24.7.2014

22

Heippa ihanaiset. Täällä ollaan taas vuoden vanhempia! Virallinen synttäripäivä mulla on siis tänään, mutta me juhlittiin sitä J:n kanssa jo eilen, sillä tänään ei oltaisi keritty. Mä itse kun olin tänään kuuteen asti töissä ja J puolestaan joudutui lähtemään seitsemäksi yövuoroon.

Mulla oli eilen töiden jälkeen muutama tunti aikaa valmistautua iltaan ennen kun J itse pääsi töistä, ja päätinkin upean Erikan inspiroimana kokeilla tällaista pronssista smokey eye -meikkiä -mitäs pidätte? :)


 Erikan tutorialiin pääset tästä. Tuollaiset silmät kun itselläkin olisi..! 


J tosiaan vei mut syömään viikinkiläisravintola Haraldiin. Mun siskon kanssa meillä tosiaan on tapana käydä siellä aina herkuttelemassa silloin, kun hän tänne Turkuun vierailulle saapuu, joten nyt oli ihana päästä pitkästä aikaa sinne syömään.  Mentiin oikein pitkän kaavan mukaan ja otettiin ihan alkuruuasta jälkkäriin asti!

Itse valitsin "alkuhyväksi" Ryytimaan viheriäisen salaatin, mihin kuului raparperikastikkeessa pyöräytettyä raikasta salaattia, kurkkua, tomaattia sekä paahdettuja saaristolaisleipätankoja. Lisukkeena oli vielä linssi-sipulihöystöä ja kurpitsansiemeniä. Niiiin hyvää!


Pääruokana nautittiin molemmat pariloitua broileria, vuohenjuustoa, tummaa vadelmakastiketta, "viikinkien kilpierunoita", sekä hunajaisia juureksia ja kirsikkahilloa. Oon kerran ottanut tuon annoksen myös, ja ai että, oli se vaan edelleen niin herkullista!


Jälkkäriksi valittiin vielä "Ragnhildin pannulla voissa paistettuja räiskäleitä kera koivusiirapin, vanilijakerman sekä mansikka-mustikkahillon." Ah. Kyllä vatsat oli piukassa tuon jälkeen, mutta kaikki oli kyllä ihan mielettömän herkullista!


Vatsat pömpöttäen lähdettiin sulattelemaan niitä vielä iltauinnille Maarian hiekkakuopalle. :D Siellä olisi voinut lilluskella vaikka kuinka myöhään, mutta pakko oli keskiyöksi tulla kotiin, sillä tänäänhän oli mulla kuitenkin vielä aamusta töitä.

Kotona mua odotti vielä yksi yllätys; J oli nimittäin ollut super-ihana ja mennyt ostamaan mulle sen mun kauan haaveileman Daniel Wellingtonin rannekellon!! ♥♥ St.Andrews punakultaisella kellotaululla ja konjakinvärisellä hihnalla on puhdasta rakkautta! J oli myös ostanut mulle tähän vaihtorannekkeen, sini-valko-punaisen Canterbury Rosen. En oikeesti ota tätä koskaan pois mun kädestä.. :D ♥


Kaikenkaikkiaan mulla oli ihana päivä. Tänään vein työkavereille karkkia ja saimpa myös uudelta työkaverilta ja tuttavuudelta Heidiltä karkkipussin itselleni! On mulla vaan maailman parhaimmat työkaverit. ♥ 



"I'm a twentysomething and I'll keep being me."

12 kommenttia:

  1. Voii ihanuus, paljon onnea ♥♥♥ aivan ihana silmä meikki! Jotenkin korostaa entisestään sun kauniita silmiä :)♡

    VastaaPoista
  2. voi paljon onnea!<3
    tosi onnistunut tuo meikki ja ihana kello, ihastelinkin sitä jo instassa ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli! ♥ Hihi joo, heti oli yöllä pakko päivittää se sinne ;)

      Poista
  3. Iiiihana! Saanko lainata kuvaa tuosta meikistä joskus tulevaisuudessa, jos teen jonkun kollaasin? :) Linkkaan tietty alkuperäiseen ;)

    xo Erika
    nude.costume.fi

    VastaaPoista
  4. paljon onnea ihanalle kaunottarelle ♥♥ aivan upea tuo meikki, sopii sulle upeasti! ja nuo annokset - aaaaah! näyttää vähä liiankin hyvälle ;) ja uskon hyvin jos et ota tuote kelloa ikinä pois, se on aivan ihana!! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos kaunokainen! ♥♥ Heh, nuo annokset oli kyllä viedä kielen mennessään, niin hyviä ne oli! Ja mä oon kyllä niin onnellinen tästä kellosta, kannattaa selkeesti puhua jostain vuoden päivät ;)

      Poista
  5. Ensinnäki sulla on kyllä kauniit silmät! Ja toiseksi, vitsi Haraldissa on kyllä hyvät ruoat vaikken oo käyny kuin kerran. Mullaki tosin vähä huvitti ne annoksien nimet ja muut muka uskottavat jutut siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :)! Joo Haraldin annoksien nimet on kyllä melko omaperäisiä ja muutenkin vähän erikoisempia -ainakin mä kun olen vähän nirsompi, niin mikään poron niska ei kauheasti houkuttele.. ;) Onneksi listoilta löytää kuitenkin tällainen nirsompikin ruokailija aina jotain herkullista syötävää :)

      Poista
  6. Onneaonnea ihana Pauliina! ♥♥ 22 on hyvä ikä, voi kamala kun mullakin on hurahtanut siitäkin jo kolme vuotta :D
    Kauniina olet, ja pronssinen meikki sopii kyllä kesään ihan sata nolla! :) käytän itsekin paljon, sillon ku siis jaksaa näillä ilmoilla yhtään panostaa meikkiin :D
    Hyvännäköisiä nuo annokset, mun mies onkin ollu kokkailemassa noita eväitä samassa ravintolassa, tosin eri kaupungissa :) on vähän persoonallisempia ruoka-aineita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos hurjasti ihana Vilma! ♥♥ Kiva, että tykkäät meikistä -pronssi tosiaan sopii kesään kuin nakutettu! :) Näillä helteillä kaikki meikit kyllä tosin tuntuu vaan sulavan pois.. :D
      Ai sun miehes on kokkaillut Haraldissa? Vautsi :) Kaikki ruuat on siellä kyllä mukavan erilaisia ihan perus rafloihin verrattuna! Vaikka ite oon vähän nirsompi kaikkien uusien ja oudolta kuulostavien juttujen kanssa, niin aina listoilta kuitenkin on ihania herkkuja löytynyt! :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!