31.8.2014

SMOKY EYE TUTORIALS: #1 THE BASIC BLACK SMOKY EYE


Pohjameikin voi tehdä joko ennen tai jälkeen silmämeikin, itse tykkään tehdä pohjan ensin, vaikka vaarana tummia silmiä tehdessä onkin, että luomivärejä hieman varisee poskille. Mä siis tein pohjameikin ensin, ja siihen käytin: L'Oréal Infallible 24H -meikkivoidetta sävyssä 120 Vanilla, Maybelline Dream Lumi Touch -valokynää sävyssä 02 Nude, Lumene Translucent -mineraali-irtopuuteria, Star Gazer -kivipuuteria sävyssä Tan ja Lumene Touch Of Radiance -poskipunaa sävyssä 10 Kuulaus. Kulmissa käytin kahta ruskeaa luomiväriä: Lumene Blueberry Long-Wear Eyeshadow Palette 1 Kanervametsikkö - tummanruskea nappi ja IsaDora Eye Shadow Quartet 47 Heavy Metal - vaaleanruskea mattainen nappi.

Mutta nyt siihen itse silmämeikkiin! (käyttämäni tuotteet postauksen lopussa)


1. Pohjusta luomet. Mä en jostain syystä omista silmämeikin pohjustajaa, joten mun pohjustukseen kuuluu vain primer ja meikkivoide luomille. Puuteria en tässä vaiheessa käyttänyt, jotta muut meikit tarttuisi luomille paremmin.
2. Levitä vaalean ruskeaa, pari astetta omaa ihonsävyäsi tummempaa luomiväriä koko luomelle. Väri toimii hyvänä pohjana tummalle silmämeikille. Häivyttele rajat hyvin! Mä huomasin, että ihan näin vaaleeta ruskeaa luomiväriä en myöskään omista (apua, mikä meikkibloggari mä oikein oonkaan, kun kaikki oleelliset tuotteet puuttuu?! :D Lisäykset siis hankintalistalle...), joten käytin tässä hieman tumemmpaa kivipuuteria, IsaDoran Velvet Touch Compact Powder -puuteria sävyssä 16 Olive Beige Mist.
3. Levitä tummaa ruskeaa lähelle ripsirajaa ja häivytä huolellisesti koko luomelle. Lisää ruskeaa myös alaluomelle.
4. Seuraavaksi levitä tummempaa ruskeaa luomivakoon. Häivytä ylöspäin kohti kulmaluuta, ja levitä kulmaluulle vaaleaa helmiäistä korostukseksi.


5.-6. Levitä mustaa luomiväriä liikkuvalle luomelle ja häivytä luomivakoon, kohti ruskeaa (voit käyttää ruskeaa myös häivytyksen apuna). Tummutta voit tässä säädellä ihan oman mielen mukaan, ite tykkään tällaisesta suht pehmeästä ja vaaleammasta lookista, mutta toki voit kerrostaa mustaa vielä enemmän, jolloin saat oikein tumman meikin. Ja jos haluat, voit lopuksi taputella luomelle kevyesti myös hohtavaa mustaa luomiväriä. Itse jätin lookin kuitenkin mattaiseksi.
7. Levitä samaa tumman ruskeaa, mitä käyettiin kohdassa 4, alaripsien tyveen. Sen päälle kevyesti häivyttäen  vielä mustaa luomiväriä.
8. Tee musta sisärajaus alaluomelle. Tarkista silmänaluset, ja pyyhkäise varovasti mahdolliset varisseet luomivärit suurella, pehmeällä siveltimellä, sillä sormilla pyyhkäisy helposti vain levittää hiukkaset ihoon!


9. Rajaa mustalla kajalkynällä ohut rajaus yläripsien tyveen.
10-11. Taivuta ripset ja lisää tuuheuttavaa, mustaa ripsiväriä. DONE!
12. Jos haluat katseeseen lisää näyttävyyttä, voit lisätä vielä irtoripset.


Viimeistelyksi valitaan huulimeikki. Tummilla huulilla saa oikein dramaattista ilmettä, mutta itse halusin tällä kertaa pääpainon silmiin, joten väriksi valitsin vaaleanpunaisen, kuultavan huulikiillon; Colosé Lipgloss Brilliant. 


Mitäs tykkäätte? Uskaltaudutteko kokeileen? :) Seuraavaksi vuorossa olisi sitten tutorial jaetulla toisella sijalla olevaan kollaasin kuvaan 6, eli tällaiseen melko perinteiseen tummaan smoky eyehin, mutta hieman eri lailla tehtynä. Pysykäähän siis linjoilla! 

Silmämeikissä käytetyt tuotteet järjestyksessä ensimmäisestä viimeiseen:

IsaDora Velvet Touch Compact Powder sävyssä 16 Olive Beige Mist
Lumene Blueberry Long-Wear Eyeshadow Palette 1 Kanervametsikkö, tummanruskea nappi
IsaDora Eye Shadow Quartet 47 Heavy Metal, tummin nappi
IsaDora Eye Shadow Quartet 61 Golden Sunset, vaalein nappi
StarGazer Star Pearl Eyeshadow Black
Maybelline Expression Kajal 33 Black
Maybelline The Colossal Go Exteme! Volum' Mascara, musta vedenkestävä
Transpen Oy:n itoripset, 046

Ja hoi! Jos tumma, turkoosi smoky eye -meikki kiinnostaa, niin kurkkaa tutoriaali täältä! :)

COMING SOON: SMOKY EYE TUTORIALS

Muistatte varmaan, kun tässä postauksessa kyselin teidän mielipiteitä eri smoky eye -meikkien välillä, ja pyysin äänestämään kuudesta alla olevasta kuvasta teidän suosikkeja. 

Ja tällaisen tuomion teidän äänet sitten antoi:

look 1: 5 ääntä / look 2: 3 ääntä / look 3: 4 ääntä / look 4: 4 ääntä / look 5: 1 ääni / look 6: 4 ääntä

Aika tasoihin siin mentiin. Mun alkuperäisissä suunnitelmissa oli tehdä vaan parista eniten ääniä saaneesta lookista tutorialit, mutta koska tästä nyt tuli näin tasaväkinen kisa, niin tasapuolisuuden nimissä tehdäänkin nyt sitten ihan kaikista omat tutonsa. :) Eli nyt starttaa kuusiosainen Smoky Eye Tutorials -postaussarja, ja oikeesti pieni varoituksen sana tähän heti alkuun: näitä tupsahtelee tänne toivottavasti lähiaikoina ja vieläpä ihan hyvään tahtiin, mutta koska nyt on aika hektistä ja työntäyteistä tää arki (ei nyt niinkään töiden takia, vaan enemmänkin mua työllistää koulu), niin pahoittelen, jos en nopeella syklillä näitä kaikkia ehdikään toteuttamaan. Mutta hyvää kannattaa odottaa, eikös? ;D Tänään saattekin jo ensimmäisen tutorialin tänne, kun illemmalla postaan voittajalookin, tuon ensimmäisen perus tumman smoky eyen!

25.8.2014

LUOTETUIMMAT KOSMETIIKKAMERKIT



Ostolakossa-blogissa oli jokin aika sitten kuluttajien mielipiteisiin perustuva juttu maailmalla listatuista luotetuimmista päivittäiskosmetiikkamerkeistä, ja Virve oli postauksensa päätteeksi listannut myös omat luottokosmetiikkansa jokaisesta tuoteryhmästä. Mun mielestä tää oli ihan kiinnostava ja hauska juttu, ja halusin itsekin tehdä oman pienen listani. Siis edullisen päivittäiskosmetiikan tuotteita, joiden puoleen ensimmäisenä kääntyisin (ja käännyn) näiden ko. kategorioiden tuotteita ostaessani:

Kasvojenpuhdistus- ja hoitotuotteet: Neutrogena, L'Oréal, Garnier
Meikkivoiteet: Lumene, Rimmel
Ripsivärit: Maybelline
Huulipunat: Maybelline, Lumene
Kynsienhoitotuotteet: Essie
Hiustenhoitotuotteet: Biozell, L'Oréal
Hiustenmuotoilutuotteet: Klippoteket, Batiste
Vartalovoiteet: Dove
Deodorantit/antiperspirantit: Garnier


Heittäkäähän kommenttina miltä teidän omat listat samoista kategorioista näyttävät! :) 


PS. Kuvissa on vielä vanhat hiukset, mutta fiilistelin viime viikolla tulevaa syksyä uuden palmikkoneuleen ja rusahtavien huulien kanssa, ja halusin jakaa otokset myös täällä. Kuinka moni muu on jo inspiroitunut syysvaatteista ja -meikeistä?!

23.8.2014

HAIR NEEDS SOMEBODY TO LOVE

Toissapäivänä kirjoittelin mun kotivärjäämössä tapahtuneesta aivan yllättävästä hiuskatastrofista, jota olinkin sitten eilen korjauttamassa täällä Turussa Maariankadulla sijaitsevassa Studio Eva W:ssä. Kyseisessä kampaamossa en minä eikä kukaan mun tuttukaan ollut aiemmin käynyt, mutta olin liikkeen bongannut mielenkiintoisena jo tuossa pari kuukautta sitten, ja netistä lukenut ihan positiivisia kommentteja. Mulle ei täällä vielä näiden kolmen vuoden aikana oo vakiintunut mitään luottokampaajaa, joten ihan vaihtelun ja kokeilun vuoksi halusinkin nyt kokeilla Studio Eva W:tä. Ja voi, oon kyllä niin tyytyväinen mun päätökseen! 


Mut otti vastaan ihanan aurinkoinen Tiina, jonka reaktio nähtyään tän mun letin, kertoi kyllä varsin hyvin sen mitä itsekin tästä ajattelin: apua! :D Näytin pari kuvaa puhelimesta ja kerroin Tiinalle mun toiveista; saada tyveä tummaksi, latvoja vaalean tuhkaiseksi ja lyhentää pituudesta myös kaikki kuivat ja haaroittuneet pois. Aivan mun toiveiden tapaista tuhkaista platinaa siihen mun silloiseen tukkaan ei ilmeisesti näin ekalla kerralla täysin pystytty loihtimaan, mikä ei hirveästi kyllä mua haitannutkaan -halusin vaan siitä kamalasta oranssin-keltaisesta sävystä eroon! :D Pienen toimintasuunnitelman pohtimisen jälkeen Tiina lupasi tehdä parhaansa. Ja niin hän todellakin teki. Tiina oikeesti pelasti mun päivän, oon niin supertyytyväinen tähän nyt! ♥ 



Tiinan käsittelyssä oli myös todella rentoa ja höpöteltiinkin koko kolmituntinen niistä näistä; mummoista, lomamatkoista, uusista nuorisobiiseistä, polkupyörävarkaista ja noista örveltävistä laitapuolenkulkijoista. Tähän mun tukkaan tehtiin lopulta siis värinpoisto latvoihin, jotta saatiin oranssia hiusta vaalennettua enemmän keltaisemmaksi ja laitettiin tummaa ruskeaa tyveen. Pesupaikalla Tiina laittoi mulle jotain sävyttävää väriä, joka sitten puolestaan taittoi voimakkaasti tuota keltaisuutta pois, jolloin saatin viileän tuhkaista väriä. Mä muuten rakastan kampaamokäynneissä kaikkein eniten tuota hiusten pesemistä -se tunne, kun toinen hieroo hellästi sun päänahkaa. Ihan parasta. Hiukset pestiin jollain aivan ihanan tuoksuisella Kevin Murphyn värishampoolla, ja lopuksi Tiina levitti mun hiuksiin vielä keltaisuutta taittavaa hoitoainetta. Tuo keskivaihe vielä on vähän lämpimän sävyinen, mutta kelpaa mulle silti, ja sävyerohan tasoittuu vähän sitten, kun tuo taittava hopea alkaa haalistumaan pois. Latvoista nipsaistiin reilusti, muttei kuitenkaan ihan niin paljoa, mitä tuossa edellisessä postauksessa olin hieman suunnitellut. Vielä ei rahkeet riittäneet niin lyhyeen tyyliin. Latvat leikattiin myös tasamittaan, jolloin latvatkin näyttävät paksummilta. Kaikenkaikkiaan oon aivan super tyytyväinen lopputulokseen! Itse kampaamokin oli todella viihtyisä! Tuonne mä suuntaan jatkossakin hoidattamaan hiuksiani, ja suosittelen kyllä lämpimästi kaikille muillekin Turussa kampaamoa etsiville!

Mitäs te pidätte tästä uudesta lookista? :) Harmiksi, ja ehkä myös onneksi, mä en tajunnut ottaa kuvaa siitä mun katastrofiletistä, niin ei nyt ole tässä vertailukohteena sitä lähtötilannetta, mutta uskokaa mua, kun sanon sen olleen järkyttävä, ja Tiinan oikeesti taikoneen ihmeitä!

Mä lähden tässä parin tunnin päästä illalla hieman tuulettumaan mun ihanien työkavereiden, kahden S:n kanssa. Toinen S on luvannut tehdä meille mojitoja, joita meenkin innolla maistelemaan! Suunnitelmissa olisi lähteä sitten vielä jonnekin ulos yöelämäänkin. Vihdoin mullakin on vapaa viikonloppu, ja nyt kun on uus tukkakin, niin kyllä kai sitä pieni tuulettuminen ihan sallittua onkin! Mulle tää ainakin tulee tarpeeseen tän yli viikon kestäneen (aamuvuoro)työputken jälkeen!



Ihanaa viikonloppua muruset!
Palataan ensi viikolla, pus.

21.8.2014

HAIR WE GO AGAIN

kuvat: 1 - @makeupriina / 2 - Nude-bogi / 3 - Pinterest / 4 - Ashley Benson

Kuinka moni teistä tiesi, etten oo viimeseen vuoteen käynyt kertaakaan kampaajalla? :D Oon tässä viime heinäkuusta lähtien värjäillyt tätä tukkaa itse, ja suurella yllätyksellä kaikki on aina mennyt paremmin kuin hyvin! (Vai mitä oot mieltä vaikka tästä, tästä tai tästä makeoverista?) Tokihan latvat on olleet kamalaa pullasutihamppua, kun niitä ei ole leikattu kunnolla aikoihin, mutta värin puolesta oon ollut enemmän kuin tyytyväinen -näin kotivärjäyksen tuloksena. Mutta tiistai-iltana se vihdoin tapahtu. Se katastrofi, joka varmaan on vuoden odottanut tuloaan. Nimittäin kaikki meni ihan päin honkia! Sanotaanko nyt vaan, että mun yritys nostaa noita vaaleita latvoja ylemmäs ei tällä kertaa enää onnistunutkaan ja päälle isketty hopeashampoo teki tilanteesta vaan vielä pahemman! Vai miltä kuulostaa tukka, jossa on väreinä mm. tummaa ruskeaa, oranssinkeltaista ja pastellisen vaaleanpunaista!? Itku ei kyllä ollut tuolloin kaukana..! Hädissäni soitinkin heti seuraavana päivänä kampaajalle, että vieläkö tälle viikolle olisi vapaita aikoja, sillä tää mun letti on aivan hirveä! Onnekseni sainkin nyt perjantaille ajan, heti työpäivän jälkeen, ja tässä oon nyt pyöritellyt ajatusta, mitä uutta ja kivaa mä tähän keksisin. 

Jo pitkään mun mielessä on muhinut ajatus näiden jo melko pitkien hamppulatvojen poikkasemisesta, tuollaiseen vähän lyhempään malliin (kuvat 1, 3 & 4), ja nyt taidan vihdoin uskaltautua sen tekemään! Värin suhteen taidan pysytellä edelleen tässä liukuvärjäyksessä, mutta nyt taidetaan palata sinne alkuaikojen lähteille, sillä suunnitelmissa olisi jättää vain vähän tyveen tummaa, ja nostaa tuota vaaleaa ihan reippaasti ylös (kuvat 1 & 2). Lopputuloksen toki näkee vasta sitten kampaajan luona, sillä saas nähdä mitä tähän mun hirvitystukkaan sitten oikeasti saakaan loihdittua, mutta haaveissa olisi kyllä jotain tuon tyylistä. Jännää, olis jo huominen!! :D Jännitysmomenttia nostaa vielä se, että meen vallan uuteen kampaamoon, missä en aiemmin ole asioinutkaan! No, nyt meikä suuntaa suihkun kautta piilottamaan tätä tämänhetkistä hirvitystä nutturalle, että kehtaa lähteä illaksi töihin! ;D

Miltäs mun suunnitelmat teidän silmään näyttää? :) Entä onko teillä koskaan mennyt kotikampaamoleikit pieleen? Olis hauska kuulla teidänkin kommelluksia! :)

20.8.2014

BUTTER THEM LIPS!

Noin, nyt on mullakin tullut täyteen se viikon blogihiljaisuus. Tosiaan ihan tahaton sellainen, mulla vaan on ollut niiiin surkea nettiyhteys, että kertakaikkiaan tästä koneella olosta ei oo tullut mitään. Töissäkin on meneillään nyt sellanen kahdeksan päivän putki, kaikki aamuvuoroja paitsi huomenna yks iltavuoro, ja koska mun on iltasin aina todella vaikee mennä ajoissa nukkuun, niin oon sitten ollut aina ihan superväsynyt aamuisin. Iltapäivällä silmät on painuneet ihan itsestään kiinni ja parin tunnin päikkärit ei tietenkään auta sitä asiaa, että illalla olis hyvä päästä jo yhdeksän-kymmenen aikoihin nukkuun. :D Huom. olis hyvä päästä, oikeestihan se venyy aina klo. 23-24, jolloin unta saa kunnon torkutuksella vaan viis-kuus tuntia... Tästä seurauksena on myös ollut se, etten vaan oo jaksanut ja kerinnyt kuvailemaan uusia juttuja tänne jaettavaksi. Ideoitahan siis olisi vaikka kuinka ja monta, mutta kun ne kuvat uupuu.. Pahoittelut siis myös niiden smoky eye -tutojen viivästymisestä!

Noh, kohta ne työkiireet ko. firmassa loppuu, kun ovet suljetaan ens viikon jälkeen. Tosin mä jatkan vielä viikon verran siellä inventaario- ja pakkausapuna, ja sitten pitäis I:n kanssa alkaa väkertää hiki hatussa oppariakin! Muutamille valinnaisille kursseillekin pitäisi ehtiä ilmoittautumaan ja en tiiä, jotenkin koulun osalta tää tuleva syksy hieman stressaa. Eikä nää koko viikon kestäneet sateetkaan mitään herkkua ole olleet. Muuten mä kyllä tykkään syksystä, ruska, kynttilät, tummat meikit, syyspukeutuminen  -yhden ihanan villapaidan oonkin jo ostanut! :D Sitä syysmasennusta mikä mulle yleensä aina pimeyden alkaessa iskee, mä en kyllä odota. Varsinkaan nyt, kun pitäis olla tarmoa ja ideoita täynnä! Täytyy kai vaan luottaa siihen, että kyllä kaikki sujuu, kunhan saa hommat vaan käyntiin. :) 

Mä oon ihossani huomannut jo näin viileneviä ilmoja kohti mentäessä sen muutoksen, että kuivuus alkaa nostaa päätään. Mistään kovin pahasta tilasta en nyt vielä tietenkään puhu, mutta yhtenä päivänä suihkussa ollessani huomasin, että käsivarsissa oli jo vähän kuivuutta ja karheutta havaittavissa! Apua, heti siis mun ihan lemppari mustikka-sokerikuorintavoide ja (unohtunut) vartalovoide käyttöön! Naamaankin on saanut jo taas parina iltana levittää yövoidetta kosteuttamaan kireältä tuntuvaa ihoa. Ootteko te huomannut jo ihon kuivumista? 

Kuva: Beiersdorf Picture and Info Bank

Tänään saapui kuitenkin postissa neljä aivan ihanan herkullista Nivean Lip Butter -huulivoidetta, joten ainakaan ei pääsen mun huulet tänä syksynä ja talvena kuivumaan! Sain sähköpostia edellisen Labello-postauksen jälkeen, ja enemmän kuin mielelläni lähdin mukaan testaamaan myös näitä. Näistä kirjoittelen postausta sitten joskus myöhemmin, kun oon ehtinyt kaikkia kokeilemaan, mutta mainittakoon nyt jo sen verran, että nuo kolme ensimmäistä voidetta ovat siis jo entuudestaan markkinoilla keikkuneet, mutta tuo mustikka on nyt ihan uutuus. Mä en ole itse noita aikaisempiakaan koskaan kokeillut, joten onkin kiva päästä tutustumaan myös niihin. Jospa vaikka näistä löytyisikin joku päihittämään mun sävyttävät Labellot! ;)

ps. Annoin tuon originallin purnukan J:lle, joten myöhemmin luvassa myös vähän miehistä näkökulmaa tuotteesta!

13.8.2014

GET KISSABLE: LABELLO FRUITY SHINE

Itse en oo noihin hypetyksen kohteena oleviin Maybellinen Baby Lips huulivoiteisiin tutustunut ja lähinnä se, että niitä sateli tuossa joku aika melkein joka tuutista sai mut jopa pidättäytymään kaukana ko. tuotteesta. :D Niitä en siis osaa kommentoida ruusuin enkä risuin, sen sijaan mä aion jakaa teille nyt mun oman vastaavanlaisen hypetyksen kohteen. Nimittäin Labellon Fruity Shine sävyttävät huulivoiteet on saanut joka ikinen kodin mun luota.


 Hurahdin näihin hieman ja luonnollisesti myös mun uteliaisuus kasvoi ja halusin tietää, millainen sävy mistäkin omille huulille tulisi. Sävyjä on siis neljä, ja jokaisella on nimensä mukaisesti myös oma tuoksunsa: (vasemmalta oikealle) Peach/persikka, Watermelon/vesimeloni, Strawberry/mansikka ja Cherry/kirsikka. 


Ite törmäsin näissä ekaa kertaa töissä, kun voiteet ilmestyi meidän hyllyyn, ja kun muutamat työkaverit kehui sävyjä. Ekana ostin itselleni tuon persikan ja sen hyväksi koettuani kotiutin pian myös mansikan. Tälläviikolla nappasin mukaani myös sitten nuo kaksi muutakin (niinkuin varmaan tuon uutuuden huomaa voiteiden muodostakin kahteen aikaisempaan verratessa ;D), ja kaikki kyllä on enemmän tai vähemmän käytössä ollut, riippuen mikä sävy on sinä päivänä kassiin ja työpaidan taskuun eksynyt. Jotkut on muuten aina ihmetellyt tuota, miten mun huulivoiteet muotoutuu tuollaisiksi suipoiksi! Mä kun tykkään levittää tällaiset puikossa olevat huulirasvat aina huulet kiinni, jolloin puikko luonnollisesti muotoutuu tuollaiseksi kummalliseksi. :D Oonko ainoo, vai löytyykö teitä muita samankaltaisia?!

Ja koska kaikkia varmasti kiinnostaa, millaselta nää sitten huulilla näyttää, niin tässäpä teille (puhelin)kuvia! Mä hetken tämänkaltaisten kuvien julkaisua epäröin, sillä mulla on hieman epäsymmetriset huulet, josta johtuen en tykkääkään ottaa tällaisia lähikuvia niistä, mutta jotta sävyistä saisi edes jonkinmoisen käsityksen, niin pakkohan mun nyt oli! Sävythän myös hieman voivat muttua, riippuen jokaisen luonnollisesta huulien väristä.


PEACH / PERSIKKA

• hento, korallinen sävy ja ihana persikan tuoksu


WATERMELON / VESIMELONI

• vaalea pinkki sävy ja melko voimakas vesimelonin tuoksu


STRAWBERRY / MANSIKKA

• kuultava, punainen sävy ja makea mansikkainen tuoksu


CHERRY / KIRSIKKA

• tumma pinkki sävy, melko voimakas kirsikan tuoksu

Musta nää tällaiset sävyttävät huulivoiteet on ihan parhaita silloin, kun haluaa nopeasti, ihan muutamalla huolettomalla vedolla väriä ja kiiltoa huulilleen, eikä tarvitse alkaa säätää peilien ja huulikiiltojen kanssa, ja mä oonkin käyttänyt näitä ihan päivittäin töissä. Tuossa vesimelonissa ja kirsikassa on aika voimakkaat tuoksut, kun nuuhkaisee suoraan putilosta, mutta huulilla se ei mitenkään häiritsevästi pistä nenään. Suosikkia mun on näistä kovin vaikea valita sillä kukin sopii missä milloinkin, ihan fiiliksen pohjalta nappaan voiteen mukaan. Lämpimästi suosittelen näitä huulivoiteita, hintakin on näpsäkkä 1,99€.

Ootteko te kokeilleet Fruity Shine huulivoiteita?


PS. Jos et vielä oo käynyt jättämässä kommenttia, niin klikkailehan itsesi tänne äänestämään sun omaa lemppari smoky eye -meikkiä! :) 

12.8.2014

SMOKE GETS IN YOUR EYES

Mä sain tuossa joku aika sitten Behind The Brown Eyes -blogin ihanalta Tuulilta toiveen toteuttaa tutorial smoky eye –meikkiin. Blogin alkuaikoina oon pari tutoo siskoni pyynnöstä tehnytkin, tummemman ja vaaleemman version, mutta let’s face it, aika kökköjähän ne on. :’)  Toisin sanoen, mä en itse oo kumpaankaan enää tyytyväinen, ja tästä syystä Tuulin toive olikin musta hyvä idea! Mulla kuitenkin tupsahti päähän monta eri variaatioo smoky eye –meikistä, ja tässä onkin alla pieni kollaasi mun lemppari lookeista. 


Mun ideana oli tehdä jonkinlainen tutorial sarja muutamasta eri lookista, mutta ennen kun mä alan oikeesti toteuttaa mitään, niin mä haluisinkin ensin kuulla teidän lempparit näistä kuudesta? :)


10.8.2014

EASY LIKE SUNDAY MORNING

Mä oon istuskellut koko tän sunnuntai-aamun parvekkeella nauttien lämmöstä ja pienestä tuulenvireestä. Tai no, oikeestaan koko iltapäivän, sillä olihan kello jo yli kolmen, kun alotin tän postauksen. Mulle tää on kuitenkin vielä aamua, sillä heräsin tosi myöhään, vasta kahdentoista ja yhden välillä! Ei mulla edellisyönä mitenkään super myöhään mennyt, josksus yhden aikaan taisin jo nukahtaakin, mutta oon viime päivinä ollut ihan mielettömän väsynyt, eikä töiden takia oo voinut kovin pitkään nukkuakaan, ja sitten taas iltaisin en oo osannut mennä ajoissa sänkyyn. Nyt olikin ihana ladata akkuja kunnolla, ja oikeesti vaan nukkua. Tiiättekö sen tunteen, kun oikeesti väsyttää niin paljon, että tekis mieli nukkua koko päivä? (Ai mitkä univelat...

J oli yövuorossa eilen, ja tuli tänään aamulla siinä puoli 11 aikaan, johon kyllä heräsin ja olisin voinut itse noustakin, mutta kyllä sitä vielä hetkeksi oli kiva uppoutua peiton alle ja nukkua vielä ihan vähän. J tuolla edelleen vetelee sikeitä (no nyt tähän julkaisuhetkeen mennessä toki jo herännyt), ja sen sille ihan mieluiten suonkin, joten osittain siitäkin syystä oon viettänyt tän hereilläolo-aikani partsilla, jotta se saa nukkua rauhassa. Herätessäni mulla oli tosi rauhallinen olo, on itse asiassa vieläkin, ja oikeestaan ihan hyvä, että J nukkuu –nyt on ihan kivakin olla vaan hiljaa ja yksin. Mä oon katsellut tässä Orange Is The New Blackia kuulokkeet korvilla, syönyt ruissipsejä ja nyt pikkuhiljaa alkaa aurinko paistaa suoraan tähän parvekkeelle. Välillä pilkottelee tuolta pilvien välistä niin, ettei kuitenkaan paahda tähän liian kuumasti. Yleensä tässä ei kesällä voi tehdä muuta kuin hikoilla ja ottaa aurinkoo, sillä se porottaa koko iltapäivän suoraan tähän, mut nyt on kiva. 


Mun on nettikin jumitellut tässä viime päivinä, niin en oo harmikseni päässyt teidän ihanien blogeihin kommentoimaan, tai muutenkaan hirveesti viettämään aikaa täällä blogin parissa. Puhelimella oon postauksia kyllä lueskellut, mut vihaan sen kautta bloggaamista tai kommenttien kirjoittamista, koska aina jokin alkaa takkuilla. Käykö teille muille koskaan puhelimen kanssa niin, että ootte kommentoimassa jotain, ja sitten yhtäkkiä siihen kenttään ei pystykään kirjoittamaan mitään tai tekstiä poistamaan? Mulle käy niin varmaan joka kerta, kun yritän kännykän kautta kommentoida jotain. Lopultahan se onnistuu niin, että kirjoitan sen kommentin vaikka tekstiviestikenttään tai muistiinpanoihin, kopioin, avaan selaimen ja blogin uudelleen (jolloin huomaan, että Blogger on heittänyt mut ulos ja mun täytyy kirjautua sisään uudelleen ja scrollata itseni takaisin sen postauksen kommentteihin), liitän tekstini kommenttikenttään ja painan lähetä. Kuulostaa simppeliltä, mutta mulla menee tuohon säätämiseen hermo. Niimpä kommentoin ja vastaan teidän kommentteihin mieluiten koneella. Jossa se netti nyt lagaa taas oikein huolella. J lupas kyllä hommata mulle uuden, nopeemman ja paremman netin, mä kun en näistä mitään tajua. :D Joten toivottavasti saadaan se hoidettua tässä lähipäivinä. Ja jottei mun seesteinen sunnuntaifiilis vallan kaikkoa kaiken tuon nettiturhautumisen alle, niin mainittakoon, et nyt mun oli siirryttävä sisälle kirjoittamaan; pilvet väistyi ja aurinko alko paistaan niin kuumasti, enkä viitti nyt tuskailla hikisenä tän kirjoituksen parissa. ;) Taisin siis hetki sitten nuolaista liian aikaisin... 


Mä oon jotenkin viime aikoina hurahtanut myös noihin vankila-aiheisiin sarjoihin. Mä oon kerran aiemmin löytänyt yhden hyvän scifi-sarjan, Orphan Blackin, ihan vaan selailemalla Yle Areenan sarjoja, ja tälläkin kertaa olin siellä ihan tutkailemassa, josko mitään kiinnostavaa löytyisi. Bongasinkin jonkin mainoksen Prisoners' Wives sarjasta, jota mainostetaan nykyään tiuhaan tahtiin myös Facebookissa, mutta tuolloin mulla ei ollut aikaa paneutua siihen sen kummemmin. Kuitenkin yhtenä iltana kun J oli taas yön töissä, niin mä päätin katsoa, millainen sarja on kyseesä. Pari ekaa jaksoa oli sitä rataa, että "no ihan okei", mutta silti en osannut lopettaa, vaan mun oli pakko katsoa lisää. Ja mitä pidemmälle jaksoissa ja tarinassa pääsin, sitä enemmän mä jäin koukkuun. Tuossa Brittiläisessä draamasarjassa siis seurataan neljää naista, joiden mies/poika/isä on vankilassa, ja sitä, miten kukin perhe selvittää ongelmiaan ja muurin toisella puolella. Ainakin mun mielestä sarja oli loppujen lopuks todella koukuttavaa katsottavaa! Ekan kauden trailerin voit tsekata tästä,  ja toisen kauden tästä, muista vaan nostaa kuvanlaatua asetuksista, niin on miellyttävämpi katsoa. :) Yle Areenassa on siis nähtävissä kaikki ensimmäisen kauden kuusi ja toisen kauden neljä jaksoa, ja jaksot on nähtävillä 30.9.2014 asti.

Toinen vankilasarja, mihin oon nyt jäänyt koukkuun, on juurikin tuo tänäänkin katsomani Orange Is The New Black, Netflixin alkuperäissarja. Sitä on monet kehuneet ja kerran alettiin J:n kanssa katsoa sitä yhdessä. Mä kuitenkin nukahdin ekan jakson puolessavälissä ja J ei itsekään oikein siitä ollut perustanut. Kuulostaa hyvälle ensivaikutelmalle? ;D Noh, mua kuitenkin kiinnosti tietää millainen sarja on oikeesti kyseessä, sitä kun niin on hehkutettu, että pari päivää myöhemmin jatkoin sen katsomista ja siitä lähtien oonkin katsellut sitä aina tällaisina rentoina hetkinä yksin, aamupäivästä tai iltaisin. Edellisestä sarjasta poiketen, tää on komedia, jossa päähenkilö Piper Chapman tuomitaan 15 kuukaudeksi naisten valtionvankilaan huumerahojen kuljettamisesta entiselle tyttöystävälleen 10 vuotta sitten, ja sarja seuraa Chapmanin, hänen avomiehensä ja kihlattunsa, sekä muiden vankien kamppailua arkensa kanssa.Ihmissuhdekuvioita hämmentää vielä samassa laitoksessa lusiva entinen tyttöystävä ja rikoskumppani Alex, sekä vankien väliset klikit ja pahoin korruptoituneet vartijat. Pääasiassa siis komedia, mutta kyllä tähänkin on saatu tunteita ladattua -trailerin voit katsoa tästä, ja itse sarjan näet ainoastaan Netflixistä.

Onko kukaan teistä katsonut näitä sarjoja? :) Jos ootte, niin pidittekö, ja jos ette, niin kiinnostuitteko?

Koitin saada tähän postaukseen linkattua myös OITNB:n tunnarin, Regina Spectorin esittämän biisin You've Got Time, mutta kaikista netistä kaivamistani ohjeista huolimatta, mä en vaan saa palkkia toimimaan! Enkä edes ilmaantumaan ylipäätään. Tilalla on vaan pelkkää html-koodia. :/ Ja siis mä tarkoitan nyt sitä pientä palkkia, en koko videon upottamista, koska sen mä kyllä osaan. Mutta siis se pelkkä palkki, jota klikkaamalla joko päätyy YouTubeen kuuntelemaan kappaleen, tai jota kilikkaamalla alkaa se kappale soimaan. Osaisko joku teistä auttaa?? :)

7.8.2014

KAUNEUDEN KUOLEMANSYNNIT

Mulle tuli eräänä iltana sellanen fiilis, että haluun tehdä jonkin "haasteen" tänne blogiin. Jonkin, joka kertoisi vähän musta itsestäni, mutta joka kuitenkin sopisi mun kirjoittamiin aiheisiin muutenkin. Muistelin monissa blogeissa kerran pyörineen yhden kosmetiikka-aiheisen haasteen, ja pienen googlettelun jälkeen sen löysinkin (niin kuin muutamat uuden blogit mun lukulistalle!) Joten, tässä siis mun seitsemän Kauneuden kuolemansyntiä.

1. Ylpeys
Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi? 
- Mä tarvitsen meikkipohjan, eli pohjustus- ja meikkivoiteen, puuterin ja varjostukset. Toisaalta haluun aina myös korostaa silmiä edes jonkin verran, joten ripsien taivutus ja ripsari minimissään riittävät niihin.


2. Kateus
Mitä ulkoista piirrettä, jota itse et omaa, kadehtit kaikkein eniten?
- Sileä ja tasainen, mahdollisimman pienet ihohuokoset omaava iho! Ehdottomasti. Hyvänä kakkosena tulee terve ja treenattu mutta silti naisellinen kroppa. Siihen tosin on mahdollisuus itse vaikuttaa, joten lasketaanko sitä nyt tähän ihan kunnolla kuitenkaan..?

3. Viha
Mitä kauneustuotetta vihaat?
- Viha on niin voimakas ilmaisu.. En mä taida mitään vihata, mutta viha-rakkaussuhde mulla on ehdottomasti ripsivärin ja eyelinerin kanssa. Niitä kumpaakin tarvitsen, mutta ripsarissa mua raastaa se, että melkein joka kerta onnistun tuhrimaan sillä yläluomeni ja sitten meikkiä täytyy aina korjailla. Eyeliner puolestaan tuottaa ahdistusta sillä, että sitä on niiiin vaikea saada symmetrisesti kummallekin silmälle. #firstworldproblems


4. Laiskuus
Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?
- Hiusten leikkaus. Viimeksi kampaajalla oon ollut vuosi sitten, joten jokohan olis korkee hetki varata aika..?! ;) Toinen laiskuudestani kärsivä asia on vartalon kuorinta ja kosteutus. Oon joskus aiemmin täällä maininnutkin, että mun käsivarsien iho tuppaa kuivumaan etenkin talvisin todella pahasti, jos en muista niitä hoitaa, ja oonkin monesti ostanut vartalovoiteen ihan siinä tarkoitukseesa että no nyt mä alan rasvaan säännöllisesti (ja ostimpa mä kerran jopa sellaiset perunankuorintahaskaa muistuttavat hansikkaat vartalonkuorintaa varten), mutta äh, aina se jää... 

5. Ahneus
Mikä on kallein kauneustuote jonka omistat, entä halvin?
- Mulla ei oikeestaan taida olla mitään selektiivisen kosmetiikan kalliita tuotteita, joten kallein taitaa tässä tapauksessa olla jokin parfyymi. Halvin onkin sitten joku vaateketjun kolmen euron kynsilakka tai sivellin.

6. Ylensyönti
Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jos on niin mitä?
- Kynsilakkoja. Juur yks päivä ne swatchasin ja laskin värilakkoja olevan 64 kpl. :D Myös silmämeikkitarvikkeita saatan "ahmia". Ainakin nyt viimeaikoina oon huomannut eyelinereiden/kajalien/luomivärien metsästyksen kasvaneen.


7. Himo
Jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?
- Mulla on varmaan näin opiskelijana todella vaatimattomat kosmetiikkahimot (ainakin muiden vastauksiin ja parin sadan tuotteisiin verrattuna), koska mun himotuslistalle päätyy MAC:in tuotteet, etenkin huulipunat ja luomivärit, sekä Urban Decayn Setting Spray ja Naked-luomiväripaletti. Voisin kotiuttaa myös Anastasia Beverly Hillsin Contour Kitin ja Dipbrow Pomaden, sekä jotain mielelläni myös YSL:ltä. 

Musta olis kiva kuulla teidänkin kauneuden kuolemansynneistä, joten linkkailkaahan kommentteihin, jos postailette haastetta omaan blogiinne. Toki ihan kommenttienkin muodossa niitä voi ja saa kertoa! :) Olisi kiva lukea vastauksia myös teiltä, joilla ei sitä omaa blogia välttämättä ole. :)

6.8.2014

GET THE LOOK: KYLIE JENNER


Mun tämänkertaisen meikkitutorialin inspiraatioksi päätyi mediassa ja varsinkin kauneusbloggaajien ja kauneusvloggaajien keskuudessa kovassa suosiossa ollut Kylie Jenner. Kuinka moni teistä on törmännyt näihin kuviin? 16-vuotias naisenalku on Kardashianien siskopuoli ja huh, samat geenit tällä kaunottarella kyllä on! Ihan mieletöntä.

kuvat täältä

Oikeestaan aika hassua, että mä tän lookin päädyin tekemään, saatika kuvaamaan, sillä niinä ensimmäisinä kertoina kun tämä tyttönen alkoi vilkkua melkein jokaisen mun seuraaman meikki"gurun" kanavilla, niin mun ensireaktio oli "mitäs ihmeellistä tuossa nyt on??". Mutta niin se vaan menee, mitä useammin johonkin törmää, niin loppujen lopuksi siitä päätyy tykkäämään. Tai ainakaan ei enää kummastele enää niin hirveästi. Sama juttu mulla käy välillä uusien muotitrendien kanssa, vai mitä sanotte esim. näistä tällä hetkellä suuressa huudossa olevista Birkenstockeista aka. terveyssandaaleista? ;D Musta ne oli aluksi aivan hirveät, oltiinhan niitä inhottu jo iät ja ajat, mutta nyt... noh, mun kaapista sellaisia ei löydy, mutta pakko myöntää, ettei ne nyt enää niin kamalilta näytä!

Koska tää meikki on nyt niit pinnalla, niin netistä löytyy varmaan tuhansia tutorialeja. Niin monta on versiota kuin on tekijääkin, ja tässä on mun tuotos, olkaapa hyvä. :)

1. Kuinkahan monelle teistä tää eka vaihe ei tullut yllätyksenä?! ;) Valkoista siis koko luomelle kevyesti.
2. Seuraavaksi hieman violettiin taittavaa ruskeaa (vai miksikä tätä väriä voi kutsua?) luomivakoon. Häivyttää voit, ja jopa kannattaa, myös hieman tuon valkoisen päälle, niin lopputulos on pehmeä. Pidä kuitenkin luomivakovarjostus tummempana.
3. Tämän voit halutessasi tehdä vaikka nestemäisellä eyelinerilla, mutta itse valitsin mustan kajal kynän, sillä saan sillä tehtyä kaikkein ohuimman rajauksen ripsirajaan. Eli siis: rajaa yläripsien juuri ohuesti mustalla.
4. Seuraavaksi jatketaan rajausta ja piirretään loppuun pieni siipirajaus. Tähän vaiheeseen otinkin käyttööni nestemäisen diplinerin, koska sillä taas saan tuon siiven tehtyä kaikkein tarkimmin. Rajaa myös alaripsien tyvi yläluomella käyttämälläsi värillä, ja jos haluat, niin myös jollain tummalla rajauskynällä. Itse tyydyin tuohon yläluomella käytettyyn luomiväriin, sillä halusin tästä lookista mahdollisimman pehmeän ja utuisen.

5.-6. Taivuta ripset ja lisää ripsaria.
7.-8. Mä olin ollut liian innokas aloittamaan tuon silmämeikin, joten kaikki mun korostukset ja varjostukset oli vallan unohtunut! :D Siispä tässä vaiheessa taputtelin korostusvärit (L'Oréalin peiteväri) kasvolle ja varjostin tummalla puuterilla (StarGazer). Kaikki nämä voi siis tehdä ennen silmämeikkiä, tai jos tapoihisi kuuluu meikkipohjan tekeminen vasta viimeiseksi, niin silloin. Että nää nyt ei varsinaisesti tähän tutoon kuulu. :) Jos kuitenkin haluat täysin kopioida Kylien lookin, niin valitse poskipunaksi jotain rusahtavaa ja jätä kaikista pinkimmät punat laatikkoon. :)

9. Kylie suosii pitkiä tekoripsiä, joten mäkin otin ne tällä kertaa käyttöön. Tässähän voit käyttää ihan millaisia ripsiä tahansa, tai olla käyttämättä, ihan miten vaan! Mulla oli lähimpänä irtoripsitupsuja, joista käytinkin kaikkein pisimpiä tupsuja. Kokonaisella ripsinauhalla tai palasiin pilkootulla nauhalla olisin ite saanut kaikkein nätimpää jälkeä, joten koettaa kestää näissä lähikuvissa hieman hassulta näyttävät ripset -mä käytän näitä yksittäisiä tupsuja niin harvoin, et hieman vielä taktiikka uupuu. 
10. Käytit sitten irtoripsiä tai et, niin rajaa kuitenkin vesiraja vaalealla, jolloin katse kirkastuu ja silmät vaikuttavat hieman suuremmilta.
11. Ja noin, silmämeikki on valmis!

Seuraavaksi huuliin! Ne onkin koko Jennerin tytön meikissä kaikkein kohutuin piirre -kukaan kun ei oikein tiedä mitä mattaväriä hän huulillaan käyttää! Mullakin kesti tän meikin luominen kun metsästin mun mielestä sopivaa väriä, joka kuitenkin olisi kohtuuhintainen siihen nähden, etten varmaan kovin usein rusahtavaa huulimeikkiä käytä. Lopulta töissä kekkasin kurkata meidän huultenrajauskynät, ja L'Oréalilta löytyikin sävy (tsekkaa tuotelista postauksen lopusta), joka mun silmään näyttää kovin paljon samalta, kuin Kylien huulilla. Siihen vielä loppuunmyynnin -20% ja meikän henkilökunta-ale, niin hintakaan ei kirpaissut lompakkoa, ja kynä lähti mukaan!

1. Rajasin ja väritin kynällä huulet kokonaan. Kylie rajaa omat huulensa hieman reunojen ylitse, joten päädyin itsekin tähän hieman Pamela Andersonin huulimeikkiä muistuttavaan tapaan. :D Halutessasi voit tietenkin pysyä ihan omien huuliesi mitoissa, näin lookki on kaikista luonnollisin.
2. Koska mun makuun sävy oli asteen verran liian tumma, niin napautin pisaran nestemäistä peiteväriä (myös valokynä, vaalea meikkivoide tms. käy!) keskelle alahuulta...
3. ...ja levitin sen kauttaaltaan huulille. Näin sävystä tuli himpun verran "harmaampi" ja myös mattaisempi. Done!


#crazyhair


Mitäs tykkäätte? Iskeekö 90-lukua henkivä it-meikki teihin? :)

***

Meikissä käyttämäni tuotteet

Pohja
Rimmel Stay Matte Primer -meikinpohjustusvoide
Lumene Triple Stay Matt Makeup -meikkivoide sävyssä 3 Aurinkokaakao
Lumene CC-voide sävyssä Medium
L'Oréal True Match The Concealer sävyssä 4 Beige
Lumene Translucent Mineral Loose Powder -irtopuuteri
StarGazer Pressed Powder -kivipuuteri sävyssä Tan
Lumene Touch of Radiance -poskipuna sävyssä 10 Kuulaus

Kulmat
Gina Tricot Beauty -kulmakynä sävyssä 02 Mid Brown 

Silmät
Maybelline EyeStudioMono sävyssä 01 Snow White
LOLA Make Up by Perse sävyssä 011
L'Oréal Color Riche Crayon Le Khol sävyssä 101 Midnight Black
Rimmel Exaggerate Eye Liner -nestemäinen rajausväri sävyssä 001 100% Black
IsaDora Inliner Kajal sävyssä 56 Blonde
Maybelline The Colossal Volum' Go Extreme Waterproof -ripsiväri

+ pitkiä irtoripsitupsuja

Huulet
L'Oréal Contour Parfait -huultenrajauskynä sävyssä 657 Rosewood

+ pisara L'Oréal True Match -peitevoidetta sävyssä 4 Beige

4.8.2014

SMILE IS THE PRETTIEST THING YOU CAN WEAR

Mulla on aina ollut hyväkuntoiset hampaat, joissa reikiä ei ole tähän 22-ikävuoteen mennessä ollut yhtäkään, mitä nyt muutamaa reiänalkua lukuunottamatta. Mitenkään erikoisen valkoiseina ne eivät koskaan ole hohtaneet, mutta ihan kivat ne kuitenkin on olleet. Sain jokin aika sitten blogin kautta testattavaksi peroksidittoman BeconfiDent -hampaidenvalkaisukitin, josta olinkin innoissani, sillä vaikka hampaistani muuten tykkäänkin, niin kuka nyt ei haluaisi väläyttää valkoista Pepsodent-hymyä?! ;)


Olin lueskellut paljon postiivista palautetta tästä tuotteesta, mutta toki olin silti aluksi hieman skeptinen näihin kotikonstein tehtäviin hampaidenvalkaisuihin, sillä oon joskus apteekista ostanut sellaisen kynän/sudin/tussin, miksi sitä nyt kutsuisikaan, jolla valkaisevan efektin kyllä näki, mutta tuntien mittaan vaikutus kuitenkin katosi. Eli kaikesta lukemastani huolimatta, hieman epäileväisesti lähdin tätäkin testaamaan.


Start Kit -aloituspakkauksessa tuli mukana erittäin selkeät käyttöohjeet, kolme muottia, valkaisugeeli ja sävykartan, josta voi sitten verrata, kuinka paljon ne legot vaaleni. 

Ruotsissa kehitetty tuote on tosiaan täysin peroksiditon ja turvallinen, eikä vahingoita hampaiden luonnollista kiillettä. Valkaisugeelin tulisi riittää noin 10 käsittelykertaan, mutta itselläni se kului loppuun vähän nopeammin, koska laitoin geeliä muotteihin enemmän kuin suositusten mukaisen "ohuen nauhan". Ai miksi? No puhtaasti siitä syystä, etten ainakaan itse kokenut ohuen nauhan riittävän kokonaan hampaideni pinnalle.

Muotit ovat ideana helpot ja yksinkertaiset käyttää, mutta en tiedä teinkö niiden muotoiluvaiheessa jotain väärin, koska mun suuhun ne vaan eivät millään istuneet. (Tosin mulla on aina pienestä pitäen ollut vaikeuksia suuni kanssa; mitään lääkkeitäkään en voinut ottaa tableitteina kun ehkä vasta joskus yläasteelle mennessä, sillä niiden nieleminen oli vaan niin ylitsepääsemättömän vaikeaa!) Vartin mittaisen vaikutusajan sai olla myös vahtimassa, ettei kuola valunut suupielistä vesiputouksena ulos, niellä kun en ainakaan itse uskaltanut tuon vartin aikana, etten samalla nielisi geeliä... Sitä en sitten tiedä, olisiko niin voinut tehdä, vai onko mulla vaan jotenkin runsas syljeneritys (pahoittelut, jos joku kammoksui tätä kuvausta!). Enivei, muuten tämä muoteilla tehtävä valkaisu on loistava idea! Tulee tunne, että nyt se aine oikeasti vaikuttaa, toisin kuin esimerkiksi kynällä tehtävä vaalennus, jolloin pelkää syljen vievän koko geelin mennessään. En myöskään missään vaiheessa tuntenut mitään vihlontaa, tai muutakaan epämiellyttävää.

No, toimiko tää?


Huulilla mulla on samaa huulipunaa, kuvat on otettu noin viikon välillä, samoilla kamera-asetuksilla ja vieläpä samaan kellonaikaan! En tiedä teistä, mutta itse näen pienen värieron, jolloin tuosta alkuhetken seiskasta ollaan päästy ehkä yksi aste vaaleampaan, mutta tosiaan mitään huimaa, maatajärisyttävää muutosta ei kyllä mun kohdalla tapahtunut.. 


Olen tästä kyseisestä tuotteesta lukenut kuitenkin niin monia positiivisia arvosteluja, että pienen pohdiskelun jälkeen päädyinkin omalla kohdallani seuraaviin johtopäätöksiin: 

a. hammasluuni on vain luonnollisesti sen verran tumma, ettei siihen tällaiset kotikonstein tehdyt hellävaraiset vaalennukset tehoa. Mun ymmärryksen mukaan näiden vetyperoksidittomien geelienän tulisi siis poistaa hampaiden pinnalta tummentumia, mutta itse hammasluuhun ne eivät voi vaikuttaa. (Ja nyt kaikki suuhygienistit, tai muut asiantuntijat, korjatkaa toki, jos ihan höpöjä juttelen!!

b. Nämä kotioloissa käytettävät valkaisugeelit ovat peroksidittomia eli toisin sanoen eivät yhtä tehokkaita, kun suuhygienistin vastaanotolla tehdyt valkaisut, josta johtuen kotona tehtäviä valkaisukertoja tarvitaankin siis enemmän. Netistä tietoa etsiessäni löysin myös lainauksen, jossa kerrottiin yleensä 7-10 päivän käsittelyn aikana saavutettavan valkaisuasteikon 2-3 sävyastetta vastaavan valkaisutuloksen. Mulla itselläni tuo aloituspakkauksessa oleva geeli ei riittänyt siihen ohjeistettuun kymmeneen kertaan, joten luultavasti mä olisin tarvinnut myös enemmän käyttökertoja, jotta tulos olisi ollut vaaleampi. (Olettaen siis tietenkin, että nämä vaalentavat myös sitä hammasluuta, mitä tuossa edellisessä kohdassa epäilin.)

Että tällaista tällä kertaa! Jos kiinnostuit itse kokeilemaan BeconfiDent -hampaidenvalkaisua, niin tuotteita voit tilata täältä. Postituskulut ovat ilmaiset ja tuotteilla on 100%:n tyytyväisyystakuu rahat takaisin periaatteella. Linkin kautta heidän nettisivuiltaan pääsee myös lukemaan muiden käyttökokemuksia, joita toki löytyy lukuisia kappaleita myös ihan tavallisesti Googlen hakukoneen kautta. :) 

Ootteko te kokeilleet mitään kotikonstein tehtäviä hampaidenvalkaisuja? 

3.8.2014

SNAPSHOTS


1.-2. Nautin partsilla auringosta ja aloin pitkästä aikaa piirtämään! Lopputuloksena Shannonin muotokuva.
3. Turkoosi eyeliner ekaa kertaa kokeilussa -tykkään niin tästä väristä! Tein myös smokey eye -meikin tällä turkoosilla ja tutorialin voit tsekata täältä. :)
4. Meillä oli firman päätösbileet (vaikka vielä tämä kuukausi ollaanki auki), ja tällä lookilla työpäivän jälkeen lähdettiin juhlimaan.

5.-6. Normivaatteista työlookkiin! 
7. Yleisin välipala tauoilla.
8. Tuoksuttelin uusia tuoksuja ja ah, rakastuin täysin tähän Salvatore Ferragamon Signorina Eleganzaan!

9.-10. Pitkästä aikaa vapaapäivänä riitti kunnolla hellettä! Meitsi lähti aamulla torilta ostamaan mansikoita.
11. Stockman Bakerysta mukaan tarttui myös muutama pasteija, jossa oli ainakin vuohenjuustoa, tomaattia ja pestoa!
12. Arskaa.

13.-14. Aamubussilla Poriin viettämään siskon baby showereita!
15. Herkkuja herkkuja...
16. Mun tuliaiset vielä masussa kasvavalle pojalle.

17. Siinä vielä yhteislahja; vaippakakku traktorin muodossa!
18. I:n kanssa vietettiin erästä päivää kaupungilla hengaillen.
19. Pinkki eyeliner löytyi vihdoin!
20. Töissä alkaa yläkerta tyhjeneen, kun tavaroita siirretään alempiin kerroksiin... Niin karun näköistä. :/

21.-22. Aamulla taivas enteili ukkosta ja siitähän se taivas sitten repesikin ja salamoita ja vettä tuli ihan urakalla! Jälkimmäinen tulvakuva keskustasta © Hedda Liukkala / Facebook.
23. Hahah. Päivän piristys.
24. Swatchailin mun monia kymmeniä kynslakkoja...

25. Workselfie. // 26. Googlettelin tauolla ruskeita huulipunia mahdollista tulevaa meikkilookia varten.. Hmm..