19.1.2016

BYE (BYE) BRANyt tuleekin vähän erilaista postausta, vaikka kauneudesta silti kirjoitellaankin. Tämän päivän aiheena on nimittäin...tissiteippi! Olen joskus kauan aikaa sitten törmännyt näihin hollantilaisiin Bye Bra -teippeihin (klik), ja tuote on kyllä herättänyt mielenkiintoni. Nyt sainkin mahdollisuuden päästä näitä testaamaan, ja voi miten innoissani olinkaan! Mulla on nimittäin ongelmana, etten oikein voi edes käyttää olkaimettomia rintsikoita, sillä A) ne eivät istu kauniisti ja B) ne eivät tue eivät sitten millään tapaa. Toki tästä syystä olin hieman skeptinen näiden teippienkin toimivuudesta, mutta ainahan on mahtava testata kaikkea uutta -jospa näistä saisinkin avun avoimien toppien ja mekkojen pitoon!

Bye Bra -teipit on tarkoitettu erityisesti juuri olkaimettomien, avoselkäisten, tai avonaisten v-aukkoisten yläosien kanssa käytettäväksi, jolloin ei halua rintsikoiden pilkottavan ikävästi mistään. Tiedätte varmasti sen, kun avonaisesta selkämyksestä paistaa rintaliivien takaosa kilometrien päähän..? Noh, eipä paista enää! Ja ovatpahan teipit myös vedenkestävät, eli myös uimapuvun alle voisi tällaiset teipit lätkäistä, vähän vastustamaan sitä luonnollista painovoimaa.

Bye Bra Breast Lift Tape -pakkaus sisältää 6 kappaletta kiinnitysteippejä ja 6 kappaletta nännitarroja -eli siis kolmet parit kumpiakin. Kokovaihtoehtoja on valittavana kolme, A-C, D-F ja F-H -kupeille. Itselläni on tuo D-F -kupeille tarkoitettu koko (klik tuotteeseen). Näissä varsinaisissa tissiteipeissä menee myös muutama katkoviiva, jota pitkin teipin voi leikata juuri sille omalle kuppikoolleen sopivaksi. Teipeissä on myös kaksi "osuutta" -ensin kiinnitetään teipin alaosa, jonka jälkeen toinen osio nostetaan halutulle korkeudelle, mihin rinta sitten lopulta asettuu (linkki havainnollistavaan videoon). Nännitarroja on saatavilla niin silikonisina kuin silkkisinä, ja niitä on mahdollista ostaa myös erikseen Bye Bran nettikaupasta. Omassa pakkauksessani oli mukana nuo vaaleanpunaiset silkkiset tarrat. 

Kuten jo yllä sanoin, eivät edes olkaimettomat rintaliivit ole minulle sopivat ja edes ne eivät anna mieleistäni tukea omille rinnoilleni. Joten tässä tapauksessa, odotinko näiltä teipeiltä hieman liikoja? Joo, ehkäpä. Mielestäni idea on todella mielenkiintoinen ja olen kyllä näistä kuullut paljon positiivisia kommentteja niin iso- kuin pienirintaisiltakin, mutta valitettavasti omalla kohdallani kaikki henkilökohtaiset odotukseni ja toiveeni eivät aivan täyttyneet. Kyllähän teipit rintoja kohottivat, mutta eivät niin paljoa, mitä ainakaan itse kaipaisin. Ja pakko myöntää, että harvoin hengailen muutenkaan ilman liivejä, ja siksi tuntuisikin melko turvattomalta tepastella vailla mitään tukea tuolla ihmisten ilmoilla.. Mutta ne jotka tällaisesta vapaudesta nauttivat, niin hienoa! Teipit ovat sitten enemmän sinun juttusi. :) Näin omasta kokemuksesta suosittelisinkin Bye Bra -teippejä ehkä ennemminkin A-C -kupin omaaville. Naisille, jotka eivät ehkä sitä tukea niin kauheasti tarvitse. Uskoisin, että pienempirintaisten olisi myös mahdollista saada helpommin tuota kohotusta, kun rinta itsessään ei ole niin raskas. Loppujen lopuksi, nämähän ovat kuitenkin yksilöllisiä asioita, että mistä kukakin pitää!

Jos sinä kuitenkin kiinnostuit tästä erittäin mielenkiintoisesta tuotteestaja haluaisit itse päästä kokeilemaan teippien toimivuutta, niin nyt kannattaa toimia! (Vink vink, kesä ja avonaiset topit sieltä jo tekevätkin tuloaan!

Eli koodilla save30 saat nyt byebra.com -tilauksestasi 30% alennusta. Jos siis haluaisit päästä eroon avonaisten toppien reunoista pilkottavista rintaliiveistä ja kokeilla tuotetta itse, niin kipinkapin klikkailemaan teipit ostoskoriin! 


// I got the opportunity to test something really interesting. Breast lift tapes, that is! I was so excited, because I haven't really been able to use strapless bras since A) they don't really fit properly and B) they don't give any support to me at all. I got to test Bye Bra Breast Lift Tapes which includes three pairs of silk nipple overs and three pairs of adhesive breast lift tapes. You can choose between three size categories, A-C, D-F and F-H. Mine was D-F (click to the exact product). You are also able to cut the adhesive tapes along dashed line to really fit them to your own size. Via this link you can see a video clip, showing the technique of putting these tapes on.

The overall idea is to be able to use strapless, backless and low cut V-necked tops and dresses without your bra showing - amazing, huh? And these are also waterproof, so you could use these in your bikinis as well, deceiving the gravity! Well, like I said, I cannot really even use strapless bras, so was I expecting too much from these Bye Bra tapes? I believe I kind of was. I think the idea is wonderful and I have heard a lot of positive comments on these, but unfortunately I feel my breasts are too heavy for these to work quite the way I personally would wish them to. They did get lifted, sure! Just not enough for my needs. So based on my experiences, I would recommend these for women who have a bit smaller breasts (A-C cup)! To those who necessarily doesn't need so much support. Or if you're a bigger sized girl and you are comfortable with less support, these are then clearly more your thing than mine. :) I also feel that with a smaller cup you might be able to get more lift, as the breast isn't too heavy.. However, these are everyone's personal preferences!

If you are interested to try Bye Bra breast lifts, don't miss this opportunity! With a code save30 you can now get  30% discount on their website (byebra.com)! So hurry up, go and order yours!

2 kommenttia:

  1. Omille B-kupin rinnoille nämä saattaisivat sopiakin! Olisi hienoa käyttää kesällä ja bileissä kaikkia avoselkäisiä tai syvään uurrettuja puseroita, mutta inhoan rintaliivien näkymistä jos yläaosa on oikeasti tarkoitettu niin avonaiseksi, että siellä ei voisi oikeasti pitää rintsikoita. Avoselkäisten kanssa olen käyttänyt sellaisia ihme silikonisäpysköjä, mutta eivät ne kyllä ole mistään kotoisin. Jos hikoilee, niin nehän tippuvat ja bileissä saattaa joskus tulla vähän kuuma. Pidän nämä kyllä mielessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo uskoisin myös että sopisi!! :) No sanos muuta, juuri tuon takia itsekin kiinnostuin näistä kovin, mutta nyt ei valitettavasti ihan omaan mieleen ollut nämä.. Hyödynnä ihmeessä nyt tuo -30% alekoodi! Vaikka eipä nämä muutenkaan kovin kalliita ole, mutta ihan kiva saada vähän alennusta ! :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!