan niin!! :)

      Poista
  3. Oot kyllä kaunokainen! ♥ Huippuja suunnitelmia sulla, toivottelen oikeen rentouttavaa ja ihania lomapäiviä sulle! :) Kyllä ne ainakin kovasti lupaili, että ens viikollakin hellettä riittää!

    VastaaPoista
  4. Oot kyllä nii kauniina taas tuossa!♥ toivottavasti saat nauttia lämmöstä ja kivoja suunnitelmia sulla vapaille!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos <3 Nyt täällä vähän on sadellut, mutta muuten on kyllä lämmintä ja aurinkoakin ihan kivasti -josko se tästä vielä paisteeksi muuttuisi!

      Poista
  5. Oot niin upee, todella kaunis! Ihania suunnitelmia, täälläkin vietellään vapaita, huominen vielä - jos sitä aurinko paistaisi ja itsekin saisi aurinkoa ottaa!:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunokainen! Noniiin, sullakin ollut vapaat! :) Toivottavasti aurinkoa riittänyt sinne sullekin! :)

      Poista
  6. Auringontäyteisiä lomapäiviä sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva nähdä uusia kommentoijia <3

      Poista
  7. Tää sun blogi on kyllä niin mahtava ja ennen kaikkea ihana nähdä miten tuo meikkaus on sulle intohimoista hommaa ja se kyl näkyy blogissa. Oot tosi taitava ja osaat homman niin hyvin. Jäinkin vaan miettimään, et sinunlaisella bloggaajalla vois olla paljon enemmänkin lukijoita. Toivottavasti muutkin eksyisivät tänne!! <3 <3 Mun blogissa onkin linkitä blogi postaus vielä perjantaihin asti "käynnissä" ja teen sitten koukuttavimmista blogeista esittelyn. vink vink.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Tania, kiitos mielettömästi ihanasta kommentistasi!! <3<3 Ihan huippua, että oot tota mieltä, ja kiva kuulla myös, että tuo mun innostus meikkeihin välittyy -ja nimenomaan positiivisessa mielessä :) Oot sä kyllä vaan ihana mimmi <3 Ai sulla on vielä voimassa tuo linkkaus-juttu, mä olin laskeskelevinani että aika on mennyt jo umpeen, niin en sitten tullut kommentoimaan :D mutta joo, täytyykin tulla heittämään linkkiä sinne -jos vaikka tosiaan lisää ihmisiä löytäisi tänne! Kiitti vinkistä ;)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!